• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar progestan iğne yaptırırkeb acımadı ama oturamıyorım suan 🤣 tas gıbı oldum
Canım küçük bir ped şişeye ılıkdan biraz fazla sıcak olacak şekilde su koy birisi popona ileri geri masaj yapsın. İkaç dağılırız şişlik iner acında azalır. Benim daha önceki denememde yapmıştım

Canım küçük bir ped şişeye ılıkdan biraz fazla sıcak olacak şekilde su koy birisi popona ileri geri masaj yapsın. İkaç dağılırız şişlik iner acında azalır. Benim daha önceki denememde yapmıştım
Ay valla ovakayamadımda cok kalabalıktı hastane kendımızı bu vıruslerden nasıl korucaz bılmem daha teansfer var sureklı hastaneye gıtme 🤣

Masallah canım cok güzel. Referans araligi kac.kac haftalik görünüyorsun ❤❤❤❤❤bu arada kizlar belirti onemli degil.ben hergun agri adet acisi cekerken papatyam normaldi.ikimizde cok şükürrr hamileyiz❤❤🤲
Aynen öyle benim minik kasık ağrım dışında birşey olmadı. 4 haftalık görünüyor senin

Kızlar bişey söylicem size adet tarihim martın 18’i test tarihim martın 21’i normalde de böyle mi olması lazım yoksa bir tuhaflık mı var

Yahrenayy Yahrenayy , papatyamrm papatyamrm canlar ikinizede cok sevındım. neler olmus bugun burda :) güzel haberler bir bir gelmeye basladı.allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. hayırlı evlat olsunlar ınsallah. ikinizin son adet tarıhı aynı mıydı?
Çok teşekkürler evet güzel haber verebildik bizde. Benim 10 şubat dı adetim. Yahrenayy Yahrenayy

Back