2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba, inşallah bebecik içinizdedir Benim ilkinde adet gecikmesiyle birlikte normalden fazla iştah başlamıştı. Güzel yemek kokuları çok hoşuma gidiyordu. Bazıları saçma buluyor ama kirpiklerim karışmıştı. Ben bu belirtiyi yaşadım. Hiç ihtimal vermiyordum çünkü ilki mucize gibi birşey oldu . Olması imkanlı değildi. (Benimki uzun hikaye eşten kaynaklı şimdi herşey daha iyi) Günler sonra artık test yapayım dedim ve orada sevinçten ölüyorum sandım. Darısı başınıza bu sevinçlerin. Bu ikincide ise beklenen adet gününden 10 gün önce belime tarifsiz bir acı saplandı. Yaklaşık 8-9 gün sürdü. Bebeğim 22 aylık olduğu için yatağını da değiştirmiştim o nedenle belim ağrıdı zannettim. Reglim saat gibidir doğumdan 1 yıl sonra reglim başlamıştı. Regl günüm geçti ve kahverengi lekelenmeler başladı. Bir de göğüslerde aşırı hassasiyet, şişme ve bızırdama. Arkadaşın yazdığı gibi süt doluyormuş gibi. Regl tarihinden 3 gün sonra testim pozitifti. Kirpiklerim yine karıştı Koku hassasiyetim de vardı. Bunlar da benim belirtilerim. Allah sağlıkla kucağınızı doldursun inşallah, upuzun yıllar yavrularınızla sağlıkla...

6+0 da biz de keseyi, yolk kesesini, ve minik bebegimizi gördük şükürler olsun. Kalp atışı için erken dedi doktor. haftaya cagirdi ama ben kesin olsun diye 10 gün sonra gidecegim insallah.

Gözün aydın.:) Kalp atışını da duyarsın inşallah. Ben de pazartesi gideceğim ama bakalım duyacak miyiz.
6. haftanın ortalarında görülüyor dedi benim doktorum. belki görürsunuz siz. tabi ultrason kalitesine göre de değişir. karından bakti benim. bu arada sizinle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.

Cevabın için sağol duaların içinde Allah razı olsun. İnşaallah sende sağ salim kucağına alırsın. Benim her ikisinde olan şeyler var. Belirtiler aynı inşaallah benimledir. Test yaptım 3 tane işte biri silik çıktı 1 saat sonra. Diğerlerindehiç bir şey çıkmadı. O ikisinide silik çıkandan 2 gün ve 3 gün sonra yaptım halbuki. Olsa çıkardı diyorum. Adetimin zamanınıda kestiremiyorum .

6. haftanın ortalarında görülüyor dedi benim doktorum. belki görürsunuz siz. tabi ultrason kalitesine göre de değişir. karından bakti benim. bu arada sizinle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.
bakalım benim de hic belirtim yok. Bilmiyorum ne haldeyim :) kizimda mide bulantısı falan erken başlamıştı.benim. 11 nisan mi sizinkide :) sağlıkla gelsinler insallah

bakalım benim de hic belirtim yok. Bilmiyorum ne haldeyim :) kizimda mide bulantısı falan erken başlamıştı.benim. 11 nisan mi sizinkide :) sağlıkla gelsinler insallah
evet benim de 11 Nisan. iki kızım var. ilkinde çok midem bulanmış ve çıkarmıştım. ikinci kızımda daha rahattım. 3. çok erken başladı. daha adet tarihim gelmeden midem karışıyordu. biraz yaramaz olacak galiba
erkeklerde mide bulanmaz diyorlar belki erkektir sizin bebeğiniz. bu teoriye göre ben kızları üçlüyorum. anneme benzediysem demek biz de üç kız kardeşiz
Rabbim sağlıklı sihhhatli versin hepimize inşallah.

benim iki hamileliğim cinsiyetleri ayni olmasina ragmen farklıydı bu da farklı. ilki daha çok bulantiliydi ogurmekten kanama bile olmuştu. ikinci kızım da çok midem bulanmadi. ama kasikağrısı çok çektim.

üçüncü de kasik agrım yok öyle. yerde otursam (malum bayram işleri) bıçak saplanır gibi oluyordu.

ama tiksinme çok erken başladı bunda da. daha beklenen adete beş altı gün varken başladı. tatildeydik havuzdan tiksindim mesela. kokusu iğrenç geldi. hiç giremedim. bir gün çok iştahlı yediğim şeyi ikinci kez yiyemedim. hatta masada eşim yerken bile masadan kalktım. bir de durup dururken bir yemek kokusu almıştım. yoldayız ve imkansız o kokunun olmasi ama oyle guzel kokmustu ki. hala yiyemedim gerci o seyi. bunlar adet öncesi belirtilerimdi. sonrası zaten artarak devam ediyor.
Allah herşeyi gönlünüze göre versin inşallah.

Amin amin inşaallah. Cevap için sağol. Sağ salim kucağına alırsın inşaallah

a sen üçüncüyü bekliyordun değil mi. Maşallah ya. :) amin inşallah sağ salim gelsinler . Cinsiyet önemli değil tabi de ama kızımın bir kız kardeşi olsun isterim . Bakalım hayırlısı :)

Kontrolüm salı günü çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır. 6+5 salı günü kalp atışını duyarım inşallah. Şimdiden çok heyecanlıyım ya nasıl geçecek bu kadar zaman kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Çok istiyoruz eşim de bende bu bebeği. İnşallah ben ve tüm hamileler sağlıkla bebeğine kavuşur. Bir oğlum olsa hiç fena olmaz

Adetten 1 hafta önce göğüs ağrısı başladı ve ara ara midem kalkıyor öğürüyordum bir de gün içinde uyumaya başlamıştım. Ben bu üçünden anladım hamile olduğumu. İnşallah sizde hamilesinizdir

Selam benimde bas dönmelerim duygu değişimlerim ve hafif mide bulantim var sabahlari ozellikle birde ara sora sag kasık ta agrim var

Doktorunuzun ultrason aleti çok kötü değilse duyarsınız ben 6+5te yani dün duydum hatta çok hızlı atıyordu çok şaşırdim darısı size olsun

Cevap için sağol.inşaallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…