Allah rahmet eylesin sizlere sabırlar versin inşallah canımBKGK canim dedeyi kaybettik. ben de kötüydüm. hastane cenaze evi babamlarin evi arasında mekik dokuyorum. sağol sordugun için. hiç okuyamadım bile bu ara. inşallah yakında daha iyi bir şekilde dönerim araniza
Geçmiş olsun canım. Testi kaçta verdin? E nabızı sık sık kontrol et. Aynı gün içinde çıkıyor genelde. Ben kızıma öğlen 2 ngibi yaptırdım gece 11de beli olmuştu sonuç. İnşallah seninki de üşütme falandır yoktur birşey. Aşı olmuş muydun sen?Düğün ertesi hasta oldum iyi mi . Virüs müdür diye endişe ediyorum . Bir de dün arkadaşlarla pikniğe filan gittik , aynı arabanın içinde geldik vicdanen rahatsız oldum . Ateşim çıkıyor ara ara , burun akıntısı , ara ara öksürük , hafif boğaz ağrısı var . İnşallah üşütmedirtest verdim yarına çıkacak sonucu da .
Akşam19:00 gibi verdim . Aşı oldum ilk dozunu 13 haziranda . Pazartesi günü banyo yapıp çıktım okula, okulda bahçede de esintide kaldım o aklıma geldi . İnşallah ondandırGeçmiş olsun canım. Testi kaçta verdin? E nabızı sık sık kontrol et. Aynı gün içinde çıkıyor genelde. Ben kızıma öğlen 2 ngibi yaptırdım gece 11de beli olmuştu sonuç. İnşallah seninki de üşütme falandır yoktur birşey. Aşı olmuş muydun sen?
0yaa bende merak ettim.dun ruyamda gordum onlara gitmisim ata yi seviyorum flan ama karisik bir ortam vardi
Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım benimBKGK canim dedeyi kaybettik. ben de kötüydüm. hastane cenaze evi babamlarin evi arasında mekik dokuyorum. sağol sordugun için. hiç okuyamadım bile bu ara. inşallah yakında daha iyi bir şekilde dönerim araniza
Gül suyu iyi geliyor canım ya kuyamamBiz bittik sıcaktan ya asyanın boynunun altı çok kötü pişik oldu
Naptın ne çıktı sonuç inş üşütmedir canım merak ettim şimdiDüğün ertesi hasta oldum iyi mi . Virüs müdür diye endişe ediyorum . Bir de dün arkadaşlarla pikniğe filan gittik , aynı arabanın içinde geldik vicdanen rahatsız oldum . Ateşim çıkıyor ara ara , burun akıntısı , ara ara öksürük , hafif boğaz ağrısı var . İnşallah üşütmedirtest verdim yarına çıkacak sonucu da .
Ya inşallah norma bir hastalıktır canım bize de haber et muhakkakDüğün ertesi hasta oldum iyi mi . Virüs müdür diye endişe ediyorum . Bir de dün arkadaşlarla pikniğe filan gittik , aynı arabanın içinde geldik vicdanen rahatsız oldum . Ateşim çıkıyor ara ara , burun akıntısı , ara ara öksürük , hafif boğaz ağrısı var . İnşallah üşütmedirtest verdim yarına çıkacak sonucu da .
Valla kremler pudra gün içinde yıkayıp kurutma kar etmedi ya kızardı bayaJadesi off canim ya sudocrem sur canim.
Bak evde o var onu deneyim canım sağolBaşımız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım benim
Gül suyu iyi geliyor canım ya kuyamam
Naptın ne çıktı sonuç inş üşütmedir canım merak ettim şimdi
BiZim de kargamız meşhur bu aralerimin ya çok tatlılarKızlar size bir saflığımı yazayım akşam üzeri dışarı çıktık geldik Asya uyudu gelince çocuk 2 saatte 4 kere falan uyandı bu kadat sık uyanmaz meme veriyorum istemiyor başını çeviriyor ay aklıma Sonra geldi susadı mı diye bi verdim çocuk bir biberon su içti tek solukta Ah salak kafam dedim ciğeri yanmış çocuğun anlamamışım şimdi yeni uyudu
Bir de dün karga demeyi öğrendi uyandı ara da kaga kaga diyor
Oyyy gıdısını yediğimValla kremler pudra gün içinde yıkayıp kurutma kar etmedi ya kızardı bayasudokrem yok evde alayım olmadı
Naptın ne çıktı sonuç inş üşütmedir canım merak ettim şimdi
Sağolun kızlar şükür negatif çıktı .Ya inşallah norma bir hastalıktır canım bize de haber et muhakkak
Geçmiş olsun canım.Sağolun kızlar şükür negatif çıktı .dediğim gibi ben banyo sonrası üşüttüm sanırım . Yine de maske ile dolaşıyorum evde Sena ya geçmesin en azından
gecmis olsun canim, yaz mevsimi hasta olmak da ne zor. çabucak geçer inşallahSağolun kızlar şükür negatif çıktı .dediğim gibi ben banyo sonrası üşüttüm sanırım . Yine de maske ile dolaşıyorum evde Sena ya geçmesin en azından
Bende vermiyorum normalde ama dışarı çıktık geldik ya aşırı sıcak çocuk asla meme ile tatmin olmadıBiZim de kargamız meşhur bu aralerimin ya çok tatlılaraslında ben hiç su vermiyorum gece normal de bile o kadar genzine kaçırıyor ki gece cesaret edemedim bir türlü
Ay daha iyi bugün şükür uçları gitmiş sivilce gibi olan kısımlarınOyyy gıdısını yediğimsudokrem geçirir bence de. Ben hep onu kullanıyorum.
Ay çok sevindim canım Allahım korusun bitse gitse tamamen artık kurtulsakSağolun kızlar şükür negatif çıktı .dediğim gibi ben banyo sonrası üşüttüm sanırım . Yine de maske ile dolaşıyorum evde Sena ya geçmesin en azından