- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.701
Sağol güzel hamişim duana ve duaniza ihtiyacim var.Rabbim senin de kucağına almayı nasip etsinRabbim yardımcın olsun canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol güzel hamişim duana ve duaniza ihtiyacim var.Rabbim senin de kucağına almayı nasip etsinRabbim yardımcın olsun canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
Sağol Canım ALLAH razı olsun insallahKızlar dualarım sizinle inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz bebişleriniz sıkı sıkı tutunmuştur inşallah. papatyamrm Yahrenayy
Amin canım sağol Herzaman dualarımdasınız canım rabbim inşallah sizinde yüzünüzü güldürür aynı yolun yolcusuyuzSağol güzel hamişim duana ve duaniza ihtiyacim var.Rabbim senin de kucağına almayı nasip etsin
Benim minik minik girdiği için ilaçlardan olduğunu düşünüyorum sadece adet sancısıda giriyor o beni korkutuyorAmin canim.sabah kasigima iyi bi agri saplandi insallah iyi haberdir.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkürler inşallah bizde güzel haber veririz.Kızlar dualarım sizinle inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz bebişleriniz sıkı sıkı tutunmuştur inşallah. papatyamrm Yahrenayy
Hadi güzel pozitif sonucla dön bizeeeKizlar test vermeye gidiyorum dualarınızı bekliyorum...papatyam sen gittin mi
Hadi inşallaahhhh bekliyoruzÇok teşekkürler inşallah bizde güzel haber veririz.
Hadi inşallaahhhh bekliyoruz
Dualarımız seninleeee allah gönlüne göre versinnn hayırlısıysa eğer tutunsun bebişinKizlar test vermeye gidiyorum dualarınızı bekliyorum...papatyam sen gittin mi
hadi bakalımmmm inşallaaah pozitifleri görürsünüzBende 9 da vereceğim canım. 2 saat fark var aramızda güzel haberlerle gelelim inşallah...
Ertesi gün 1. Gün oluyorKızlarr bişey sorucaktımm
Salı transfer oldum ben transfer gününü de dahil ediyor muyuz sayarken yoksa ertesi gün mü 1. Gün oluyor
Tamam çok teşekkür ederimmErtesi gün 1. Gün oluyor
Beklemek çok zor ınsallah pozitif sonuç alırsın.Tamam çok teşekkür ederimm
Bir gün bir yıl gibiBeklemek çok zor ınsallah pozitif sonuç alırsın.
EvetttBir gün bir yıl gibi
Zor evet bende de bir rahatlık var anlamadımBeklemek çok zor ınsallah pozitif sonuç alırsın.
Ne güzelZor evet bende de bir rahatlık var anlamadım