- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.741
Hic yapmadim kizlaridrar testi.sadece sabah 10 da kan testi verdim poliklink.te özel kucuk bi yer.pozitif dediler ama kendi doktorum deger onemli deyince .simdi baska büyük özel hastanede 2.kan testi ni verdim bekloyorumIdrar testi ne zaman yapmistin sen canım
Sagol bebem balım❤❤ya cihaz %98 varsada yoksada onu söyler dedi sağlık ocaklaronda eskiden yapiliyordu ya o sekil.deger bilinmiyo dediAyyy çok sevindim gözün aydınnnama çok saçma ne demek değeri söylememek öyle şey mi olur ya
Naptin canimHayırlısı olsun. Emriyonuzun günü ne göre test gününü söylemişlerdir. Güzel haberleriniz gelsin
Canım 2 saat fark var aramız da birde benim test yarın sabaha da çıkabilirmiş. Arkadaş devamlı arayacak sorcak hızlandırmaya çalışacak da. Ben öğlen gidip test alıp yapacağım herşekilde bugün sonuç öğreneceğiz nasılsa. Türkıye saatiyle 20.00 kadar haber geldi geldi. Gelemedi yarın sabah. :Naptin canim
Canim ben oturdugum semtte küçük ozel polikinikte kan verdim pozitif dedi ama degeri veremeiyoruz dedj.kesin olsun diye.buyuk ozel hastaneye geldim verdim sonuc bekliyorumCanım 2 saat fark var aramız da birde benim test yarın sabaha da çıkabilirmiş. Arkadaş devamlı arayacak sorcak hızlandırmaya çalışacak da. Ben öğlen gidip test alıp yapacağım herşekilde bugün sonuç öğreneceğiz nasılsa. Türkıye saatiyle 20.00 kadar haber geldi geldi. Gelemedi yarın sabah. :canım memleketim gözünü seveyim.
Canım senin yazdığını anlamadın 2 test nedir
Positifse positif ayy insallah darisi banaBu sekil verdiler kizlar
Sagol canim tam sevinemiyorum ama yinede...Rabbim hepinize ve tüm isteyenelre tattirsin.kizlar yarim saat agladim sevincten❤❤❤Positifse positif ayy insallah darisi banacok sevindim canim benim
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar simdi poliklinike kan testi verdim pozitif dedi ama deger verilmiyormus.o yuzden ne desem bilemiyorum.2 test icin kapsamlı bir hastaneye test verdim tekrar 2.30 da sonuc bakalim
Sağol Canım benim Allah razı olsun ❤Hayırlı olsun canım çok sevindimmaşallah, maşallah
Ben de heyecanla sizi takip ediyorsun,gözünüz aydın çok sevindim..Darısı bekleyenlerin başına..Sağol Canım benim Allah razı olsun ❤
Amin canım benim inşallah değer de yüksek çıkarBen de heyecanla sizi takip ediyorsun,gözünüz aydın çok sevindim..Darısı bekleyenlerin başına..
Transferin hangi gun oldu canim? Hayirli haberlerini bekliyoruz.benim transfer 4 mart,5 gunluk embriyo olmasina ragmen test gunu 14 gun sonra..kan testini almanyada mi veriyorsun?Merhaba Teşekkür ler verdiğiniz bilgi için bizimde yarın test günü. Kötüsü sonucu cuma alabilecek olmam bende almanyadayım. Ama istanbulda tedavi gördüm. Siz sanırım almanyada tedavi gördünüz.
Çıkar canım sen gönlünü ferah tut..Gün gün katlanır değerlerin inşallah..Amin canım benim inşallah değer de yüksek çıkar❤❣
Kıyamam ya bazılarının olur kıymet bilmez bizim gibi ugrasnlar kan kalp kese 9 ay sancılı gerçekten imreniyorum normal hamile kalıp hiç bunları düşünmeyen insanlara .bir test yapıp 9 ay sonra doğum ne kadar şanslılar aslında ve bunun farkında bile olmayan insanlar var.Sagol canim tam sevinemiyorum ama yinede...Rabbim hepinize ve tüm isteyenelre tattirsin.kizlar yarim saat agladim sevincten❤❤❤
Amin canim inşallah hayırlısı ile.Allah razı olsun canım ❤Çıkar canım sen gönlünü ferah tut..Gün gün katlanır değerlerin inşallah..
Aminnnnnnnn canım benim İnşallah. Allah razı olsun canım benim ❤❣Kıyamam ya bazılarının olur kıymet bilmez bizim gibi ugrasnlar kan kalp kese 9 ay sancılı gerçekten imreniyorum normal hamile kalıp hiç bunları düşünmeyen insanlara .bir test yapıp 9 ay sonra doğum ne kadar şanslılar aslında ve bunun farkında bile olmayan insanlar var.
Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınamasın zor bir imtihan. Burdaki insanlar kim bilir çevre maddi neler çekmiştir çok iyi anlıyorum.rabbim şu mübarek günün yüzü hurmetine yüzümüze baksin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım naptin sonucunu ogrendin miAmin canım benim inşallah değer de yüksek çıkar❤❣
3 mart transfer 5 günlük emriyo 9. Gün test. Almanyada yaptıroyprumTransferin hangi gun oldu canim? Hayirli haberlerini bekliyoruz.benim transfer 4 mart,5 gunluk embriyo olmasina ragmen test gunu 14 gun sonra..kan testini almanyada mi veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?