2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım 2 saat fark var aramız da birde benim test yarın sabaha da çıkabilirmiş. Arkadaş devamlı arayacak sorcak hızlandırmaya çalışacak da. Ben öğlen gidip test alıp yapacağım herşekilde bugün sonuç öğreneceğiz nasılsa. Türkıye saatiyle 20.00 kadar haber geldi geldi. Gelemedi yarın sabah. : canım memleketim gözünü seveyim.
Canım senin yazdığını anlamadın 2 test nedir

Canim ben oturdugum semtte küçük ozel polikinikte kan verdim pozitif dedi ama degeri veremeiyoruz dedj.kesin olsun diye.buyuk ozel hastaneye geldim verdim sonuc bekliyorum

Kızlar simdi poliklinike kan testi verdim pozitif dedi ama deger verilmiyormus.o yuzden ne desem bilemiyorum.2 test icin kapsamlı bir hastaneye test verdim tekrar 2.30 da sonuc bakalim
Hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah, maşallah

Merhaba Teşekkür ler verdiğiniz bilgi için bizimde yarın test günü. Kötüsü sonucu cuma alabilecek olmam bende almanyadayım. Ama istanbulda tedavi gördüm. Siz sanırım almanyada tedavi gördünüz.
Transferin hangi gun oldu canim? Hayirli haberlerini bekliyoruz.benim transfer 4 mart,5 gunluk embriyo olmasina ragmen test gunu 14 gun sonra..kan testini almanyada mi veriyorsun?

Sagol canim tam sevinemiyorum ama yinede...Rabbim hepinize ve tüm isteyenelre tattirsin.kizlar yarim saat agladim sevincten❤❤❤
Kıyamam ya bazılarının olur kıymet bilmez bizim gibi ugrasnlar kan kalp kese 9 ay sancılı gerçekten imreniyorum normal hamile kalıp hiç bunları düşünmeyen insanlara .bir test yapıp 9 ay sonra doğum ne kadar şanslılar aslında ve bunun farkında bile olmayan insanlar var.
Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınamasın zor bir imtihan. Burdaki insanlar kim bilir çevre maddi neler çekmiştir çok iyi anlıyorum.rabbim şu mübarek günün yüzü hurmetine yüzümüze baksin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Aminnnnnnnn canım benim İnşallah. Allah razı olsun canım benim ❤❣gercekten öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…