- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
İnşallah olmaz tekrar ya şimdi tuvaletten çıkmam bişe varmı diyeKorkma bak gidip görmüşsün bir şeyi yokmuş. Benimde sadece bir gün olmuştu hemen geçti devamı da gelmedi. Evham yapma hiç içini ferah tut.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olmaz tekrar ya şimdi tuvaletten çıkmam bişe varmı diyeKorkma bak gidip görmüşsün bir şeyi yokmuş. Benimde sadece bir gün olmuştu hemen geçti devamı da gelmedi. Evham yapma hiç içini ferah tut.![]()
Sizden gördüm daha önce shea butter lı ürünler kullandım (l'occitane vs) ama kendisini görmemiştim ve bilmiyordum, ben tatlı badem yağı aldım organik biyolojik. Shea butter alıp ikisini elimde karıştırıp kullanacağım.Aynen. Zaten hamilelik öncesi de kullanmayı çok sevdiğim bir yağ. Genelde yüzüme ve ayaklarıma sürerim. Artık göbüşe de süreceğim![]()
Yok hızlı değil. Bebek ve yeri de büyüyor, bunu da hesaba katın. Sağlıkla inşallahBiri bana akıl versin yaaher hafta cuma gunu kilomu not ediyorum. Ama her gun de tartiliyorum. Allahtan tartiliyormusum. Dunden bugune 500 gram fazla ciktim ve dun gercekten fazla abarti bir sey yemedim. Bugunku kilomu not etmis olursam 1 haftada tam 1 kilo almis oluyorum
eksiye dogru gitmek yok zaten surekli artis var ama cok hizli degil mi?
İnternette Shea Butter ile ilgili o kadar güzel bilgiler var ki en sevdiğim yağ diyebilirim. Özellikle gebelik çatlakları için öneriyorlar. Şimdiye kadar sadece gebelik için kullanmamıştım şükür sıra ona geldiSizden gördüm daha önce shea butter lı ürünler kullandım (l'occitane vs) ama kendisini görmemiştim ve bilmiyordum, ben tatlı badem yağı aldım organik biyolojik. Shea butter alıp ikisini elimde karıştırıp kullanacağım.Az miktarlarda tabii ki. Az yarar, çok zarar herşeyde...
Aaa benim de canım şimdi bulgur pilavı istedi sanirim acliktan istedi yapıyorumAy evet yaaa hemen gobusum ciksn istiyorm. Istahimin acilip guzl guzl yemek yicegim gunlerin gelmesini istiyorm
Sbah uyannca domatesi tuzlayip yemek cok ii oluo
Simdi de tvde salali bulgur pilavi gordm canim onu istedi![]()
Kızlar ben dünden beri pıt pıt hissediyorum yavrumuçok özlemişim bu duyguyu
ALLAHIM isteyen herkese yaşatsın
[/QUOTE
Ben de Ben de çok şükür![]()
Okuduğum bir bilimsel olmayan makaleye göre insan vücudu gereksinim duyduğunda bulgur istiyormuş.Aaa benim de canım şimdi bulgur pilavı istedi sanirim acliktan istedi yapıyorumben kilo almak istemiyorum ama yicegim kadarını rahat istekle yiyeyim bari
Bu konuda pek fikrim yok ama inşallah çarçabuk geçer, ilaçla veya ilaçsızArkadaşlar aranızda mantar yüzünden zalaın fitil kullanan var mı? Ya da başka bir fitil mantar ilacı. Doktor son noktaya gelmeden kullanma pek tavsiye etmiyorum dedi ama yazdı. Eşim diyor ki bitkisel takılalım içme yan etkisi varmış diyorbende mantarin da zarari var neticede dedim ne yapayım bilemedim inanın geçmiyor çünkü 1 haftadır direniyorum ama bi gecer gibi oldu yok geçmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz fitil konusunda zarar, kâr olarak?
Ben hep katılıyorum@Fatma KTL @Ebrulipapatya @Svled @hayalinizle @Sevgi22884550 @Harrypottersever @Kemirsizdemir @Nurmur87 O ogretmen61 @Alya86 @Hediye murat @Tbfth @rengarenkk @sengelen @naslimuu @neverland85 @Caghla_29 @Baharumut18 @asysss @ozgekrd @Fulyaa82 @ofpufya @yuksekokceler_2016 @seras @nesraz @Anchoress @Anchoress @Demirrrrr @Kara mizah @Yepyep @ayse4401 M Mcdmlkmry @yoladevam @Canparcamm @Bdc @Umudumnefesimm @Yaseminys @ebru_can_ebru @ladyessen @ladyessen @mer_can_ @mer_can_ @Jadesi @Bukobuko35 @lahinihal @Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum![]()
Siz çok tatlısınız gerçekten bazi insanların konuşmaları karakterini yansıtır eminim. Çok sağ olunBu konuda pek fikrim yok ama inşallah çarçabuk geçer, ilaçla veya ilaçsız![]()
Canım benim, siz de sağ olunSiz çok tatlısınız gerçekten bazi insanların konuşmaları karakterini yansıtır eminim. Çok sağ olun♥
Afiyet olsun canım evet cifkofteciler bol burdaOkuduğum bir bilimsel olmayan makaleye göre insan vücudu gereksinim duyduğunda bulgur istiyormuş.Ben de burada türk marketinde etsiz çiğ köfte buldum. Üç gündür çok mutluyum. Gece bile limonlayip salatalikla yedim. Kusura bakmayın yemek çok paylasmiyorum ama Türkiye'de herşeye kolay ulaşıyorsunuz diye cekinmedim yazarken.
![]()
Doktoruna bağlı canım ufaktanda olsa görüyorlar ama erken diye soyleyemeyebiliyorKızlar bende yarın gidiyorum 12. Haftadayım doktor söylemez kesin erken diye ama çok merak ediyorum. İkili test yaptırmayacağım ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım dedi
Size de afiyet olsun, pişti mi bulgur pilavlariAfiyet olsun canım evet cifkofteciler bol burda![]()
İnstamgramda Bi bayan var nub ile tahmin ediyor fotoğrafı ona göndermeyi düşünüyorumDoktoruna bağlı canım ufaktanda olsa görüyorlar ama erken diye soyleyemeyebiliyorbende ikili vs yaptirmicam sağlıcakla büyüsünler inşallah
Amniyosentezden once emin olmak için özel genetik test yaptırmayı düşünmez misiniz? Ben sonucu bekliyorum. Yaşım 40 biliyorsunuzdur, riskli gruptayim. Eğer sonuç gerektirirse amniyosentezden önce genetik testi yaptıracağım.Kızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.