2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu baya duydum bu tipikte hatta 5.6 ayına kadar lekelenme yaşayanlar bile varmış. Tedirgin olma inş bir şey olmayacak 🤗 oy maş hepsine ❤ Benimde ilk 🙈🤗🌸
ALLAH SANA BAĞIŞLASIN İNŞLH, İÇİM RAHAT ALLAHA EMANET , İNŞLU SAĞLIKLI Kucaklarımıza alırız. Sadece mideden çok çekiyorum resmen aglıyorum.

Geçmiş olsun canım bende geçen hafta salı gecesi kahverengi kanama yaşadım sonra kesildi doktora gittim bi sıkıntı yoktu inşallah bir şey olmaz 🙏🏻
[/QUOTE çok saol cnm. Sanada geçmiş olsun. Doktorumda çok iyi biri alanında. Korkma dedi progesteron verdi . İçini ferah tut cnm inşlh birley olmaz 🙏😊

Amin canım inş 🙏 onun bir çaresi yok mu canım lifli şeyler yesen fln süt içsen. Sıcak Şerbetli su içsen
Cnm neler yapmadım ki, Dr gastirt dedi. Ama bambaşka bir acı, hiç birşey yiyip içemiyorum. Bazen bakıyorsun birşeyim yok, gayet iyiyim. bazen bakıyorsun hastanelik, düzenim bozuldu, çocuklarım perişan oldu OyüzDen dua istedim sizden. bir an önce mide min agrısı geçsinde kendime geleyim. 😊😊

Kızlar doktor sizden tahlil fln istedi mi sadece ultrasyona bakıp gönderiyor mu ve bu haftalarda sadece folik asitin kullanıyorsunuz başka ilaç verdi mi?
İlk gittiğimde istedi ben ferrum diofol corasprin oksapar iğne kullanıyorum. Sağlık ocağından rubella ve stoplazma testlerini istediler onları yaptırıcam bu hafta

Cnm neler yapmadım ki, Dr gastirt dedi. Ama bambaşka bir acı, hiç birşey yiyip içemiyorum. Bazen bakıyorsun birşeyim yok, gayet iyiyim. bazen bakıyorsun hastanelik, düzenim bozuldu, çocuklarım perişan oldu OyüzDen dua istedim sizden. bir an önce mide min agrısı geçsinde kendime geleyim. 😊😊
Aman bir an evvel geçsin çok çok amin 🙏🙏☺️

İlk gittiğimde istedi ben ferrum diofol corasprin oksapar iğne kullanıyorum. Sağlık ocağından rubella ve stoplazma testlerini istediler onları yaptırıcam bu hafta
Allah allah benden neden böyle bir testler istemiyorlar acaba çok mu sağlıklı görünüyorum da hiç biri benden bir tahlil bir test istemiyor😂 Seninde testlerin inş sorunsuz bir şekilde çıkar. 🙏

Allah allah benden neden böyle bir testler istemiyorlar acaba çok mu sağlıklı görünüyorum da hiç biri benden bir tahlil bir test istemiyor😂 Seninde testlerin inş sorunsuz bir şekilde çıkar. 🙏
çok sağlam görünüyorsun demek ☺️inşallah canım perşembe günü için randevu aldım devlet hastanesinden normalde özel hastanede benim Dr um

çok sağlam görünüyorsun demek ☺inşallah canım perşembe günü için randevu aldım devlet hastanesinden normalde özel hastanede benim Dr um
Bende devlette sürdürüyorum kontrollerimi 4 aya kadar giderim sonra özele geçicem. Şimdiden özele o kadar para bayılmak istemiyorum. 😂 her 10 günde bir de doktora gidiyorum iyi oluyor 😂 bu sefer biraz uzun sürecek ama randevu bulamadım 😂 canım sen 2 ki testini nerede yaptırmayı düşünüyorsun

EpRABBİM gönlüne görsen inşlh cnm. Benimde gönlümden geçen sağlıklı hayırlı bir erkek evladı,2 kızım var. ☺☺
Amin inşallah rabbim gönlümüze
RABBİM gönlüne görsen inşlh cnm. Benimde gönlümden geçen sağlıklı hayırlı bir erkek evladı,2 kızım var. ☺☺
Amin inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bugün dahiliye doktoruna gittim 3.81 yüksek dedi 2.50 sınırında olması gerek dedi ilaç kullanımımı değiştirdi ve her ay kesin Buraya gelmen gerek dedi. İnş düşer 😒🙏
TSH mı canım? Bende gittim bugün endokrine korkma benim ilk hamileliği öğrendiğimde 2,48 di yirmi gün sonra 3,46 olmuştu ilacın dozunu arttırdım iki hafta sonra 2,7 oldu şimdi gittim doktora bu değerler korkulacak değerler değil yine de bi doz daha arttıralım 2 buçuk altına düşürelim bir ay sonra tekrar bakalım dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X