• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

anlamadım yanlıslık mı var adet tarıhın 18 şubat mı yanlıs mı yazdın? benim son adet 17 şubat test tarıhım 21 mart :)
Hayır hayır siz yanlış anladınız ben transfer oldum salı günü adet tarihim 18 mart çarşamba test tarihim de 21 mart cumartesi normalde diyorum böyle mi olması gerekiyor test tarihi adet tarihinden önce olması gerekmiyormuydu

Hayır hayır siz yanlış anladınız ben transfer oldum salı günü adet tarihim 18 mart çarşamba test tarihim de 21 mart cumartesi normalde diyorum böyle mi olması gerekiyor test tarihi adet tarihinden önce olması gerekmiyormuydu
beklenen adetınız 18 mart şimdi anladım. ona takılmayın çünkü içtiğimiz ilaclar döngümüzü değiştirip adet olmamızı engelliyor.

Kızlar bugün sonuç alanlara hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucaklarımızada almayı nasip etsin benim testimde yarın çok merak ediyorum çok bilmiş eltim moralimi bozdu bugün neymiş testte olmasa bile pozitif görünürmüş zaten
:)))) eltin çok hoşmus. ne moralını bozuyorsun. ben idrarda negatıf olup kanda pozıtıf alan gordum ama ıdrarda pozıtıfken kanda negatıf alan pek duymadım.

Kızlar bugün sonuç alanlara hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucaklarımızada almayı nasip etsin benim testimde yarın çok merak ediyorum çok bilmiş eltim moralimi bozdu bugün neymiş testte olmasa bile pozitif görünürmüş zaten
Canım sen tevekkülü bırakma rabbimden iste öyle boş insanlara da kulak asma lütfen moralini bozma bak benim kanda çıktı yarın üçüncü kanı vereceğim bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı benim yengemde 6 aylık hamileydi hatıra olsun diye her ay test yapıyordu ama 6. Ayına kadar idrarda negatif çıktı
Rabbim yardımcın olsun inşallah moralini yüksek tut olur inşallah

Canım sen tevekkülü bırakma rabbimden iste öyle boş insanlara da kulak asma lütfen moralini bozma bak benim kanda çıktı yarın üçüncü kanı vereceğim bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı benim yengemde 6 aylık hamileydi hatıra olsun diye her ay test yapıyordu ama 6. Ayına kadar idrarda negatif çıktı
Rabbim yardımcın olsun inşallah moralini yüksek tut olur inşallah
ayyy şaka gibi neden cıkmıyormus acaba testtte :)))

6 ay test yaptı yazık ya hep tek çizgi çıktı kanda yüksekti ama idrarda tık yoktu şuan allah bağışlasın 4 yaşında ikizleri var düşünün yani bide ikizdi ama negatif çıkardı 6. Ayda çift çizgiyi gördü
oyleyken hamıle oldugunu nasıl anladı? adeet gormediğinden mi? allahtan doktor söktürücü vermemiş :::)

Geçmiş olsun canım inşallah hepside döllenir sağlıklı embriyolar oluşur😍💕 Ağrının çok olmamasına sevindim hayırlısı olsun inşallah 🤗
Tesekkur ederim , cok sagolun.10 yumurta topladik dediler ve bugun dollenmeye birakildi. Kac tanesi dolu, saglikli bilmiyorum . Yarin sabah 10 :00 da aricaklar ve bilgi verecekler insallah😊

Back