2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ya masaah Rabbim hepimize bu cumleleri kurmayi nasip etsin . Yarin POUolucam ve 7-8 yumurta toplanir mi diye dua ediyorum.Gorunurde 5 adet var iyi buyuklukte.Allahim bizlere embriyolarimizi konusmayi nasip etsin .Cok tesekkur ederim
İnşallah rabbim sizede göstersin bu aşamaları görmeyi hepsiii çok özel duygular sizinde opunuz umarım güzel geçer hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

Ben bugün kendimi sabah beri düşünmemek için duaya ve film izlemeye verdim. Kafanı dağıtacak birşey bul ki cumartesiye çok var.
Aynen canım valla günler yoksa zor geçiyor.. kızlar birde şey merak ediyorum tup bebek ile normal gebelik arasında fark oluyor mu yani tup bebekte risklimi kusura bakmayın soruyorum ama pek bilgim yok

Bunlardan hariç göğüslerim 3 Gün aşırı şişti hassasiyet vardı dokunamıyordum bile bide belimde bi kaç defa baya ağrı oldu adet ağrısı gibi ağrım daha fazla oldu lütfen negatif düsünmeyin olacak rabbimin izni ile diyin inanın bol dua edin namazı ihmal etmeyin ben sandalyede kıldım çok şükür rabbimin davetine gidelim ki istemeye yüzümüz olsun her gün yasin okumaya çalıştım bide yatmadım bu kez dışarı çıktım yürüyüşler yaptım evde de çok yatmadım genelde oturdum hepiniz dualarımdasınız rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Canım transferden sonra estoferm progestan (fitil olarak) enox (iğne) bi de asprin ve folik asit kullanıyorum ben geçen yıl normal yoldan hamile kaldım ama kalp sesi duymadığımız için kürtaj olmuştuum ozamanlarda uyurken özellikle sağa sola döndüğümde ani hareketlerde kramp giriyordu şuan aynı krampları yaşıyorum

Hayırlısı olsun canım hakkında ben hiç hamile kalmadım ondan nasıldır ne belirti vardır bilmiyorum kullandığımız ilaçlarda belirti yapabilir diyorlar

Hayırlısı olsun canım hakkında ben hiç hamile kalmadım ondan nasıldır ne belirti vardır bilmiyorum kullandığımız ilaçlarda belirti yapabilir diyorlar
Evet öyleymiş ama normal yollardan hamile kalınca böyle gün satmadığımız için zaman geçmiş oluyo ve birkaç hastalıkken o belirtiler oluyo şuan olmadı zaten zor çünkü daha ilk günler adet dönemi zaten belli olacak sanırım senin test salı günü değil mi canım yok mu sende de hiç kramp vs

Belirti olmuyormus coğu kez ona takilma sakın insallah olucak pozitif dusun olumlamalar yap sana diyorum ben de 5inde transfer oldum ben oyle yapmaya calisiyorum insallah olur
İnşallah canım bir gün var aramızda inşallah hayırlı haberleri alırız peşpeşe

Canım transfer oldugun gün sayılmıyor yani şuan 3.günündesin sen ben de 7martta transfer oldum bugün 2.günüm inşallah güzel sonuçlar alırız
Öyleymiş ben dakikaları sayarken gün gitti elimdenSende basıl belirti var mi canım kramp vs sanki herkes çok farklı yalıyı durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…