2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin inşallah . Ben de mi gitsem ki fakülteye . Teli özelde taktırırım en son
Ay kıyamam ya kustu demek prenses elbiselere de Ah Sena gitmen şart oldu tabi artık inşallah şifa olur sende kendi işlerini de halledersin
Amin canım inşallah . Okul biter bitmez gideceğiz bakalım
Amin amin inşallah .
Valla doğduğu günden beri kusuyor yavrum . Düğünlerden de hiç hoşlanmıyorum şükür ki bitirdik biz çocukları . Bir kaynım kaldı. Abiye giyinmekten hoşlanmıyorum ama zorunlu hissediyor insan direkt yakını olunca . Sen de bulmuşsun elbise . Ben hamile kaldığım kilodan 1 kilo zayıflamışım çocuk peşinde koşmaktan ve stresten .
Umudum çok geçmiş olsun inşallah sebebi bulunur ya da kendisi geçer gider ikinize de çok geçmiş olsun
sağolasın canım inşallah
Sena iyi şükür ama yeme konusu ve kusma büyük sıkıntı işte bizim için . Öğün yemiyor bildiğin . Çorba içerse , o da oyunla filan . Çok üzülüyorum hala bebek gibi mama ile besleniyor. Mamadan nefret eder oldum İnan . Ama o da olmasa ne yapardım diyorum sonra . Bakalım belki doktor o konuda da yönlendirme yapar . Geçmiş olsun karya ya da . Çok tehlikeli dönemdeler gerçekten.

Benim ki de hep açık üstü ya. Örtüyorum terliyor bu sefer de.açıkkende terliyor ama daha az.

Başınız sağolsun helincim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin canimya üzüldüm

Selam hanimlar
Karya hanim sonunda koltuktan da dusmeyi becerdi yetisemedim alnini yere vurdu buz koydum ama bakalim
Simdide uyuyor. Bu bebeler bir buyuselerde rahatlasak birde buAgun hep miz miz
@misskokulumm goktug nasil oldu canim ?
Geçmiş olsun canım benimki de düştü geçen artık bizim 3 oldu alıştık

Şükğr canım inşallah hemen geçsin etkileri de ya cam açmasa hiç esmiyor sıcaktan uyuyamaz bu sefer de artık Allaha emanet,

başınız sagolsun canim, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, cok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…