- 17 Mart 2020
- 106
- 101
- 23
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.461
Kızlarr benim sonucumda çıktı 365 
elhamdulillah Allah herkese yaşatsın inşallah kucağımıza da alırız bebeklerimizi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok sevındım cnm darısı benım ııkıncı testeKızlarr benim sonucumda çıktı 365elhamdulillah Allah herkese yaşatsın inşallah kucağımıza da alırız bebeklerimizi
![]()
Kusburnu cayı ıhlamur ıcebılırsın 1 fıncanı gecme cnmKızlar, çok kötü bogazım ağrıyor yutkunmakta zorluk çekiyorum var mı önereceğiniz bir şeyler![]()
MaşaAllah sübhanAllahKızlarr benim sonucumda çıktı 365elhamdulillah Allah herkese yaşatsın inşallah kucağımıza da alırız bebeklerimizi
![]()
Ay canlı canlı yapmak tabne bilim ya rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın transfer oldun mu canimAvustralya’dayım sadece bi borudan hafif başımı döndüren bi gaz verdiler onu çektim içime ama resmen canlı canlı 17 tane yumurta topladılar 1haftada zor kendime geldim![]()
Bilmiyorum ki gel dediler bende 2 hafta sonra çağırır diye düşünmüştüm ama14. Gün ne kontrolü canım? Sen kese ve kalp beklemiyormusun?
Çok güzel hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlarr benim sonucumda çıktı 365elhamdulillah Allah herkese yaşatsın inşallah kucağımıza da alırız bebeklerimizi
![]()
Zencefil bal limon karışımı yap canımKızlar, çok kötü bogazım ağrıyor yutkunmakta zorluk çekiyorum var mı önereceğiniz bir şeyler![]()
Maşallah canım tebrik ederimKızlarr benim sonucumda çıktı 365elhamdulillah Allah herkese yaşatsın inşallah kucağımıza da alırız bebeklerimizi
![]()
1 hafta sonra çağırdılar değerlere bakmak için burası Türkiye gibi değil yaBende ilk gebelik çok tecrübe yok bende buraya soruyorum ama iciniferah tut Iyidir muhakak 2 gün sonraki değerlere bakarlar yine
Oooo maşallah kaçıncı gündü canımMaşallah canım tebrik ederim
Evet canım oldum bugün 11. Günüm kan testi oldum hamileyimAy canlı canlı yapmak tabne bilim ya rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın transfer oldun mu canim
Maşallah transferin kaçıncı günüydüKızlarr benim sonucumda çıktı 365elhamdulillah Allah herkese yaşatsın inşallah kucağımıza da alırız bebeklerimizi
![]()
Size doktor mu önerdi siz kendiniz mi kullandınız?Biestrol 3 ayda max fayda sağlıyor bende 3 ay kullandım melatonin vücudun uyku hormonu salğılayıp uykuda hormonları dengeliyor
Aaa çok sevindim benimde 8 günüm :) kaçıncı gün embriyosu bide belirtin ne vardı canım :)Evet canım oldum bugün 11. Günüm kan testi oldum hamileyim![]()
Ben 8. Günde idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra ertesi günler bida yaptım hepsi çift çıktı şükürAaa çok sevindim benimde 8 günüm :) kaçıncı gün embriyosu bide belirtin ne vardı canım :)
Kız aen bendennde acelecısınn ıns pozıtıfe donecek bıkacgune testlerınM Muallimezzz benim idrar testleri negatifışığın altında bile inceliyorum ama yok bir şey.. 4-5 negatif yarın 6.gün bakalım ne olacak.. ayyy yarında çıkmazsa bırakıvercem artık.. hevesim kaçtı..
Totemi bozmayım diye o güzel negatif resimlerini koymak istemedim![]()
Daha zamanı var canım kana Bile 5.gün embiryosu bugün karışıyorM Muallimezzz benim idrar testleri negatifışığın altında bile inceliyorum ama yok bir şey.. 4-5 negatif yarın 6.gün bakalım ne olacak.. ayyy yarında çıkmazsa bırakıvercem artık.. hevesim kaçtı..
Totemi bozmayım diye o güzel negatif resimlerini koymak istemedim![]()