2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba bayanlar benim de son adet tarihi 6 Temmuz ama yumurtlamam 27 Temmuz.. yani su an 4+4 deyim beta değerleri 9 Ağustos 41,56. 11 Ağustos’ta 120. 13 Ağustos’ta 287 ve 15 Ağustos’ta 618 bu değerler normal mi ?

Merhaba, ben bu degerlerden hic anlamiyorum. Yani neye bakiliyor? Ilk gebeligimde Ingiltere’deydim. Türkiye deki jinelologum ,en erken 5 ve uzerinde haftalik oluncaya kadar bekle ve oyle doktora git demisti, kalp atisini da duyarsin, demisti. Ben ne olculuyor boyle , bilmedigimden aciklarsaniz sevinirim.
Sizin soylediginize gore 4+4 te idrar testi zaten pozitif cikar, artik geri kalan tek sey doktor muayenesi sanirim.

Her şeyde vardır bir hayır diyenlerdenim ama bana büyük bir sürpriz oldu iki kızım çok kavga ediyor inatlasiyorlar onlar beni çok yorarken bir de 3. Gelecek hayırlısı artık bu arada beklenen doğum günü sizinle aynı 18 Nisan

Ben de çalışıyorum benim de yardim edecek kimsem yok annem doğumda 15-20 gunlugune yanimda olur sonrasi bag bahce isleri var
7,5 ve 2,5 yaşındalar

Sorması ayıp geliyor ama
Sen nasıl hamile kaldın?
Muhakkak Korunuyorsundur da nasıl?

Merhaba bayanlar benim de son adet tarihi 6 Temmuz ama yumurtlamam 27 Temmuz.. yani su an 4+4 deyim beta değerleri 9 Ağustos 41,56. 11 Ağustos’ta 120. 13 Ağustos’ta 287 ve 15 Ağustos’ta 618 bu değerler normal mi ?
Degerlerin guzel artmis, insallah boyle devam eder, 1 hafta icindede keseyi gorursun canim Allahin izniyle. Bu arada gec dollenme olmus olabilir.

Kızlar mrb.dün doktora gittim keseyi görürüz diye.5 boyutlu ultrason da kese görünmedi. Beta hcg 5200 olmasına rağmen. Doktor dış gebelik olabilir dedi.yarın tekrar çağırdı. MoraliM sıfır

Vajinal bakılmadi.doktorumuz bulunduğumuz yerdeki en iyi doktor.onun söylediklerine güveniyoruz mecburen.
Yarinda karindan gozukmezse, vajinal baktirmanizi tavsiye ederim. Benim kalp atisi olmasina ragmen, karindan hicbirsey goremiyoruz. Rahmim arkada ve sanirim karin bolgemde yagli. Hep vajinal ultrasonda gorduk kese ve kalp atisini. Hakkinda hayirlisi canim.

Hap ile korunuyordum.
Ama unuttugum zamanlar olmustu gectigimiz ay.duzenli kullanamamistim. Ama korumasi devam ediyordur diye aklima hic hamile kalabilecegim gelmedi benim hatam maalesef..

Vajinal bakılmadi.doktorumuz bulunduğumuz yerdeki en iyi doktor.onun söylediklerine güveniyoruz mecburen.
5000 beta ile karından görülmeme olasılığı var. rahmin konumu, karin yağı durumu etkiler. biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

ikinci hamileliğim de aynısını yaşadım çünkü. önce dış gebelik dedi dr. sonra kalp atışı yok iki gün sonra gel alalım dedi. ben iki gün değil beş gün sonra gittim ve kalp atışını duyduk. doktorum da iyi doktor diye ün yapmıştı.

Canım şimdi biliyorsundur kimyasal gebelik ya sa boş gebelik gibi sağlıklı olmayan gebelik türleri var burada eğer kese görünmeyecek kadar küçük ise sağlıklı bir gebelik mi anlamak için kan testleri yapılıyor ve iki günde bir kanda betahcg değerlerine bakılıyor iki kat artış okursa normal deniyor ama bazı kişilerin ki 3-4 kat artınca ben benimki az mı diye sormak istedim

Benim de iki kızım var biri 7,5 diğeri 2,5 çalışıyorum da nasıl olacak kara kara düşünüyorum
Allah muhakkak bir yol gosterir, her bebek șansiyla gelir derler. Benimde oglum 7 kizim 4 yasinda ve ben de calisiyorum. Yeterki saglikla gelsinler

Maşallah 3. yü bekleyen epey var benim de kızımla oğlumun arası 3,5 yaş şimdiki gebeliğim de sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa yine araları 3,5 yaş olacak

Degerlerin guzel artmis, insallah boyle devam eder, 1 hafta icindede keseyi gorursun canim Allahin izniyle. Bu arada gec dollenme olmus olabilir.

Evet beklenen yumurtlama günü 18 Temmuz ilken 27 temmuzda oldu.. 9 günlük gecikme var.. imzada sat a göre yazıyor ama geç döllenmeye göre 4+4 üz

Kızlar mrb.dün doktora gittim keseyi görürüz diye.5 boyutlu ultrason da kese görünmedi. Beta hcg 5200 olmasına rağmen. Doktor dış gebelik olabilir dedi.yarın tekrar çağırdı. MoraliM sıfır
Bence bekle ve başka doktora git ve muhakkak vajinal baktır... sonra yine aynı sonuç çıkarsa düşün şu an olumsuz düşünme... muhtemelen rahim arkada olabilir ikiz olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…