• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kesinlikle olmalı hatta şimdiden sürmelisin ben sürmedim 19 gün oldu hala acılar içindeyim göğüsle ilgili yaşanabilecek tüm sorunları yaşadım evelallah 😂
Doğumdan önce nemlendirme amaçlı mı sürülüyor peki? Ben Shea yağı ile nemlendiriyorum sık sık.

Kizlar yeterince asagi indi karnim ama bu kadar inatci kiz olurmu ya gelmeyi dusunmuyor

Eklentiler

• 20200411_161852.webp
    20200411_161852.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 78
Ay yürümek çok mu zor ya uff.. 😕 Peki bebeği kucağa alırken dikişlere baskı yapıp acıtıyormu?

Ben hala kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum, yani bilmediğim çok şey var daha.. Nasıl anlayacağım bebeğin dilini, ya iyi bakamazsam ona? Yanımızda büyükler de olmayacak. Ne bileuyim en basitinden nasıl yatıracağım ne pozisyonda, kusarsa ne yapacağım, kaç kat giydireceğim? Evet hepsini teoride az çok okuduk ettik de gerçek hayat bambaşka oluyor. Korkuyorum.
Anne olduğun zaman hepsi içgüdüsel kendiliğinden geliyo kuzm merak etme 🥰🥰

Bana doktorum kapa plus diye bir krem yazmış. Baya iyi geldi çok fazla meme acısı yaşamadım

Ay yürümek çok mu zor ya uff.. 😕 Peki bebeği kucağa alırken dikişlere baskı yapıp acıtıyormu?

Ben hala kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum, yani bilmediğim çok şey var daha.. Nasıl anlayacağım bebeğin dilini, ya iyi bakamazsam ona? Yanımızda büyükler de olmayacak. Ne bileuyim en basitinden nasıl yatıracağım ne pozisyonda, kusarsa ne yapacağım, kaç kat giydireceğim? Evet hepsini teoride az çok okuduk ettik de gerçek hayat bambaşka oluyor. Korkuyorum.

o ameliyatta sadece rahimden bebeğin alinmayacak canım...
sana bir de kalp ameliyati yapilacak..anne kalbi takilacak.o his ilk ağlamayı duydugunda tüm iliklerine isleyecek..merak etme o his senin en büyuk yardimcin.kendine güven.en onemli nokta kusarsa hemen yan cevir en önemlisi bu.sakin ay noluyor diye birden kucaklama ve tavsiyem hemsiereye seslenin.🥰

Kızlar benim doktorum doğum sonrası hemen korse takabilecğimi söyledi bende medikaldan doğum için ayarlanabilir korse almıştım çok sıkmayacak şekilde bugğn banyo yapıp taktım sizler konseye başladınız öı benimkarnım hem şiş hem sarkık daha
Ben ertesi gün başladım cnm takmaya. Sadece duşa gireceğim zaman çıkarıyorum. Baya indi karnım

Doğumdan önce nemlendirme amaçlı mı sürülüyor peki? Ben Shea yağı ile nemlendiriyorum sık sık.
Evet shea yağı sürüyorsan o da yeterlidir sanırım bir de kalkan aldıysan doğumdan önce takmaya başla günde bir kaç saat. Almadıysan kesinlikle tavsiye ediyorum hayatımı kurtarıyor diyebilirim ❤️

Hamileyken virüsü takmıyordum kafama ama artık çok bunaldım ben yaa.. 3 çocuk iş güç hiç bitmiyor.. Bebe de tam gaz gazman mübarek yaa.. Gazını çıkarıyor 2-3 kez sonrasında bidaha kıvranıyor ooooyy oyhhhh benim diğer çocuklarım çok akıllıydı bu çok fenaa pamuğum benimm😍💕

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunn Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar. Benimde dün hem doğum günüm hemde kızımı görüş günümdü 😚 Normal doğumu beklemeye karar verdik doktorumızla şuan için herşey yolunda göğüs ucu kremini şimdiden kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi sizlerede fikir olsun kızlar lansinoh önerdi. Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar olsunn 😚

Back
X