• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen. Zaten hamilelik öncesi de kullanmayı çok sevdiğim bir yağ. Genelde yüzüme ve ayaklarıma sürerim. Artık göbüşe de süreceğim 😊😍
Sizden gördüm daha önce shea butter lı ürünler kullandım (l'occitane vs) ama kendisini görmemiştim ve bilmiyordum, ben tatlı badem yağı aldım organik biyolojik. Shea butter alıp ikisini elimde karıştırıp kullanacağım. 😊 Az miktarlarda tabii ki. Az yarar, çok zarar herşeyde...

Biri bana akıl versin yaa😭 her hafta cuma gunu kilomu not ediyorum. Ama her gun de tartiliyorum. Allahtan tartiliyormusum. Dunden bugune 500 gram fazla ciktim ve dun gercekten fazla abarti bir sey yemedim. Bugunku kilomu not etmis olursam 1 haftada tam 1 kilo almis oluyorum😭 eksiye dogru gitmek yok zaten surekli artis var ama cok hizli degil mi?
Yok hızlı değil. Bebek ve yeri de büyüyor, bunu da hesaba katın. Sağlıkla inşallah 🙏🙏

Sizden gördüm daha önce shea butter lı ürünler kullandım (l'occitane vs) ama kendisini görmemiştim ve bilmiyordum, ben tatlı badem yağı aldım organik biyolojik. Shea butter alıp ikisini elimde karıştırıp kullanacağım. 😊 Az miktarlarda tabii ki. Az yarar, çok zarar herşeyde...
İnternette Shea Butter ile ilgili o kadar güzel bilgiler var ki en sevdiğim yağ diyebilirim. Özellikle gebelik çatlakları için öneriyorlar. Şimdiye kadar sadece gebelik için kullanmamıştım şükür sıra ona geldi 😍

Ay evet yaaa hemen gobusum ciksn istiyorm. Istahimin acilip guzl guzl yemek yicegim gunlerin gelmesini istiyorm 😀
Sbah uyannca domatesi tuzlayip yemek cok ii oluo :kk77:
Simdi de tvde salali bulgur pilavi gordm canim onu istedi 😀😀😀
Aaa benim de canım şimdi bulgur pilavı istedi sanirim acliktan istedi yapıyorum 😊 ben kilo almak istemiyorum ama yicegim kadarını rahat istekle yiyeyim bari

Aaa benim de canım şimdi bulgur pilavı istedi sanirim acliktan istedi yapıyorum 😊 ben kilo almak istemiyorum ama yicegim kadarını rahat istekle yiyeyim bari
Okuduğum bir bilimsel olmayan makaleye göre insan vücudu gereksinim duyduğunda bulgur istiyormuş. 😊 Ben de burada türk marketinde etsiz çiğ köfte buldum. Üç gündür çok mutluyum. Gece bile limonlayip salatalikla yedim. Kusura bakmayın yemek çok paylasmiyorum ama Türkiye'de herşeye kolay ulaşıyorsunuz diye cekinmedim yazarken. 🤗🌸

Arkadaşlar aranızda mantar yüzünden zalaın fitil kullanan var mı? Ya da başka bir fitil mantar ilacı. Doktor son noktaya gelmeden kullanma pek tavsiye etmiyorum dedi ama yazdı. Eşim diyor ki bitkisel takılalım içme yan etkisi varmış diyor 🤦‍♀️bende mantarin da zarari var neticede dedim ne yapayım bilemedim inanın geçmiyor çünkü 1 haftadır direniyorum ama bi gecer gibi oldu yok geçmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz fitil konusunda zarar, kâr olarak?
Bu konuda pek fikrim yok ama inşallah çarçabuk geçer, ilaçla veya ilaçsız 🙏🙏🙏🙏🙏

Okuduğum bir bilimsel olmayan makaleye göre insan vücudu gereksinim duyduğunda bulgur istiyormuş. 😊 Ben de burada türk marketinde etsiz çiğ köfte buldum. Üç gündür çok mutluyum. Gece bile limonlayip salatalikla yedim. Kusura bakmayın yemek çok paylasmiyorum ama Türkiye'de herşeye kolay ulaşıyorsunuz diye cekinmedim yazarken. 🤗🌸
Afiyet olsun canım evet cifkofteciler bol burda 😊

Kızlar bende yarın gidiyorum 12. Haftadayım doktor söylemez kesin erken diye ama çok merak ediyorum. İkili test yaptırmayacağım ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım dedi
Doktoruna bağlı canım ufaktanda olsa görüyorlar ama erken diye soyleyemeyebiliyor 😊 bende ikili vs yaptirmicam sağlıcakla büyüsünler inşallah

Kızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.
Amniyosentezden once emin olmak için özel genetik test yaptırmayı düşünmez misiniz? Ben sonucu bekliyorum. Yaşım 40 biliyorsunuzdur, riskli gruptayim. Eğer sonuç gerektirirse amniyosentezden önce genetik testi yaptıracağım.

Back
X