- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ıns kuzum hepımız guEl haberler alalım
Merhaba Biesteron bende kullanıyorum ne kadar süre kullandınız? Melatonin ilk defa duydum etkisi oldu mu?Merhaba bende havuz yöntemi yaptırdım sabah aç karnına bal ploen probolis karışımı d vitamini 11 damla ve elenetal 1 günde bir tane biestrol günde 3 tane melatonin günde 1 tane içiyordum bol bol fındık badem ceviz süt ve yumurta yedim ve en önemlisi stres stresten uzak olmamız lazım inşallah gönlünüze göre olur her şey
Enfeksiyon olabilir miDurdu cnm ama vajınamın ıcı yanıyo arada oyle oldugunda kaanama olmmustu gecen gun oyuzden bıraz tedırgnm
Sanmam bnde kum da var oyle bı yanma degıl sankı orayı socak hissediyorum cnm baska turku kotu akıntımda yokEnfeksiyon olabilir mi
İlk olacak canım benimki. Senin ilki nasıl çıktı görmemişim galiba kaçırmışımBenım ıkıncı kanım cnm senın ılk kanınmı olcak ebet mutlaka paylas sonucunu bakalım
Biestrol 3 ayda max fayda sağlıyor bende 3 ay kullandım melatonin vücudun uyku hormonu salğılayıp uykuda hormonları dengeliyorMerhaba
Merhaba☺ Biesteron bende kullanıyorum ne kadar süre kullandınız? Melatonin ilk defa duydum etkisi oldu mu?
267 cıktı benım 8.gunde cnm senınde o cıbarda cokarİlk olacak canım benimki. Senin ilki nasıl çıktı görmemişim galiba kaçırmışım
Avustralya’dayım sadece bi borudan hafif başımı döndüren bi gaz verdiler onu çektim içime ama resmen canlı canlı 17 tane yumurta topladılar 1haftada zor kendime geldimneeee narkozsuz mu topladılar yumurtalarını hangi ülkedesin canım? Helal olsun vallahi beni kesseler narkozsuz yaptıramazdım
Amin canım senden de bekliyoruz bakalım
Aynen bi siz kaldınız sanırım
İnşallah kanda da çıksa biraz daha rahatlarım artık kese görünene kadar267 cıktı benım 8.gunde cnm senınde o cıbarda cokar
İnşallah hayır haber veririz hep birlikte sevinirizAynen bi siz kaldınız sanırım
Kacinci gün 180 bu kan testi degilmiKızlaaaaarrrr günaydın kan sonucumu aldım yani hemşire telefon etti hamileyiiiiimmmm değerim 180 miş ama kan testine bir hafta sonra çağırdı
Ons guzel sonuclar alcaz cnm kese bebek gorene kadar bıraz daha beklemememız gerekİnşallah kanda da çıksa biraz daha rahatlarım artık kese görünene kadar
11. Gün değeri 180 iyi gibi sanki sizce ?Kacinci gün 180 bu kan testi degilmi
Bende ilk gebelik çok tecrübe yok bende buraya soruyorum ama iciniferah tut Iyidir muhakak 2 gün sonraki değerlere bakarlar yine11. Gün değeri 180 iyi gibi sanki sizce ?
Tabikide iyi Değerlere takılmayın 60 olsa ne olacak önemli olan 48 saatte 2 ye katlaması önemli. Katlanarak artsın inşaAllah11. Gün değeri 180 iyi gibi sanki sizce ?
14. Gün ne kontrolü canım? Sen kese ve kalp beklemiyormusun?Benim de yarın doktor kontrolüm var Yarın transferin 14.gunu oluyor bakım neler soylicek