Amin inşallah . Ben de mi gitsem ki fakülteye . Teli özelde taktırırım en sonÇocukla perişanlık çok olağan da işte Senacığın kusmaları bir bitseydi hayırlısıyla çözüm bulunur inşallah ya.
Benim dişlerde de var yapılacaklar erteliyorum biraz. Eşim yaptırıyor fakültede implantlarını.kızların da var onları da oraya götüreceğim bu haftaiçi. Sağlık olsun da gerisi yalan. Senin işler de hallolur inşallah sağ salim
Amin canım inşallah . Okul biter bitmez gideceğiz bakalımAy kıyamam ya kustu demek prenses elbiselere de Ah Senagitmen şart oldu tabi artık inşallah şifa olur sende kendi işlerini de halledersin
Amin amin inşallah .Ahh sena kuşum ya ne sıkıntın var acaba inş bir an önce çözüm bulurlar canım fakültede.. Dişlerle benim de işim çok bir öğrencim dişci ona gidicem ama bir fırsat bulamadım tatil dönüşü inş bir bakım şart 2 tane tansiyon ilacı kullanıyorum diş etlerimi mahvetti hep çekildi ve kanıyor. İnş önce Sena sonrada senin işlerin hallolur şifalı gelsin inş
Valla doğduğu günden beri kusuyor yavrum . Düğünlerden de hiç hoşlanmıyorum şükür ki bitirdik biz çocukları . Bir kaynım kaldı. Abiye giyinmekten hoşlanmıyorum ama zorunlu hissediyor insan direkt yakını olunca . Sen de bulmuşsun elbise . Ben hamile kaldığım kilodan 1 kilo zayıflamışım çocuk peşinde koşmaktan ve stresten .y kuzum yaa inşallah bu kusmaları biter sen de biraz rahatlarsın ne çektin be umudum yaahaftaya biz de bir düğüne gideceğiz. Ne giyeceğim hiç bilmiyorum hiç bir kıyafetime giremiyorum kilo veririm diye yeni bişey de almıyorum. Of ki ne of
sağolasın canım inşallahUmudum çok geçmiş olsun inşallah sebebi bulunur ya da kendisi geçer gider ikinize de çok geçmiş olsun
Sena iyi şükür ama yeme konusu ve kusma büyük sıkıntı işte bizim için . Öğün yemiyor bildiğin . Çorba içerse , o da oyunla filan . Çok üzülüyorum hala bebek gibi mama ile besleniyor. Mamadan nefret eder oldum İnan . Ama o da olmasa ne yapardım diyorum sonra . Bakalım belki doktor o konuda da yönlendirme yapar . Geçmiş olsun karya ya da . Çok tehlikeli dönemdeler gerçekten.
Havalar ısındı herkes dışarıda.Nekadar sessiz burası herkescikler nerelerdeler
Yaz ile herkesin yoğunluğu daha da arttıNekadar sessiz burası herkescikler nerelerdeler
Ya da evde bayım bayım bayılıyor olabilirler benim gibiHavalar ısındı herkes dışarıda.
Benim ki de hep açık üstü ya. Örtüyorum terliyor bu sefer de.açıkkende terliyor ama daha az.Sağol canım. Korktuğum gibi olmadı şükür daha iyi bugün. Göktuğ hep üstü açık yatar üşümek değil de cereyanda kalmak sıkıntı. Sen de tek taraflı aç cereyan yapmasın. Buralar bile o kadar sıcak ki bunalıyorum sürekli menapoza mı giriyorum sıcak mı diyorum evdekilereburda güneş sıcak ama esinti halen soğuk çarpıyor insana tam hasta edem sizi diyor anlıycan
Geçmiş olsun canım. İyi şükür hafif burun akıntısı ve arada öksürüğü kaldı. Yıkadım uyuttum şimdi
Bende sen gibiyim dilzarcim, yazı dört gözle bekledim bir ısınsa dedim durdum. Bu seferde halsizlikten bedenime komut veremiyorum. Ordan oraya yuvarlanıyorum.Ya da evde bayım bayım bayılıyor olabilirler benim gibi
Başınız sağolsun helincim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBKGK canim dedeyi kaybettik. ben de kötüydüm. hastane cenaze evi babamlarin evi arasında mekik dokuyorum. sağol sordugun için. hiç okuyamadım bile bu ara. inşallah yakında daha iyi bir şekilde dönerim araniza
Allah rahmet eylesin canimya üzüldümBKGK canim dedeyi kaybettik. ben de kötüydüm. hastane cenaze evi babamlarin evi arasında mekik dokuyorum. sağol sordugun için. hiç okuyamadım bile bu ara. inşallah yakında daha iyi bir şekilde dönerim araniza
Geçmiş olsun canım benimki de düştü geçen artık bizim 3 oldu alıştıkSelam hanimlar
Karya hanim sonunda koltuktan da dusmeyi becerdi yetisemedim alnini yere vurdu buz koydum ama bakalim
Simdide uyuyor. Bu bebeler bir buyuselerde rahatlasak birde buAgun hep miz miz
@misskokulumm goktug nasil oldu canim ?
Şükğr canım inşallah hemen geçsin etkileri de ya cam açmasa hiç esmiyor sıcaktan uyuyamaz bu sefer de artık Allaha emanet,Sağol canım. Korktuğum gibi olmadı şükür daha iyi bugün. Göktuğ hep üstü açık yatar üşümek değil de cereyanda kalmak sıkıntı. Sen de tek taraflı aç cereyan yapmasın. Buralar bile o kadar sıcak ki bunalıyorum sürekli menapoza mı giriyorum sıcak mı diyorum evdekilereburda güneş sıcak ama esinti halen soğuk çarpıyor insana tam hasta edem sizi diyor anlıycan Geçmiş olsun canım. İyi şükür hafif burun akıntısı ve arada öksürüğü kaldı. Yıkadım uyuttum şimdi
Bana gün yetmiyor çok nadir giriyorum valla burayaNekadar sessiz burası herkescikler nerelerdeler
Başınız sağ olsun canım sabırlar diliyorumBKGK canim dedeyi kaybettik. ben de kötüydüm. hastane cenaze evi babamlarin evi arasında mekik dokuyorum. sağol sordugun için. hiç okuyamadım bile bu ara. inşallah yakında daha iyi bir şekilde dönerim araniza
Başınız sağolsun helincim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin canimya üzüldüm
Başınız sağ olsun canım sabırlar diliyorum
Ben kaçırmışım hastalığı basınız saolsunAllah razı olsun kızlar
başınız sagolsun canim, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, cok üzüldüm.BKGK canim dedeyi kaybettik. ben de kötüydüm. hastane cenaze evi babamlarin evi arasında mekik dokuyorum. sağol sordugun için. hiç okuyamadım bile bu ara. inşallah yakında daha iyi bir şekilde dönerim araniza