• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayir esomeso'm, kocayla ortak yol bulamiyoruz:KK12:
Kiz Beste ya da Defne olsun dedi. Tamm dedim. Oglan da uyumlu olsun madem mete olabilir dedim Beste olursa dedim. Ama begenmiyorr. Tutturdu İhsan bide Agah :işsiz: diyorum ki bebek gelicek koca adam degil kiii:kızgın:
Begendikleriniz varsa fikir alirim:KK54:

Bideee ismin icinde r olmamasini istiyor caaaanim koca. Babasi r leri soyleyemiyor. Esimde de cok azcik var. Cocukta soyleyemezse diyo yildim esomeso'm:KK30:
Bende r leri söyleyemiyorum 😬😬 besteye mert de gidebilir r sonda olunca kaynar gider

Hayir esomeso'm, kocayla ortak yol bulamiyoruz:KK12:
Kiz Beste ya da Defne olsun dedi. Tamm dedim. Oglan da uyumlu olsun madem mete olabilir dedim Beste olursa dedim. Ama begenmiyorr. Tutturdu İhsan bide Agah :işsiz: diyorum ki bebek gelicek koca adam degil kiii:kızgın:
Begendikleriniz varsa fikir alirim:KK54:

Bideee ismin icinde r olmamasini istiyor caaaanim koca. Babasi r leri soyleyemiyor. Esimde de cok azcik var. Cocukta soyleyemezse diyo yildim esomeso'm:KK30:

Bu konda şanslıyım ya eşimle sevgiliyken onun soy ismine göre yani bütünlük içeren 2 isim bulduk ordan gidiyoruz :) şimdi kızımız olucak allah 2inci çocuğu nasip eder de o da kız olursa alternatif yok :rolleyes: biz de orda patlıcaz işte. Ama dede için böyle bir fedakarlığa değer bence, erkekte kudretli isimleri seviyorum yalan yok, aklımızda bir isim olmasaydı sanırım ben Fatih,Şahin,Asil gibi isimleri seçerdim. Ama Defne ismi bu sıra çok fazla var,onu biraz daha düşünürdüm,veeee sanırımmm kızım olsa Ece,İpek,İnci gibi isimleri seçerdim.

Bu konda şanslıyım ya eşimle sevgiliyken onun soy ismine göre yani bütünlük içeren 2 isim bulduk ordan gidiyoruz :) şimdi kızımız olucak allah 2inci çocuğu nasip eder de o da kız olursa alternatif yok :rolleyes: biz de orda patlıcaz işte. Ama dede için böyle bir fedakarlığa değer bence, erkekte kudretli isimleri seviyorum yalan yok, aklımızda bir isim olmasaydı sanırım ben Fatih,Şahin,Asil gibi isimleri seçerdim. Ama Defne ismi bu sıra çok fazla var,onu biraz daha düşünürdüm,veeee sanırımmm kızım olsa Ece,İpek,İnci gibi isimleri seçerdim.
İPEK ismini bende beğeniyorum

Sen 36 haftayı geçince gör o tekmeleri resmen karnında savaş çıkıyor ikisi arasında ve canını çok acıtıyor malesef
:KK17:
Ama ayri kesedeler birbirlerine temaslari yokki.
Korktum bi o kadar da heyecanlandim :KK73:
Ay insallah 36. Hafta sonrasini gorurum herkes erken dogarlar diyolarda endiseleniyorum. Sizinde ikizleriniz mi var :KK37:

Bizimde butun guzel isimler soy isminden kaybediyor. İki harf soyisim mi olur ya. Soyisim dedigiin uzuuuun uzuuuuun olur :rolleyes:
Defne coksa evet koymayalim hic. Oyle herkeste olmasin dmi:KK28:
Valla ikiz olunca daha bi zor. Biraz uyumlu olsun sadece bunu istiyorum ama erkege agir bi isim koyunca kiza bisey bulunmuyor iste:cry:

Bizimde butun guzel isimler soy isminden kaybediyor. İki harf soyisim mi olur ya. Soyisim dedigiin uzuuuun uzuuuuun olur :rolleyes:
Defne coksa evet koymayalim hic. Oyle herkeste olmasin dmi:KK28:
Valla ikiz olunca daha bi zor. Biraz uyumlu olsun sadece bunu istiyorum ama erkege agir bi isim koyunca kiza bisey bulunmuyor iste:cry:

ali ve ayşe koyalım mı? Bak ne kdar sade ne kadar içten samimi ne kadar modası geçmeyecek iki isim. Bu isimlerle bebek te olunur teyzede nine de . Aaa çok sevdim keşke ikizlerim olaydı :cool:

Back
X