- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.721
Hislerim kuvvetlidir pozitif olacakKizlar test vermeye gidiyorum dualarınızı bekliyorum...papatyam sen gittin mi
Benimde içime öyle doğdu pozitif olacakHislerim kuvvetlidir pozitif olacak
Kızlar simdi poliklinike kan testi verdim pozitif dedi ama deger verilmiyormus.o yuzden ne desem bilemiyorum.2 test icin kapsamlı bir hastaneye test verdim tekrar 2.30 da sonuc bakalimHislerim kuvvetlidir pozitif olacak
Allahim hepimize tattırsın.sizleri seviyorum. Dua edin kizlar 2.test için degerim yuksek çıksınBenimde içime öyle doğdu pozitif olacak
Sağol Canım benim Allah razı olsun. Tam sevinsemmi bilemedimAa nasıl sonuç vermezler, hayırlı olsun çok sevindim
Sonuç güzel olmasa pozitif demezlerdi bence. Internette baksan göremez misin ?Sağol Canım benim Allah razı olsun. Tam sevinsemmi bilemedim
Ben pazartesi günü gitcem testte belirti yok canım adet belirtisi var adet olcakmisim gibi hissediyorum öyle ağrılar var
[/QUOanladım canım umarım pozitif görürüz dayanamayıp test yaptım idrar tek çizgi yapmasaymışım biliyorum erken ama çok heyecanlıyım duramıyorum bişeyler yapmadan
Bu sekil verdiler kizlarSonuç güzel olmasa pozitif demezlerdi bence. Internette baksan göremez misin ?
Ne yazip nasil bakacagimi bilemedim ki.ortada kaldim kizlar sankiSonuç güzel olmasa pozitif demezlerdi bence. Internette baksan göremez misin ?
Canım rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ben sana demiştim hiç merak etme allahın izniyle oda güzel çıkacak ve ayrıca güzel bir umut oldun allah razı olsunAllahim hepimize tattırsın.sizleri seviyorum. Dua edin kizlar 2.test için degerim yuksek çıksın
Sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden.insallah dediginiz gibi sonuç iyi olur tekrarCanım rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ben sana demiştim hiç merak etme allahın izniyle oda güzel çıkacak ve ayrıca güzel bir umut oldun allah razı olsun
devlet hastanesinde verdiysen internet sitesinden bakabilirsin. Ama özelde de verdin sanırım onu bekle bariNe yazip nasil bakacagimi bilemedim ki.ortada kaldim kizlar sanki
2 test te özelden kızlar. 2side kan .devlet hastanesinde verdiysen internet sitesinden bakabilirsin. Ama özelde de verdin sanırım onu bekle bari
Neyse bu kadarını öğrendin onun sonucunu bekleriz :) hayırlı olsun tekrardan canım2 test te özelden kızlar. 2side kan .
Sagolun canlarım benim☺☺Neyse bu kadarını öğrendin onun sonucunu bekleriz :) hayırlı olsun tekrardan canım
Yahrenayy ve papatyamrm kızlar inşallah güzel haberle gelirsiniz. Bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuştur hayırlısıyla
Idrar testi ne zaman yapmistin sen canımSagolun canlarım benim☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?