- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.941
Kızlar ben transfere gidiyorum bana dua eder mısınız çok heycanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebeğiniz tutunur, umudunuz daim olsun!Kızlar ben transfere gidiyorum bana dua eder mısınız çok heycanlıyım
pozitif ol aklına olumsuz şeyler getirme bol bol dua et canım ve inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun ve güzel haber alKızlar ben transfere gidiyorum bana dua eder mısınız çok heycanlıyım
Canım transfer yaparken ellerini göğüs hizana koyuyorsun o sırada bol bol dua et hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKızlar ben transfere gidiyorum bana dua eder mısınız çok heycanlıyım
Hadi bakalım bolca dua etKızlar ben transfere gidiyorum bana dua eder mısınız çok heycanlıyım
Ay allaahımmm hayırlı sonuçlar al inşallaaah bizde görelim o günleriKızlar hastanedeyim test sonucunu bekliyorum merakla
Canım benim 3.gün birinci kalite mi canım bugün aradılar beni ikinci kaliteymiş yarın sanırım transfer olacamKızlar ben transfere gidiyorum bana dua eder mısınız çok heycanlıyım
üzülme demek kolay ama sıkma canını. vardır bi hayır bunda da. sağlığımız el verdikçe sonuna kadar inşallahKizlar bugün 10.gunum. Sabah test yaptim malesef negatif. Test gunum pazar gunu fakat hic umudum kalmadi. Olsaydi silikte olsa cikardi heralde yerle birim şuan
Rabbim yardımcın olsun canım ne kadar teselli cümlesi yazsamda boş biliyorum ben bugün 3.gün ikinci kalite transferi olacak haberinde bile üzüldümKizlar bugün 10.gunum. Sabah test yaptim malesef negatif. Test gunum pazar gunu fakat hic umudum kalmadi. Olsaydi silikte olsa cikardi heralde yerle birim şuan
Benim de yarın transferim, taze transfer mi sizinCanım benim 3.gün birinci kalite mi canım bugün aradılar beni ikinci kaliteymiş yarın sanırım transfer olacam
Evet canım taze embriyo durumuna göre arıcaz karar verecez dedilerBenim de yarın transferim, taze transfer mi sizin
Kalitesine takılıp üzülme, en kaliteli olduğu halde tutmayanda oluyor, hic belli olmaz insallah tutar.Evet canım taze embriyo durumuna göre arıcaz karar verecez dediler
Senin dondurulmuş mu canımKalitesine takılıp üzülme, en kaliteli olduğu halde tutmayanda oluyor, hic belli olmaz insallah tutar.
Evet, aralık ta başladık tedaviye,anca yarın transfer olucam işte. Dondurulmuş 5. Gun embriyosuSenin dondurulmuş mu canım
Rabbim nasip etsin canım inşallahEvet, aralık ta başladık tedaviye,anca yarın transfer olucam işte. Dondurulmuş 5. Gun embriyosu
Amin hepimize..Rabbim nasip etsin canım inşallah
Canim bugun test günün mu hadi hayırlı haberlerle gel canim12. Gün oluyor tam test günüm ama adet olursam yaptırmaya gerek kalmıcak