2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah 2.5 yıl oldu hala kakada kan annelerin meşgalesi hiç bitmiyor geçmiş olsun kuzum fikrim yok malesef
Tuvalet işini ne yaptın şekerparem ya benim sıpa kabul etmiyor oturmayı ben de zorlamazdın fikre bu sene hiç sıcak bakmıyor alt değiştirirken bile hala kavga gürültü
İş meselesi kafama takılıyor ya çünkü maddiyat ülkenin durumu ortada bulacağız bi çözüm inşallah evde durmaktan sıkıldım çünkü hayırlar versin Allah ım bakalım

Tuvalet eğitimi verdik vermesine ama hala hergun en az 3 4 (hatta dün 5ti sanırım) kulot yıkıyoruz. Kaçırıyor hafif, iri damla şeklinde . Ve tuvaletten çıkmak istemiyor. Ellerini saatlerce yıkıyor. Atlete kadar ıslanıyor . Bazen nerden ogrettim demiyor değilim. Ali büyüdüğünde bırakmıştı. 3 yasi 3 ay geçmişti. Ama öncesinde feci inada bindirdigi icin zorlanmistim. Kardes geliyor diye ben de bebegim diye zorla taktiriyordu bezi.
Velhasil bezi biraktiktan sonra aman aman sıkıntı yasatmadi. Yani aklı erdiginde cok daha kolay oldu.

Sen de sıkıntı etme. Istemiyorsa zorlama.zaten kis geldi sayılır. Alisma evresinde evin her yani cis oluyor diyeyim daha bu sabah kakayi yetistirmeye calisirken hafif kacirmis. Bir de ayagindan cikarayim derken bacaklara degdirmis..

Haaa sen nasilsin dersennn..aglasam mi gulsem mi modundayim iste her türlü zor tabi.

Kakada kan olayina gelirsek jadem. Doktor takibini yao devam ederse tahlil verirsin dedi. Cok sukur tekrari olmadi. Sanirim kabizdan olmustu Jadesi

Ya aslında zaten biliyorum zorlamamak lazım ama ben bu kadarr karşı çıkacağını düşünmemiştim ona şaşırdım sadece bez masrafına devam istemiyor asla klozet tedirgin mi ediyor ne anlamadım ki titriyor üstüne çıkınca bıraktım seneye artık
Kaçırma işleri hala vakti vardı ya halıları vermedim daha yıkamaya ama 1 aya kalmaz vereceğim o yüzden şansını kaybetti ay masrafı geçtim benim içim sıkılıyor artık çişli bezde durmasından
Eğer zor kaka yapıyorsa dediğin gibi kan ondan olmuş olabilir kıyamam ya size çok öp kuzumu

Titriyorsa zorlama. Ali de öyleydi. Klozet korkusu vardı. Sifon sesi tedirgin ediyordu. 4 yasina kadar hep lazımlik kullandık. Bir de lazımlik deneyebilirsin. Ama onda da korkarsa bosver. O istediginde sana söyler zaten. Tuvalete gittiginde reklamını yap biraz. Ohh be ne rahatladım falan de merak etsin

Oluyor normal bunlar sıkma kendini daha çok ufaklar kuzularimiz. Boyle boyle öğrenecekler

Lazımlık denedim ama ona da oturmak istemiyor 1 kere oturdu ne oyunlar neler yaptım 1 saat oturdu yapmadı çiş kalkınca ayakta yaptı demekki hazır değil dedim bıraktım annem hava atıyordu ben öğretirim diye biz de kaldı bi 3 ay bel fıtığım çok kötü bir seviyeye gelmişti sağolsun Helinnnnn destek oldu bana ama fizik tedavisiz geçmedi o 3 ayda ben böyle çocuk görmedim dedi annem yazık bu kuşağı bizim gibi sanıyor nerdeee

Öncelikle geçmiş olsun canım daha iyisindir umarım...

Anneler şimdiki nesli hep ayni cümleyle tanımlıyor kuzu

Ahh ahh ne yapalim ne edelim şimdiki nesil bambaska. Allah her devirde baska özellik veriyor. Belki cok guzel bir çağda yasayacaklardır. Yani insAllaah

Çok daha iyiyim o zaman yürüyemiyordum resmen Ah kimseye vermesin Allahım doktor ameliyat diycem ama çok gençsin önce fizik tedavi dene dedi iyi geldi şükür
Memeyi zor bıraktırırım dedim hiç zorlanmadı tuvaletten korkmuyorum dedim onda zorladı cadı kızım online pek inat pek burçtan mı yoksa bana mı çekti bilmiyorum ki
Odasını ayırmaya karar verdim bi de bakalım ne gibi maceralar beni bekliyor

Ay kuzum geçmiş olsun daha önce de kırılmış mıydı bi yeri çaki kızının ben öyle mi hatırlıyorum
Ah kıyamam ela lale el ele delirip gidersiniz artık
Evet ya iki etti bu vukuatlı iflah olmaz bir çaki delirmişik zaten dünürcan değişen bişey olmadı babasına satıyorum boşuna sınıf öğretmenliği okumadın al öğret diyorum adam bin pişman ahasahahah

İflah olmamayı iyi bilirim peşindeyim çaki kız ya ama adama neden hayatı ve okuduğu bölümü sorgulatıyorsun dünürüm yazık
Yanlız eşimde asla sınıf öğretmeni tipi yok polis olarak doğmuş gibi

Var ya jade bu kızın ısrarlı halleri de beni bitiriyor.. kavgalar gürültüler diş çıkarıyor ikisi de ağrıdan huysuzluktan... kelimelerim tükendi ben tükendim jade kıyamıyorum çok üzülüyorum. Alim 40 gündür grip hasta. Kulak enfeksiyonu bitmek bilmiyor. Onlar hasta olunca ben çok üzgün oluyorum ya

Şimdilik zor dönemlerdeyiz.. geçecek diyorum ama sanki öyle olmadı.. Ali büyüdü ama hala hastalandıkça bebek gibi mesela inadı hala var.

Kızlar güzel bir destek vereyim diyorum şurup olarak. Ama bağışıklık güçlendirici mi propolisli polenli bişiler mi omegali bişiler mi klasik multivitaminler mi??? Seçenek o kadar çok ki
Bilgisi olan var mı? Jadem sen veriyor musun?

Gazan mübarek olsun Aslım 1. Sınıf ne zordur oyy oyyy.. ela lale el ele, siz de çaki ile el ele devam hayata
Geçmiş olsun bu arada.. Allah sifa versin.

Kuzum benim aynı bitmişlikle dolu bir gündeyim ki dokunsan ağlarım ya bu gece uyanmaları mahvetti yine beni büyükçe küçülüyırlarr sanki
Hastalık en beteri kuzum benim çok uzun sürmüş hastalığı alinin neden öyle oldu ki off inan çok iyi anlıyorum geçmişler olsun destek için verdiğim tek şey pekmez inan ki başka bir şey yok ama ne verirsen ver öğretmensin biliyorsun ki hastalık gelecek ve uzun sürecek o yüzden çokta sıkma kendini
İnat. Kısmı beni de yiyor ya ne yapacağız acaba kendimi sürekli bağırırken buluyorum istemiyorum böyle olmak da ama yıpranıyor sinirlerim dün eşimle kavga ettim hıncımı gece uyumuyor diye Asya dan aldım resmen sonra özür diledim merhameti bol bebekler hemen güldü yüzüme

cocuklar büyüdükçe zorlasiyor bazi seyler. hastaliksa kacinilmaz. illaki tanışacaklar viruslerle. ben zuhreananin kids macununu aldim. sabah aksam bir caykasigi seklinde veriyorum. ama daha cok yeni oldugu icij sonucuna dair birsey diyemiyorum. trendyoldan siparis vermistim. aripoleni pekmez var iceriginde. bibbakin isterseniz. okula gitseydiler bi nebzede olsa kafaniz dinleniyor. yani gerçi yapacaklar listesi o kadar uzun olunca dinlenmek degil de daha az strese maruz kaliyor diyeyim. cocuk okulu da seviyorsa mutluysa oh misss. gözüm arkada kalmiyor valla haftasonhda acisi cikiyor

Selam canlar :) Jadesi Kalppare yine sendrom basladi sanirim bizimkide cok inat parkta disarda erkek çocuklarıyla kavgaediyor herseye benim hayir once ben diyor birde buyuk cocuklarla kavga ediyor 4 5 yas evdede herseyi kendi yapmak ıstiyor bazi seylere oyle sariyorki kendimi zor tutuyorum bu ara lazimliga takti normalde klozette oturuyordu evi tadilat yaptirdim evde adamlar var diye lazimlik kullandim simdi klozete oturmuyor birde cisini kakasini kendi dökecekmiş dun yerlere döktü inanin hic bu kadar sabirli olmamıştım bağırdım sadece birde anne ozuy dileim diyor haydeee simdi esime çok şımartiyorsun bazen önünü alamayacaksın diyor ama kıyamıyorum da hele gecen onla bir inat yaptılar arada ben kaldım valla. Daha bir suru sey :) Rabbim saglik versin herbirine ama donemsel sanirim insallah kalıcı değildir
Ben babybomb ve beytonik kullaniyorum takviye olarak beytonik herzaman icemiyor sirkeli biraz benimkininde bir haftadir burnu akıyor duruyor tekrar akiyor havadan sanirim

İnan takıldığım nokta inat değil o dönemsel biliyorum ki yapısı da inat bizim kızın yapma de otur seyret nasıl yapıyor diye tuvalet eğitimi iyi kötü başarmışsın kuzum benimkinde atak bile yok bez değiştirirken bile hala savaş var evde hem de her seferinde rahatsız olmuyor bence sıkıntısı bu olsa tuvalete gitmek ister ama kaka yapsın 3 saat dursun kaka yaptım demiyor napalım 2 yaş zor geçecekti beklediğim gibi de ilerliyor
Ama her şeyi söylemeleri oyun oynarken artık bir birey olmaları da öyle güzel ki bu kış oyun grubuna bakacağım artık vakti geldi yabani çünkü fazlaca dün yemek yemeye dışarı gittik 4 yaşında falan bi kız pervane oldu etrafında arkadaş olalım diye yok hiç pas vermiyor

Jadesi canim oyum grubu iyi fikir
Benimkide cok inat ve bu huyu korkutuyor ruyasinda bile bazen soyleniyor hayir once ben diye herseyi kendi yapmak ıstiyor su sira valla dun ilac iciriyirdum ben ben ben dedi ilaci heryere döktü yine sesimi çıkarmadım insallah geçicidir. Simdi bir arkadasimiz var surekli onla gorusturuyorum 2 ay var aralarinda erkek çocuğu ama masallah karyadan cok akilli paylasimci hergun park ve hava soguksa oyun parkinada gidiyoruz baya açıldı insallah daha iyi olurlarda bende kres düşünüyorum hazir hissettiğimde.

Kuzum benim dönem özellikleri bu şuan özerklik dönemindeler her şeyi kendileri yapmak istiyor engelleme yapacak yoksa utangaç biri olabilir aklında olsun Asya da öyle ben yapcam ben etcem falan diye paylaşmama durumu da dönemsel benim benim diye geziyorlar
Kreş isterim ama çalışmam lazım onun için yoksa zor oyun grubu yine 3 4 saat sosyalleşip paylaşmayı öğrensin diye büyüklere hala tepkili çünkü sevmelerin falan müsade etmiyor bağırarak kaçıyor bi yönden iyi ama bi yönden de kötü ne bileyim
Bizim de görüştüğümüz insanlar ar onlara sesi çıkmıyor ama dışarı çıkınca sıkıntı bide enerjim yetmiyor sürekli benle oynamak istiyor

Selamlar okuyan olursa bakalım yazayım da Asya hanıma oda yaptım ayırdığım artık 3 gün önce ama ilk gece tam bir facia oldu ki asla Asya dan kaynaklı değil yatağına yatırdım ya gerginim ne olacak nasıl olacak diye geç yattım bi ara sızladı uyuttum odaya geçtim eşim de gece görevinde 2 kat gerginim uykum ağır kızı duymasam diye diken üstünde yatıyorum resmen. Tam yattım yarım saat oldu olmadı güüüüm diye bir ses evde her şey titriyor resmen kıyamet gibi deprem oldu ve kendimi nasıl asyanın yanına attım ne yapacağımı bilemedim ilk geceden de bu olmaz ama ya yine tüm gece kızın yanına yattım devamı olur diye neyse devam ediyorum odasına yatırmaya ama tramva gibi tedirginim hep başladım hevesle diye geri yanıma da almadım hayırlısı olsun ne diyim...
Allahım hepimizi evlatlarımızı korusun dostlarım valla anne olmak başka bambaşka yataktan fırladıpımda daha iyi anladım tek düşündüğüm şey kızım oldu ömrü güzel olsun hepsinin

cok sanssizlik olmuş canim. evlat cok baska. simdi daha iyi anlıyorum buyukleri. yani bu kadar emekle büyütmek. arel ameliyattayken sanki zaman durmuştu. yarasinj goruyorum kesi var ya nasil icim acıyor. evladimi kestiler diyorum . pansuman yapmak hem cok zor geliyor hem de baskqsi yapmasin cani acır bana ihtiyaci var diyorum. buyuyorlar ama jade. bak benim sipalar okullu oldular. valla okul olmasa imkansiz enerjisine yetisemem. bakalim ilkokulu ergenligi daha neler yasayacaz.
uyku konusunda sen onun odasinda uyu yatagina odasina alissin yavas yavas kalniz kqlmayo da ogrenir. tuz lambasi aldim karanlık olmuyor. civan yataginda uyusada arel nerdeyse her gece gelir yanima uyur. neden yataginda degilsin diyorum sen yoksun ama orda anne diyor. valla bende bazen sıkışık uyumaktan darlansamda amaaaa diyorum ki esime kalk git oglanin yatagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…