• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Evet öyleymiş ama normal yollardan hamile kalınca böyle gün satmadığımız için zaman geçmiş oluyo ve birkaç hastalıkken o belirtiler oluyo şuan olmadı zaten zor çünkü daha ilk günler adet dönemi zaten belli olacak sanırım senin test salı günü değil mi canım yok mu sende de hiç kramp vs
Ben pazartesi günü gitcem testte belirti yok canım adet belirtisi var adet olcakmisim gibi hissediyorum öyle ağrılar var

Nasıl gidiyor anlatsana
Benim de 3 mart neler yaşadın anlattırmısın

şöyle anlatayım kızlar bir tane oğlum var o da tüp bebekle olmuştu(3.denemede)
şimdi ikinci için bu tedaviyi görüyorum.2 kere denedim tutmadı bu da öbürü gibi üçüncü deneme oluyor.2 adet 5 günlük embriyo konuldu.ilaçların etkisiyle kasık batmalarım oldu,onu saymıyorum onun dışında çabuk yorulduğumu hissediyorum.belirtilere hiç takılmayın ilaçların etkisindende oluyor onlar,asıl belirtiler 5.haftada başlıyor.toplamda 6 kere tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak söylüyorum bunu 😁 almanyadayım burada test gününü 14 gün sonrasına veriyorlar bende sabretmeye çalıyorum zaman geçmiyor.sadece progestan fitil kullanıyorum ve folik asit.

Canım benim dua edicem senin için. İnşallah güzel haberlerini duyurursun burdan :)
Korkuttu bizi ama çok şükür sonucu güzel oldu. Allah kimseye yaşatmasın.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Hadi bakalım. Transferden sonra sabahları taze sıkılmış meyve suyu, her gün bir dilim ananas ve yavaş yarım saat yürüyüş 😘
Allah razı olsun canım benim rabbim sanada bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bak çok şükür birseyi yok böyle güzelce devam etsin hamileliğin🤗♥️ Tamamdır bunları aklımın bir köşesine yazıyorum zamanı gelince uygulayacağım inşallah 💕🐣

Inşallah canim ya sende çok güzel bir enerji var İnsanın içini rahatlatıyorsun inşallah hepimiz için hayırlısı olsun rabbim ne verirse başım üstüne 💕💕ben gidebildigim yere kadar gidicem durmak yok 😊😊
Yaa çok teşekkür ederim😍 inan burada birbirimize destek oluşumuzdan oluyor o enerjim. Kendimi daha iyi hissediyorum sizlerle konuştukça😊 Öyle tabii rabbim güç kuvvet versin bende öyle diyorum gittiği yere kadar devam Allahın izniyle🙏🤗

Canım ben o kadar çok negatif altım

Benimde çıkmadi kuzum erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı. Test günüm ctsi en çok eşime üzüldüm ya hala umut ediyor 😪😪😪😪😪😥😥😥
Ah ne desem bilemedim rabbim en doğru olanı bilir ama kan sonucunu görmeden emin olma. Üzülme diyemem asla ama kan sonucunuda mı görsen acaba😔

şöyle anlatayım kızlar bir tane oğlum var o da tüp bebekle olmuştu(3.denemede)
şimdi ikinci için bu tedaviyi görüyorum.2 kere denedim tutmadı bu da öbürü gibi üçüncü deneme oluyor.2 adet 5 günlük embriyo konuldu.ilaçların etkisiyle kasık batmalarım oldu,onu saymıyorum onun dışında çabuk yorulduğumu hissediyorum.belirtilere hiç takılmayın ilaçların etkisindende oluyor onlar,asıl belirtiler 5.haftada başlıyor.toplamda 6 kere tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak söylüyorum bunu 😁 almanyadayım burada test gününü 14 gün sonrasına veriyorlar bende sabretmeye çalıyorum zaman geçmiyor.sadece progestan fitil kullanıyorum ve folik asit.
Merhaba Teşekkür ler verdiğiniz bilgi için bizimde yarın test günü. Kötüsü sonucu cuma alabilecek olmam bende almanyadayım. Ama istanbulda tedavi gördüm. Siz sanırım almanyada tedavi gördünüz.

Merhaba Teşekkür ler verdiğiniz bilgi için bizimde yarın test günü. Kötüsü sonucu cuma alabilecek olmam bende almanyadayım. Ama istanbulda tedavi gördüm. Siz sanırım almanyada tedavi gördünüz.
Bende Avustralya dayım burda da 11 gün sonra test yapacaklar ilk denemem ayın 15 inde transferim olacak 26 sında da test günüm 🙈

Back