Ah 2.5 yıl oldu hala kakada kan annelerin meşgalesi hiç bitmiyor geçmiş olsun kuzumOlsun canım. Bu sene olmaz seneye olur. Dert etme
Kızlar ervaya doktor peditus vermişti. Yarım ölçü günde 3 defa dedi ama ben ilk 3 gün 2 kere son 2 gündür de sadece geceleri veriyordum. Kakasini sık yapmaz Erva. Son 5 gunde 2 gun yaptı sadece ama kabız değildi. 1. Defada kakada kan var gibi geldi ama domatese yordum. Cunku birgun oncesi cok domates yemişti. Ama bu aksam olunca korktum. Karnı agrimiyormuş. Genel hali de iyi.Bu nedenle paniklemedim. Ama yarın doktora götüreceğim. Basına gelen var mi?
Ah 2.5 yıl oldu hala kakada kan annelerin meşgalesi hiç bitmiyor geçmiş olsun kuzumfikrim yok malesef
Tuvalet işini ne yaptın şekerparem ya benim sıpa kabul etmiyor oturmayı ben de zorlamazdın fikre bu sene hiç sıcak bakmıyor alt değiştirirken bile hala kavga gürültü
İş meselesi kafama takılıyor ya çünkü maddiyat ülkenin durumu ortada bulacağız bi çözüm inşallah evde durmaktan sıkıldım çünkühayırlar versin Allah ım bakalım
Ya aslında zaten biliyorum zorlamamak lazım ama ben bu kadarr karşı çıkacağını düşünmemiştim ona şaşırdım sadece bez masrafına devamTuvalet eğitimi verdik vermesine ama hala hergun en az 3 4 (hatta dün 5ti sanırım) kulot yıkıyoruz. Kaçırıyor hafif, iri damla şeklinde . Ve tuvaletten çıkmak istemiyor. Ellerini saatlerce yıkıyor. Atlete kadar ıslanıyor. Bazen nerden ogrettim demiyor değilim. Ali büyüdüğünde bırakmıştı. 3 yasi 3 ay geçmişti. Ama öncesinde feci inada bindirdigi icin zorlanmistim. Kardes geliyor diye ben de bebegim diye zorla taktiriyordu bezi.
Velhasil bezi biraktiktan sonra aman aman sıkıntı yasatmadi. Yani aklı erdiginde cok daha kolay oldu.
Sen de sıkıntı etme. Istemiyorsa zorlama.zaten kis geldi sayılır. Alisma evresinde evin her yani cis oluyor diyeyimdaha bu sabah kakayi yetistirmeye calisirken hafif kacirmis. Bir de ayagindan cikarayim derken bacaklara degdirmis..
Haaa sen nasilsin dersennn..aglasam mi gulsem mi modundayim isteher türlü zor tabi.
Titriyorsa zorlama. Ali de öyleydi. Klozet korkusu vardı. Sifon sesi tedirgin ediyordu. 4 yasina kadar hep lazımlik kullandık. Bir de lazımlik deneyebilirsin. Ama onda da korkarsa bosver. O istediginde sana söyler zaten. Tuvalete gittiginde reklamını yap biraz. Ohh be ne rahatladım falan de merak etsinYa aslında zaten biliyorum zorlamamak lazım ama ben bu kadarr karşı çıkacağını düşünmemiştim ona şaşırdım sadece bez masrafına devamistemiyor asla klozet tedirgin mi ediyor ne anlamadım ki titriyor üstüne çıkınca bıraktım seneye artık
Kaçırma işleri hala vakti vardı ya halıları vermedim daha yıkamayaama 1 aya kalmaz vereceğim o yüzden şansını kaybetti ay masrafı geçtim benim içim sıkılıyor artık çişli bezde durmasından
Eğer zor kaka yapıyorsa dediğin gibi kan ondan olmuş olabilir kıyamam ya size çok öp kuzumu
Lazımlık denedim ama ona da oturmak istemiyor 1 kere oturdu ne oyunlar neler yaptım 1 saat oturdu yapmadı çiş kalkınca ayakta yaptı demekki hazır değil dedim bıraktımTitriyorsa zorlama. Ali de öyleydi. Klozet korkusu vardı. Sifon sesi tedirgin ediyordu. 4 yasina kadar hep lazımlik kullandık. Bir de lazımlik deneyebilirsin. Ama onda da korkarsa bosver. O istediginde sana söyler zaten. Tuvalete gittiginde reklamını yap biraz. Ohh be ne rahatladım falan de merak etsin
Oluyor normal bunlar sıkma kendinidaha çok ufak
Öncelikle geçmiş olsun canımLazımlık denedim ama ona da oturmak istemiyor 1 kere oturdu ne oyunlar neler yaptım 1 saat oturdu yapmadı çiş kalkınca ayakta yaptı demekki hazır değil dedim bıraktımannem hava atıyordu ben öğretirim diye biz de kaldı bi 3 ay bel fıtığım çok kötü bir seviyeye gelmişti sağolsun Helinnnnn destek oldu bana ama fizik tedavisiz geçmedi o 3 ayda ben böyle çocuk görmedim dedi annem yazık bu kuşağı bizim gibi sanıyor nerdeee
Çok daha iyiyim o zaman yürüyemiyordum resmen Ah kimseye vermesin Allahım doktor ameliyat diycem ama çok gençsin önce fizik tedavi dene dedi iyi geldi şükürÖncelikle geçmiş olsun canımdaha iyisindir umarım...
Anneler şimdiki nesli hep ayni cümleyle tanımlıyor kuzu
Ahh ahh ne yapalim ne edelim şimdiki nesil bambaska. Allah her devirde baska özellik veriyor. Belki cok guzel bir çağda yasayacaklardır. Yani insAllaah❤ ❤ ❤
Evet ya iki etti bu vukuatlı iflah olmaz bir çakiAy kuzum geçmiş olsun daha önce de kırılmış mıydı bi yeri çaki kızının ben öyle mi hatırlıyorum
Ah kıyamam ela lale el ele delirip gidersiniz artık
İflah olmamayı iyi bilirim peşindeyim çaki kızEvet ya iki etti bu vukuatlı iflah olmaz bir çakidelirmişik zaten dünürcan değişen bişey olmadı babasına satıyorum boşuna sınıf öğretmenliği okumadın al öğret diyorum adam bin pişman ahasahahah
Var ya jade bu kızın ısrarlı halleri de beni bitiriyor.. kavgalar gürültülerÇok daha iyiyim o zaman yürüyemiyordum resmen Ah kimseye vermesin Allahım doktor ameliyat diycem ama çok gençsin önce fizik tedavi dene dedi iyi geldi şükür
Memeyi zor bıraktırırım dedim hiç zorlanmadı tuvaletten korkmuyorum dedim onda zorladı cadı kızım onlinepek inat pek burçtan mı yoksa bana mı çekti bilmiyorum ki
Odasını ayırmaya karar verdim bi de bakalım ne gibi maceralar beni bekliyor
Gazan mübarek olsun AslımKızlar selamnasılsınız Nisan bebelerimiz nasıllar giremiyorum okuyamıyorum ama haydomun tatlı arkadaşları aklıma gelmiyo değil zaten görüyorum çoğunu maşallah iyi büyüttük hee ben de 1.sınıf anası oldum fenalardayım kolunu kırdı bi de o şekil ödev yapmaya çalışıyoruz mağdurum da mağdurum haydo da işte canavar gibi bişeye evrildi öyle işte seviyorum sizi Nisan anneleriii
Kuzum benim aynı bitmişlikle dolu bir gündeyim ki dokunsan ağlarımVar ya jade bu kızın ısrarlı halleri de beni bitiriyor.. kavgalar gürültülerdiş çıkarıyor ikisi de ağrıdan huysuzluktan... kelimelerim tükendi ben tükendim jade kıyamıyorum çok üzülüyorum. Alim 40 gündür grip hasta. Kulak enfeksiyonu bitmek bilmiyor. Onlar hasta olunca ben çok üzgün oluyorum ya
Şimdilik zor dönemlerdeyiz.. geçecek diyorum ama sanki öyle olmadı.. Ali büyüdü ama hala hastalandıkça bebek gibi meselainadı hala var.
Kızlar güzel bir destek vereyim diyorum şurup olarak. Ama bağışıklık güçlendirici mi propolisli polenli bişiler mi omegali bişiler mi klasik multivitaminler mi??? Seçenek o kadar çok ki
Bilgisi olan var mı? Jadem sen veriyor musun?
İnan takıldığım nokta inat değil o dönemsel biliyorum ki yapısı da inat bizim kızın yapma de otur seyret nasıl yapıyor diyeSelam canlar :)Jadesi Kalppare yine sendrom basladi sanirim bizimkide cok inat parkta disarda erkek çocuklarıyla kavgaediyor herseye benim hayir once ben diyor birde buyuk cocuklarla kavga ediyor 4 5 yas evdede herseyi kendi yapmak ıstiyor bazi seylere oyle sariyorki kendimi zor tutuyorum bu ara lazimliga takti normalde klozette oturuyordu evi tadilat yaptirdim evde adamlar var diye lazimlik kullandim simdi klozete oturmuyor birde cisini kakasini kendi dökecekmiş dun yerlere döktü inanin hic bu kadar sabirli olmamıştım bağırdım sadece birde anne ozuy dileim diyor haydeee simdi esime çok şımartiyorsun bazen önünü alamayacaksın diyor ama kıyamıyorum da hele gecen onla bir inat yaptılar arada ben kaldım valla. Daha bir suru sey :) Rabbim saglik versin herbirine ama donemsel sanirim insallah kalıcı değildir
Ben babybomb ve beytonik kullaniyorum takviye olarak beytonik herzaman icemiyor sirkeli biraz benimkininde bir haftadir burnu akıyor duruyor tekrar akiyor havadan sanirim
Kuzum benim dönem özellikleri bu şuan özerklik dönemindeler her şeyi kendileri yapmak istiyor engelleme yapacak yoksa utangaç biri olabilir aklında olsunJadesi canim oyum grubu iyi fikir
Benimkide cok inat ve bu huyu korkutuyor ruyasinda bile bazen soyleniyor hayir once ben diyeherseyi kendi yapmak ıstiyor su sira valla dun ilac iciriyirdum ben ben ben dedi ilaci heryere döktü yine sesimi çıkarmadım insallah geçicidir. Simdi bir arkadasimiz var surekli onla gorusturuyorum 2 ay var aralarinda erkek çocuğu ama masallah karyadan cok akilli paylasimci hergun park ve hava soguksa oyun parkinada gidiyoruz baya açıldı insallah daha iyi olurlarda bende kres düşünüyorum hazir hissettiğimde.
Selamlar okuyan olursa bakalım yazayım daAsya hanıma oda yaptım ayırdığım artık 3 gün önce ama ilk gece tam bir facia oldu ki asla Asya dan kaynaklı değil yatağına yatırdım ya gerginim ne olacak nasıl olacak diye geç yattım bi ara sızladı uyuttum odaya geçtim eşim de gece görevinde 2 kat gerginim uykum ağır kızı duymasam diye diken üstünde yatıyorum resmen. Tam yattım yarım saat oldu olmadı güüüüm diye bir ses evde her şey titriyor resmen kıyamet gibi deprem oldu ve kendimi nasıl asyanın yanına attım ne yapacağımı bilemedim ilk geceden de bu olmaz ama ya yine tüm gece kızın yanına yattım devamı olur diye neyse devam ediyorum odasına yatırmaya ama tramva gibi tedirginim hep başladım hevesle diye geri yanıma da almadım hayırlısı olsun ne diyim...
Allahım hepimizi evlatlarımızı korusun dostlarım valla anne olmak başka bambaşka yataktan fırladıpımda daha iyi anladım tek düşündüğüm şey kızım oldu ömrü güzel olsun hepsinin