- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.881
Kızlar progestan iğne yaptırırkeb acımadı ama oturamıyorım suan tas gıbı oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
145 çıktı canımNaptın canım
Canım küçük bir ped şişeye ılıkdan biraz fazla sıcak olacak şekilde su koy birisi popona ileri geri masaj yapsın. İkaç dağılırız şişlik iner acında azalır. Benim daha önceki denememde yapmıştımKızlar progestan iğne yaptırırkeb acımadı ama oturamıyorım suan tas gıbı oldum
Ay valla ovakayamadımda cok kalabalıktı hastane kendımızı bu vıruslerden nasıl korucaz bılmem daha teansfer var sureklı hastaneye gıtmeCanım küçük bir ped şişeye ılıkdan biraz fazla sıcak olacak şekilde su koy birisi popona ileri geri masaj yapsın. İkaç dağılırız şişlik iner acında azalır. Benim daha önceki denememde yapmıştım
Allah yardımcınız olsun.. fırsatın olır ise deneAy valla ovakayamadımda cok kalabalıktı hastane kendımızı bu vıruslerden nasıl korucaz bılmem daha teansfer var sureklı hastaneye gıtme
Tamam canım ❣Rabbim bu kadinlar kulubunde kim varsa hepsine hayirli saglikli evlat versin ve kucagimiza almayi nasip etsin inşallah ❤❤❤❤İsmen edersen çok sevinirim kuzum artık hamilesin /) :)
Sende sağlıkla hayirla yavruna kavuş canımBende bugün igneye başladım canım biraz önce vuruldum
Kızlar karın bölgemı az bastırınca acıyo gazmı var catlatma ıgnelerınden mı ohss olmam dımı ya
Amin canim benimSende sağlıkla hayirla yavruna kavuş canım
Masallah canım cok güzel. Referans araligi kac.kac haftalik görünüyorsun ❤❤❤❤❤bu arada kizlar belirti onemli degil.ben hergun agri adet acisi cekerken papatyam normaldi.ikimizde cok şükürrr hamileyiz❤❤145 çıktı canım
Aynen öyle benim minik kasık ağrım dışında birşey olmadı. 4 haftalık görünüyor seninMasallah canım cok güzel. Referans araligi kac.kac haftalik görünüyorsun ❤❤❤❤❤bu arada kizlar belirti onemli degil.ben hergun agri adet acisi cekerken papatyam normaldi.ikimizde cok şükürrr hamileyiz❤❤
Benimde 4 haftalik gorunuyor canım. Ayni gun yuklendi ya .❤❤ayni anda mi tuttu kiAynen öyle benim minik kasık ağrım dışında birşey olmadı. 4 haftalık görünüyor senin
Hadi sağlıklı bir yol alırız inşallah..Benimde 4 haftalik gorunuyor canım. Ayni gun yuklendi ya .❤❤ayni anda mi tuttu ki
Ben bu akşam 8. İğnemi vurdurucam anlatmak istemiyorum halimi sen düşünKızlar progestan iğne yaptırırkeb acımadı ama oturamıyorım suan tas gıbı oldum
Abooo yandık valla ıkımtarafta agrıyo dımı bıde pruluton danverırse ıyıce yandık cnm cunku fecı yakıyor yaparken bnm ılk bebegmde yapıyordum tansıyonumm dusuyodu acıdanBen bu akşam 8. İğnemi vurdurucam anlatmak istemiyorum halimi sen düşün
Acıyor ama ne yapayım yeterki tutunsunAbooo yandık valla ıkımtarafta agrıyo dımı bıde pruluton danverırse ıyıce yandık cnm cunku fecı yakıyor yaparken bnm ılk bebegmde yapıyordum tansıyonumm dusuyodu acıdan
7 subat bnm canim.Allah razı olsun canım ❤Yahrenayy , papatyamrm canlar ikinizede cok sevındım. neler olmus bugun burda :) güzel haberler bir bir gelmeye basladı.allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. hayırlı evlat olsunlar ınsallah. ikinizin son adet tarıhı aynı mıydı?
Kızlaaar normal miiiiKızlar bişey söylicem size adet tarihim martın 18’i test tarihim martın 21’i normalde de böyle mi olması lazım yoksa bir tuhaflık mı var
Çok teşekkürler evet güzel haber verebildik bizde. Benim 10 şubat dı adetim. YahrenayyYahrenayy , papatyamrm canlar ikinizede cok sevındım. neler olmus bugun burda :) güzel haberler bir bir gelmeye basladı.allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. hayırlı evlat olsunlar ınsallah. ikinizin son adet tarıhı aynı mıydı?