2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Her tatlı yediğinde bende dünyayı kınayacağım şaka şaka benim yerime de yiyin dostlarım benim yolum uzun daha çok var ama ben kendimi iyi hissediyorum oluyor yani şekersiz de bi şekilde absürt tatlılar yapıyorum pekmez le falan işte bastırıyoruö dün leblebiden tatlı yaptım düşünün ama enfes oldu her şey ön yargı işte
Ah çocuklu eve temizlik yasaklansın bence gerek yok 3 saat olmadan aynı oluyor ben genel temizliği bayramdan sonraya bıraktım hem bel ağrım tetikledi bu sıra hem de geleni gidenin yok acele etmeden yaparım artık

Valla helal olsun sana çok iyi süpersin kuzuum
Tesekkur ederim kuzum 57 yim.suan ama canim.nasil kek borek.corek çekiyor birde bayram ustu ya esimde evde olunca surekli birseyler yapip yiyesim var:). 2gun yesem 4 gunde veririm diyorum bakayim bu bayram biraz bozacagim sanirim !
Kalppare canim 57 ama suan biraz normale döndüm bende basenlerde toplanıyor ya ve hic hos durmuyor
Baklava icinde gecmis olsun ya bu erkeklerde herseyi yiyor benim esimde herseyi yer 4 gun yemek olse dolapta birsey olmamıştır niye döküyorsun ben yerim der
Canmda baklava cekti su saattee :)
Valla buraya yazdigimdab beri zaten susmuyor cadi surekli birseyler soylemeye çalışıyor cok şükür bu günlerimize

Kv de istese hamarat hamarattır.Olsun sevgini katmışsındır içine
El açması değil be canım. Yufkadan yaptım. El açmasını nerde yapacağım.Çocuklar ayrı sağlığım ayrı engel. Omzumda ince kırık varmış. Merdanede vs ağrı çok oluyor. sanal fırın diye kanal var youtube da. Oradan bakıp yaptım. Serbeti tam olmasa da güzel oldu hamd olsun. O sayfada ekmek yapımı falan da var
Kendi kendine olmak da büyük nimet jadem. Kafan rahat. Mesela tam temizliğin ortasında biri gelmiyor. Malum cam silerken evi toplayamiyorum çocuklarla ayni anda. Gelen daan diye dağınıklığı görüyor.Artik eskisi gibi takmama karari aldım ama. Zaten canım çıkıyor isteyen istedigini düşünsün
Ayy canim canınızı istettiysem özür dilerim ya. Hakkınızı helal edin. Herkes o kadar eksi degil sana oyle geliyor diyor.zaten covidden beri hicbiseyin eski tadı kokusu yok maalesef bende

Yaaa şişti mi karnı canım?
Mirkan ın da bildiğin göbekli dedeler gibi oldu hemen duşa soktum sıcak su sabunla falan ovdum karnını yarında geçmezse götürürüm Dr a artık K Kuf
Biraz şişti ama.banyo hiç aklıma gelmemişti ya
Ya ben buna çok güldüm affetsin eşin beni
Mutlu kutlu bayramlar dilerim canım

Ya ben buna çok güldüm affetsin eşin beni

Mutlu kutlu bayramlar dilerim canım
Kız bide görsen yerlere yattım resmen geçti karşısına izliyor videoya aldım hiç dayanamaz tatlıya o kadar zor ki onun için

Reactions: Kuf
Aman çocukla yapılan her şey ödül olmayan normal yemek yapsak dua sebebi biz bugün 3 cam silip balkon yıkadık Asya ile ama nasılnız bi görün gören eden yok ben bile görmüyorum o camları ama silmek lazım napacan boşver sen nasıl iyi hissediyorsan öyle yap

Valla azmin önünde bir şey duramaz arada ödül lazım ye gitsin sen geri verirsin

Olsun kuzum dedim ya sevgi var içinde elbet güzel olmuştur.Geçmiş olsun canım gittin mi Dr a ne yapman gerekiyormuş ?üzüldüm yaa
Senin ve tüm topiğimizdeki arkadaşlarımın bayramları mübarek olsun düşünceli arkadaşım benim daha bugün bakabildim mesajlara telefonumu oğlanların elinden alamıyorum biri bıraksa biri alıyor
Çok iyi geldi canım bidaha olursa(inşallah olmaz)ama aklında bulunsun

Kızlar nidicard kullanıp burnu şişen oldumu burnumun içi şişti nefes almakta zorlanıyorum ara verelim dedi doktor ilaca ama sancım var nasıl olacak bilmiyorum başına gelen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…