- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
aminnnn sizinde hayırlısı olsunHoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğin insallah
insallah canım bide doktorda veya aletten mi degisiyor bilmiyorum benim devlette yolk kesesi bebek yok denilmisti sonra ozele gittim yolk kesesini o gormustuSaol canim benim insallah duyarim
Olabilir cnm bende özele gittim ama alet cok yeni deildi sankiinsallah canım bide doktorda veya aletten mi degisiyor bilmiyorum benim devlette yolk kesesi bebek yok denilmisti sonra ozele gittim yolk kesesini o gormustu
Onun icin icini ferah tut canimOlabilir cnm bende özele gittim ama alet cok yeni deildi sanki
Gerçekten mi bunu duymaya ihtiyacım vardı sen pıhtılaşma testini niye yapmıştın canımBende pıhtılaşma çıkmadığı halde kullanıyorum iğne önlem olarak canım bir zararı yoktur plesantayı da güçlendiriyor sesi doktorum onun için verdiğini söyledi
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar, bende ocak annesiyimreglim 16 mayıstı 14 mayısta kan değerinde 68 ile öğrendim. regli günü tekrarladım testi 262 çıktı. ptesi keseyi görmek için doktorum çağırdı biraz geç zamanda gel dedi ama olsun napalım sabredeceğiz
Onu bilmiyorum canım geçen hafta nokta gibiydi kese 0.438 di bu hafta gittiğimde kese baya büyümüş 18 olmuş dedi haftaya kalp atışlarını duymak için çağırdıInsallah cnm nerdeyse ayni gibiyiz o zaman normaldir deilmi.senin yolk sac göründümü yani kesenin icinde beyaz bi nokta gibi
Çok sevindim canım Rabbım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah bizde hayırlısıyla Bi duysakKızlar, bugün gittim doktora.6+2 yim. Bebeği ve kalp atışını gördük.Henüz sesini duyamadık. Vajinal baksak duyarız dedi. İstemedim. Haftaya yine gideceğim.
Hoş geldin çok sağol canım allah razı olsun inşallah bizlerede nasip olur hayırlısı ile kucağımıza almakMerhaba hanimlar. 2018 ekim annesiyim. Allah hepinizin yavrusunu saglikla kucaginiza almayi nasip etsin demeye geldim.
Benim bir kez kese bozuldu bir kez de kalp atışı olmadı gebeliğin başında ikisi de. O yüzden bütün pıhtılaşma ve genetik testlerim yapıldı canım ama bişey çıkmadıGerçekten mi bunu duymaya ihtiyacım vardı sen pıhtılaşma testini niye yapmıştın canım
Anladım canım benim 12 yaşında bir oğlum var hiç sıkıntı çıkmamıştı hamileliğimde gecen sene temmuz ayında 18 haftalık bir kaybım olduğu için verdi ama bana doğumdan sonra hiçbir test yapılmadı sende doğuma kadar kullanıcan mı oksapar ve corasprin kullanılanıyorum benBenim bir kez kese bozuldu bir kez de kalp atışı olmadı gebeliğin başında ikisi de. O yüzden bütün pıhtılaşma ve genetik testlerim yapıldı canım ama bişey çıkmadı
Ben sadece oksapar kullanıyorum canım doktor 14. Haftaya kadar dedi sonra duruma göre bakıcaz dedi ama ben bi Pazartesi'yi atlatayım da hala tam inanmıyorum hamile olduğuma öncekilerden sonraAnladım canım benim 12 yaşında bir oğlum var hiç sıkıntı çıkmamıştı hamileliğimde gecen sene temmuz ayında 18 haftalık bir kaybım olduğu için verdi ama bana doğumdan sonra hiçbir test yapılmadı sende doğuma kadar kullanıcan mı oksapar ve corasprin kullanılanıyorum ben
Gözün aydın canım Allahım hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar, bugün gittim doktora.6+2 yim. Bebeği ve kalp atışını gördük.Henüz sesini duyamadık. Vajinal baksak duyarız dedi. İstemedim. Haftaya yine gideceğim.
Anladım canım inşallah Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah korkma inşallah hayırlısıyla duyarız kalp atışlarınıdaBen sadece oksapar kullanıyorum canım doktor 14. Haftaya kadar dedi sonra duruma göre bakıcaz dedi ama ben bi Pazartesi'yi atlatayım da hala tam inanmıyorum hamile olduğuma öncekilerden sonra
Amin canım bu mübarek günlerde Allah hepimize hayırlı güzel haberler versinAnladım canım inşallah Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah korkma inşallah hayırlısıyla duyarız kalp atışlarınıda
Amin. Çok teşekkür ederim.Gözün aydın canım Allahım hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aynısıııııını yaşıyorumValla ben baya hissediyorum. Daha sinirliyim, göğüslerim şiş, midem kötü, uykularım kaçıyor. Baya hamileliğin kötü yanlarını almışım
Amin canım inşallahAmin canım bu mübarek günlerde Allah hepimize hayırlı güzel haberler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?