• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ben 8. Günde idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra ertesi günler bida yaptım hepsi çift çıktı şükür 😀 göğüslerim şişti ağrıyor baş dönmesi var biraz onlar haplardan sanırım en çok kasıklarımda hafif batan kramplar var bide uyku halindeyim çabuk yoruluyorum hep uyumak istiyorum 🙈
Valla belirtiler benziyor benimkine göğüslerim sis ve dokununca açıyorlar ayakta fazla durunca oturma istediği geliyor bende bugün yapsam mı acaba erken gebelik testi :)

Size doktor mu önerdi siz kendiniz mi kullandınız?
Dr önerdi ve son olarak ımprl diye vitamin önerdi yumurta kalitesi için ve tedaviye başladığım günden itibaren tavuk yemiyorum
Kuzu eti yiyorum sadece
Granüllü kahve yok
Ve ambalajlı hazır gıda kesinlikle yok
Günde 1 kahve 2 çay bardağı çay bezen ve 3lt su!!

Ben 8. Günde idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra ertesi günler bida yaptım hepsi çift çıktı şükür 😀 göğüslerim şişti ağrıyor baş dönmesi var biraz onlar haplardan sanırım en çok kasıklarımda hafif batan kramplar var bide uyku halindeyim çabuk yoruluyorum hep uyumak istiyorum 🙈
Hayırlı olsun canım 🙏❤️🧿

M Muallimezzz benim idrar testleri negatif 😆😆 ışığın altında bile inceliyorum ama yok bir şey.. 4-5 negatif yarın 6.gün bakalım ne olacak.. ayyy yarında çıkmazsa bırakıvercem artık.. hevesim kaçtı..
Totemi bozmayım diye o güzel negatif resimlerini koymak istemedim 🤪🤪
Çok erken başlamışsın be kuzum neyse hayırlısı olsun bence 8. Günü bekle hemen yapma biraz daha kesin olur

Ayyy işte testleri alınca beni dürtüyorlar “yap” diye... o sese maalesef direnemiyorum.. ve yapıyorum. pozitif olursa harika olur olmazsada canım sağolsun 😎 yeni tedaviye başlarım.. şansımı onda denerim.
Valla bu virüs yüzünden yeni tedavi rafa kalktı sanırım kaç ay böyle devam eder belirsiz

Valla bu virüs yüzünden yeni tedavi rafa kalktı sanırım kaç ay böyle devam eder belirsiz
Evet virüs sorunumuzu unuttuk. Benim merkez İşlemleri durdurdu mu hiç bilmiyorum. En son tlf ve görüntülü arama yaparak bilgi alabilirsiniz yazmışlardı. Son durum hakkında hiç bilgi yok. Benim gönlümden geçen hemen başlamak. Çünkü yok iğne yap kontrole git, yumurta takip etsinler, toplandı derken çok yorucu oluyor. Merkezim 1 saat uzaklıkta yolculuk git gel sıkıntı.

Evet virüs sorunumuzu unuttuk. Benim merkez İşlemleri durdurdu mu hiç bilmiyorum. En son tlf ve görüntülü arama yaparak bilgi alabilirsiniz yazmışlardı. Son durum hakkında hiç bilgi yok. Benim gönlümden geçen hemen başlamak. Çünkü yok iğne yap kontrole git, yumurta takip etsinler, toplandı derken çok yorucu oluyor. Merkezim 1 saat uzaklıkta yolculuk git gel sıkıntı.
İnşAllah tutmuştur da gerek kalmaz

Back