- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.841
Ben demiştim canım tebrik ederim :))Kızlar simdi poliklinike kan testi verdim pozitif dedi ama deger verilmiyormus.o yuzden ne desem bilemiyorum.2 test icin kapsamlı bir hastaneye test verdim tekrar 2.30 da sonuc bakalim
İnşalahSenin adına da çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
İsmen edersen çok sevinirim kuzum artık hamilesin /) :)Inanki sizede ediyorum canim .canim dua a ettim hep agrili adet sancılı gecti hep.kahve ve maydanoz hic yemedim. Dr banyo et dedi ama banyo etmedim ben.bu kadar birde ufsk yürüyüş yaptım ev icinde son bir kac gun disarda 1 saatvyurudum.ve bu sabah kasığımda pıt pıt hissetttim.sizde hissedin insallah canim
Sagol canim Allah razı olsun. Senden de guzel haber bekliyiorumSüperrr çok gğzel bir haber biliyordum zaten kat kat artsın canım benim.
Geçmiş olsun canım inşallah hepside döllenir sağlıklı embriyolar oluşurHerkese selamlarbugun Opu oldum hsyirlisiyla bitti. 10adet guzel yumurta topladik dediler. Yarin sabah kaci doluymus kac tanesi döllenmiş ögrenicez.Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin , agrim var ama hafif iyi hissediyorum yarin işe bile giderim buyuk ihtimalle
Tebrik ederim canımİnşallah
Bende bugün igneye başladım canım biraz önce vuruldumAmin canim insallah Allah razı olsun ❤
Normal canım ağrı olması işlem gördü sonuçta içini ferah tut bol su iç. Benden 23 tane aldılar ben olmadım ama ağrım çoktu.Kızlar karın bölgemı az bastırınca acıyo gazmı var catlatma ıgnelerınden mı ohss olmam dımı ya
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına da almayı nasip etsinAmin canim Rabbim hepinize tattırsın ❤
Hayırlısı olsun canım inşallah kucağıanda almayi nasip etsin AllahKizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Gözün aydın canım Sağlıkla ilerler inşallah .Kızlar kan sonucum çıktı 145 .. bu sonuç normal mi?? Düşük mü??
Oh oh ne güzel maşallah canım.Kızlar kan sonucum çıktı 145 .. bu sonuç normal mi?? Düşük mü??
Hayırlısı olsun canım kat kat katlanır inşallah 9 güne göre normal bence geç tutunmus olabilir allah kucağınada almayi nasip etsin inşallahKızlar kan sonucum çıktı 145 .. bu sonuç normal mi?? Düşük mü??
Gayet iyi değerin canım, 5 kez hamilelik yaşamış biri olarak söylüyorum. Hayırlı olsun.Kızlar kan sonucum çıktı 145 .. bu sonuç normal mi?? Düşük mü??
Normal canım ağrı olması işlem gördü sonuçta içini ferah tut bol su iç. Benden 23 tane aldılar ben olmadım ama ağrım çoktu.
Sonucun gayet güzel kat kat artsın inşallah ❤ Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKızlar kan sonucum çıktı 145 .. bu sonuç normal mi?? Düşük mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?