Doğumdan önce nemlendirme amaçlı mı sürülüyor peki? Ben Shea yağı ile nemlendiriyorum sık sık.Kesinlikle olmalı hatta şimdiden sürmelisin ben sürmedim 19 gün oldu hala acılar içindeyim göğüsle ilgili yaşanabilecek tüm sorunları yaşadım evelallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumdan önce nemlendirme amaçlı mı sürülüyor peki? Ben Shea yağı ile nemlendiriyorum sık sık.Kesinlikle olmalı hatta şimdiden sürmelisin ben sürmedim 19 gün oldu hala acılar içindeyim göğüsle ilgili yaşanabilecek tüm sorunları yaşadım evelallah![]()
Kızlar lansinoh göğüs ucu kremi doğum çantasında olmalı mı sizce? Emzirme den önce kullanmak lazım mı?
Iyilesmeye baslamistir canim ondandirMerhaba kızlar normal doğum yapanlar dikiş yerlerinizde gerilme ve sızlama gibi hisler var mı benim bugün 9.günüm. bi kaç gündür gerilme çekilme oluyor bazen de kaşıntı. Normal midir? Bakmaya da korkuyorum
Sipariş verdim bakalım canım. Emzirdikten sonra mı önce mi sürülüyor acabaBen aldım yanıma nolur nolmaz orada sürmeye başlarım sanırım.![]()
Ben aldım ama gelmedi hala ya.. Epey de vakit oldu. Önceden sürmek iyiymiş diye biliyorum.Kızlar lansinoh göğüs ucu kremi doğum çantasında olmalı mı sizce? Emzirme den önce kullanmak lazım mı?
Anne olduğun zaman hepsi içgüdüsel kendiliğinden geliyo kuzm merak etmeAy yürümek çok mu zor ya uff..Peki bebeği kucağa alırken dikişlere baskı yapıp acıtıyormu?
Ben hala kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum, yani bilmediğim çok şey var daha.. Nasıl anlayacağım bebeğin dilini, ya iyi bakamazsam ona? Yanımızda büyükler de olmayacak. Ne bileuyim en basitinden nasıl yatıracağım ne pozisyonda, kusarsa ne yapacağım, kaç kat giydireceğim? Evet hepsini teoride az çok okuduk ettik de gerçek hayat bambaşka oluyor. Korkuyorum.
Canım daha beş günün varmış ben 40+3te doğum yaptımKizlar yeterince asagi indi karnim ama bu kadar inatci kiz olurmu ya gelmeyi dusunmuyor
Normal gelmez diye korkuyorum canim telasum ondanCanım daha beş günün varmış ben 40+3te doğum yaptım
Ay yürümek çok mu zor ya uff..Peki bebeği kucağa alırken dikişlere baskı yapıp acıtıyormu?
Ben hala kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum, yani bilmediğim çok şey var daha.. Nasıl anlayacağım bebeğin dilini, ya iyi bakamazsam ona? Yanımızda büyükler de olmayacak. Ne bileuyim en basitinden nasıl yatıracağım ne pozisyonda, kusarsa ne yapacağım, kaç kat giydireceğim? Evet hepsini teoride az çok okuduk ettik de gerçek hayat bambaşka oluyor. Korkuyorum.
Gelir inşallah hepsi zamanını bekliyor. Sen içini ferah tut stres yapma yeterNormal gelmez diye korkuyorum canim telasum ondan
Ben ertesi gün başladım cnm takmaya. Sadece duşa gireceğim zaman çıkarıyorum. Baya indi karnımKızlar benim doktorum doğum sonrası hemen korse takabilecğimi söyledi bende medikaldan doğum için ayarlanabilir korse almıştım çok sıkmayacak şekilde bugğn banyo yapıp taktım sizler konseye başladınız öı benimkarnım hem şiş hem sarkık daha
1.kizim tam bugunku zamanda dogmustu 2.erken diyorlardi ama hic alakasi yokmusGelir inşallah hepsi zamanını bekliyor. Sen içini ferah tut stres yapma yeter
Yok cnm benim kızım 40+4 oğlum 40+3 'te doğdu yani aynı oluyor nerdeyse1.kizim tam bugunku zamanda dogmustu 2.erken diyorlardi ama hic alakasi yokmus
Evet shea yağı sürüyorsan o da yeterlidir sanırım bir de kalkan aldıysan doğumdan önce takmaya başla günde bir kaç saat. Almadıysan kesinlikle tavsiye ediyorum hayatımı kurtarıyor diyebilirimDoğumdan önce nemlendirme amaçlı mı sürülüyor peki? Ben Shea yağı ile nemlendiriyorum sık sık.
Sipariş verdim bakalım canım. Emzirdikten sonra mı önce mi sürülüyor acaba
Bende dün öğlen doğum yaptım bugün doktor takabilirsin diyin taktımBen ertesi gün başladım cnm takmaya. Sadece duşa gireceğim zaman çıkarıyorum. Baya indi karnım