- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.861
Aynen canım ilaçlardan bir kaç güne toparlarsın . Rahim Dinlendirme yapacak mı yoksa taze transfer mi?Anladm cnm 11 cıktı benden drda olmazsn dedı ama ıgnelerden sıstk bıraz sanırım
Gozun aydın olsun darisi bizeKızlar kan sonucum çıktı 145 .. bu sonuç normal mi?? Düşük mü??
Çokkk teşekkürler canım..Gözün aydın canım Sağlıkla ilerler inşallah .Normal canım 2 gün sonra yine baktırırsın
Amin inşalalh bütün herkese nasip olsun..Sonucun gayet güzel kat kat artsın inşallah ❤ Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinBugün güzel haberler aldık topik gebelik haberleri ile dolsun taşsın inşallah
Çoknteşekkürler canım..Sonucun gayet güzel kat kat artsın inşallah ❤ Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinBugün güzel haberler aldık topik gebelik haberleri ile dolsun taşsın inşallah
Çok teşekkürler inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırızGozun aydın olsun darisi bize
Çok teşekkürler
Bırsorun olmazsa taze olcak cnm progestan ıgneye de basladımAynen canım ilaçlardan bir kaç güne toparlarsın . Rahim Dinlendirme yapacak mı yoksa taze transfer mi?
Hayırlısı olsun tebrik ederimmm allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizde sizin gibi güzel haberleri vericez bu ay sonuna kadarKizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Çook teşekkürler canım geriden gelen herkesden de pozitifleri alacağız inşallah
Amin canim insallah Allah razı olsun ❤Canım çok sevindim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına da almayı nasip etsin
Insallah canım benim Allah razı olsunHayırlısı olsun tebrik ederimmm allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizde sizin gibi güzel haberleri vericez bu ay sonuna kadar
Amin canim insallah Allah razı olsun ❤Canım çok sevindim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına da almayı nasip etsin
Sağol Canım benim Allah razı olsun ❤
Naptın canımÇook teşekkürler canım geriden gelen herkesden de pozitifleri alacağız inşallah
Maşallah canim ❤Allahım kucağına almayı da nasip etsinGozun aydın olsun darisi bize
Kuzum su içmeyin çok ohss olur diyolar doğru mu özel yediğin bisey var mıydıBende bugün igneye başladım canım biraz önce vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?