- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Kv de istese hamarat hamarattır.Olsun sevgini katmışsındır içineŞerbeti dökmeden tatsaydım kurtarırdım ama onu da unutmuşumAllah sifa versin kuzularına canım.Kendi kendime olsa yapamazdım. Kv istedi. O sebepten yaptim.
Her tatlı yediğinde bende dünyayı kınayacağımŞerbeti dökmeden tatsaydım kurtarırdım ama onu da unutmuşumAllah sifa versin kuzularına canım.Kendi kendime olsa yapamazdım. Kv istedi. O sebepten yaptim.
Ya eşim tattı ona normal geldi. 2 tepsi yaptım. Ama biri minkk bir tepsi. Onu serbetlememiştim.ama o da yetmez misafire. Yarin akşam yapacağim sanırım. Esim de yorulmazsan yap yenisini ben yerim bunu. Bu tatlı da hic bisey yok diyor
Teşekkür ederiz jade teyzesi. Kabalıği da var olma mıErkek değil mi ooohoooo incecik olacakmış seni kın kın kınıyorumnmm her bir tatlıda seni hatırlayıp cık cık cık yapacağım ve içimden kın kın kinayacağim
Bakalım yarın tekrar deneyecegim jadem. Ama o kadar yoruldum ki kv evin temizligi benim evin temizliğikaldı ki şu an gelsen gene heryan heryerde. Çocuklu ev hic derli toplu durmuyor ki daha mutfak dolapları beni bekliyor aspiratör falan.. ama yapamayacağım sanırım
Tesekkur ederim kuzum 57 yim.suan ama canim.nasil kek borek.corek çekiyor birde bayram ustu ya esimde evde olunca surekli birseyler yapip yiyesim var:). 2gun yesem 4 gunde veririm diyorum bakayim bu bayram biraz bozacagim sanirim !Valla helal olsun sana çok iyisüpersin kuzuum
El açması değil be canım. Yufkadan yaptım. El açmasını nerde yapacağım.Çocuklar ayrı sağlığım ayrı engel. Omzumda ince kırık varmış. Merdanede vs ağrı çok oluyor.Kv de istese hamarat hamarattır.Olsun sevgini katmışsındır içine
Kendi kendine olmak da büyük nimet jadem. Kafan rahat. Mesela tam temizliğin ortasında biri gelmiyor. Malum cam silerken evi toplayamiyorum çocuklarla ayni anda. Gelen daan diye dağınıklığı görüyor.Artik eskisi gibi takmama karari aldım ama. Zaten canım çıkıyor isteyen istedigini düşünsünHer tatlı yediğinde bende dünyayı kınayacağımşaka şaka benim yerime de yiyin dostlarım benim yolum uzun daha çok var ama ben kendimi iyi hissediyorum oluyor yani şekersiz de bi şekilde absürt tatlılar yapıyorum pekmez le falan işte bastırıyoruö dün leblebiden tatlı yaptım düşünün ama enfes oldu her şey ön yargı işte
Ah çocuklu eve temizlik yasaklansın bence gerek yok 3 saat olmadan aynı oluyorben genel temizliği bayramdan sonraya bıraktım hem bel ağrım tetikledi bu sıra hem de geleni gidenin yok acele etmeden yaparım artık
Ayy canim canınızı istettiysem özür dilerim ya. Hakkınızı helal edin. Herkes o kadar eksi degil sana oyle geliyor diyor.zaten covidden beri hicbiseyin eski tadı kokusu yok maalesef bendeTesekkur ederim kuzum 57 yim.suan ama canim.nasil kek borek.corek çekiyor birde bayram ustu ya esimde evde olunca surekli birseyler yapip yiyesim var:). 2gun yesem 4 gunde veririm diyorum bakayim bu bayram biraz bozacagim sanirim !
Kalppare canim 57 ama suan biraz normale döndüm bende basenlerde toplanıyor ya ve hic hos durmuyor
Baklava icinde gecmis olsun ya bu erkeklerde herseyi yiyor benim esimde herseyi yer 4 gun yemek olse dolapta birsey olmamıştır niye döküyorsun ben yerim der
Canmda baklava cekti su saattee :)
Valla buraya yazdigimdab beri zaten susmuyor cadi surekli birseyler soylemeye çalışıyor cok şükür bu günlerimize
Biraz şişti ama.banyo hiç aklıma gelmemişti ya
Ya ben buna çok güldüm affetsin eşin beniEvet bir anda verdim valla yoksa 2 ondan 5 ondan derken toplayamadımhazır oruç sabah bir ley Yiyemiyorum keşke ramazanın başında girseydim bu olaya
Dün komşum tabak getirdi ekler ve baklava vardı eşim ağlayacaktı yiyemiyor diye
Mutlu kutlu bayramlar dilerim canımnzh99 misskokulumm D dilzar BKGK Jadesi N Nehir8077 Helinnnnn S Susam_tanesi Umudum- Ebrulipapatya ebru_can_ebru K Kuf Zeyay1420 SonsuzUmut Aslihaydo kızlar hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun
Etiketleyemediklerim elbette vardır unutmuşumdur. Hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum
Kız bide görsen yerlere yattım resmen geçti karşısına izliyor videoya aldım hiç dayanamaz tatlıya o kadar zor ki onun içinBiraz şişti ama.banyo hiç aklıma gelmemişti ya
Ya ben buna çok güldüm affetsin eşin beni
Mutlu kutlu bayramlar dilerim canım
Aman çocukla yapılan her şey ödül olmayan normal yemek yapsak dua sebebiEl açması değil be canım. Yufkadan yaptım. El açmasını nerde yapacağım.Çocuklar ayrı sağlığım ayrı engel. Omzumda ince kırık varmış. Merdanede vs ağrı çok oluyor.sanal fırın diye kanal var youtube da. Oradan bakıp yaptım. Serbeti tam olmasa da güzel oldu hamd olsun. O sayfada ekmek yapımı falan da var
Kendi kendine olmak da büyük nimet jadem. Kafan rahat. Mesela tam temizliğin ortasında biri gelmiyor. Malum cam silerken evi toplayamiyorum çocuklarla ayni anda. Gelen daan diye dağınıklığı görüyor.Artik eskisi gibi takmama karari aldım ama. Zaten canım çıkıyor isteyen istedigini düşünsün
Ayy canim canınızı istettiysem özür dilerim ya. Hakkınızı helal edin. Herkes o kadar eksi degil sana oyle geliyor diyor.zaten covidden beri hicbiseyin eski tadı kokusu yok maalesef bende
Ya düşünceli kuzum benim senin de bayramın mübarek olsunnzh99 misskokulumm D dilzar BKGK Jadesi N Nehir8077 Helinnnnn S Susam_tanesi Umudum- Ebrulipapatya ebru_can_ebru K Kuf Zeyay1420 SonsuzUmut Aslihaydo kızlar hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun
Etiketleyemediklerim elbette vardır unutmuşumdur. Hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum
Valla azmin önünde bir şey duramaz arada ödül lazımTesekkur ederim kuzum 57 yim.suan ama canim.nasil kek borek.corek çekiyor birde bayram ustu ya esimde evde olunca surekli birseyler yapip yiyesim var:). 2gun yesem 4 gunde veririm diyorum bakayim bu bayram biraz bozacagim sanirim !
Kalppare canim 57 ama suan biraz normale döndüm bende basenlerde toplanıyor ya ve hic hos durmuyor
Baklava icinde gecmis olsun ya bu erkeklerde herseyi yiyor benim esimde herseyi yer 4 gun yemek olse dolapta birsey olmamıştır niye döküyorsun ben yerim der
Canmda baklava cekti su saattee :)
Valla buraya yazdigimdab beri zaten susmuyor cadi surekli birseyler soylemeye çalışıyor cok şükür bu günlerimize
Düşünceli dünürcanım seninde bayramın mübarek olsun çok sık girip yazamasamda hep aklımdasınıznzh99 misskokulumm D dilzar BKGK Jadesi N Nehir8077 Helinnnnn S Susam_tanesi Umudum- Ebrulipapatya ebru_can_ebru K Kuf Zeyay1420 SonsuzUmut Aslihaydo kızlar hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun
Sen de akımızdasın canım. Çalıştığın icin yogunsundur, tahmin ediyoruz canimDüşünceli dünürcanım seninde bayramın mübarek olsun çok sık girip yazamasamda hep aklımdasınız
Canımmm çok teşekkür ederim. Ben de hepimizin bayramını kutlarım nice güzel bayramlar dilerim çoluk çocuklarla, sevdiklerimizle inşallahnzh99 misskokulumm D dilzar BKGK Jadesi N Nehir8077 Helinnnnn S Susam_tanesi Umudum- Ebrulipapatya ebru_can_ebru K Kuf Zeyay1420 SonsuzUmut Aslihaydo kızlar hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun
Oyle yapiyorum dunden beriValla azmin önünde bir şey duramaz arada ödül lazımye gitsin sen geri verirsin
Çok tatlısınOyle yapiyorum dunden berisen gayet iyi gözüküyorsun canim bu arada
Olsun kuzum dedim ya sevgi var içinde elbet güzel olmuştur.Geçmiş olsun canım gittin mi Dr a ne yapman gerekiyormuş ?üzüldüm yaaEl açması değil be canım. Yufkadan yaptım. El açmasını nerde yapacağım.Çocuklar ayrı sağlığım ayrı engel. Omzumda ince kırık varmış. Merdanede vs ağrı çok oluyor.sanal fırın diye kanal var youtube da. Oradan bakıp yaptım. Serbeti tam olmasa da güzel oldu hamd olsun. O sayfada ekmek yapımı falan da var
Senin ve tüm topiğimizdeki arkadaşlarımın bayramları mübarek olsun düşünceli arkadaşım benim daha bugün bakabildim mesajlara telefonumu oğlanların elinden alamıyorum biri bıraksa biri alıyornzh99 misskokulumm D dilzar BKGK Jadesi N Nehir8077 Helinnnnn S Susam_tanesi Umudum- Ebrulipapatya ebru_can_ebru K Kuf Zeyay1420 SonsuzUmut Aslihaydo kızlar hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun
Çok iyi geldi canım bidaha olursa(inşallah olmaz)ama aklında bulunsunBiraz şişti ama.banyo hiç aklıma gelmemişti ya