- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.661
Rabbim bu yolda isteyen herkesin yüzünü güldürsün canım
Canım benim en büyük belirtim 7. Günü aşırı adet sancısı gibi sancı ve açık renk pembemsi lekelenme bu 8. Günde oldu doktorum o gün kan sulandırıcı iğneyi kestirdi bide belirti mi bilmiyorum ama dün gece göbeğimin altında atma oldu 3 defa nası tarif etsem kalp atışı gibi değişik bişeydi o an içimde bi serinlik oldu tamam dedim kesin hamileyim
[/QUOT darisi bize insallah.benim de uarin test ne cikacak acaba
Canim sen jel kullandin mi onun geri dönüşü nasilRabbim bu yolda isteyen herkesin yüzünü güldürsün canım
Ay ne güzel bir haber topigimizin ilk pozitifi galiba hayırlı olsun canım Allahım bizede nasip etsinKızlar bende bugün ikinci tahlili yaptırdım 10. Gün 74.7 çıktı şükürler olsun
Ben bugün kendimi sabah beri düşünmemek için duaya ve film izlemeye verdim. Kafanı dağıtacak birşey bul ki cumartesiye çok var.Hiç umudum kalmadı canım ya keşke yapmasaydım
İnşallah1Canım sen dede var gibi duruyo. Insallah ikimzdede vardr.ve Rabbim herkese nasip etsin
İnşallah rabbim sizede göstersin bu aşamaları görmeyi hepsiii çok özel duygularYa masaah Rabbim hepimize bu cumleleri kurmayi nasip etsin . Yarin POUolucam ve 7-8 yumurta toplanir mi diye dua ediyorum.Gorunurde 5 adet var iyi buyuklukte.Allahim bizlere embriyolarimizi konusmayi nasip etsin .Cok tesekkur ederim❤
Hadi hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesinKızlar bende bugün ikinci tahlili yaptırdım 10. Gün 74.7 çıktı şükürler olsun
Canım bana progestan fitil verdi doktorum iki sabah iki ikindin iki yatarkenCanim sen jel kullandin mi onun geri dönüşü nasil
Çok sağol canım amin rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısı ileAy ne güzel bir haber topigimizin ilk pozitifi galiba hayırlı olsun canım Allahım bizede nasip etsin
Sağol canım inşallahHadi hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin
Aynen canım valla günler yoksa zor geçiyor.. kızlar birde şey merak ediyorum tup bebek ile normal gebelik arasında fark oluyor mu yani tup bebekte risklimi kusura bakmayın soruyorum ama pek bilgim yokBen bugün kendimi sabah beri düşünmemek için duaya ve film izlemeye verdim. Kafanı dağıtacak birşey bul ki cumartesiye çok var.
Bunlardan hariç göğüslerim 3 Gün aşırı şişti hassasiyet vardı dokunamıyordum bile bide belimde bi kaç defa baya ağrı oldu adet ağrısı gibi ağrım daha fazla oldu lütfen negatif düsünmeyin olacak rabbimin izni ile diyin inanın bol dua edin namazı ihmal etmeyin ben sandalyede kıldım çok şükür rabbimin davetine gidelim ki istemeye yüzümüz olsun her gün yasin okumaya çalıştım bide yatmadım bu kez dışarı çıktım yürüyüşler yaptım evde de çok yatmadım genelde oturdum hepiniz dualarımdasınız rabbim gönlünüze göre versin inşallahCanım benim en büyük belirtim 7. Günü aşırı adet sancısı gibi sancı ve açık renk pembemsi lekelenme bu 8. Günde oldu doktorum o gün kan sulandırıcı iğneyi kestirdi bide belirti mi bilmiyorum ama dün gece göbeğimin altında atma oldu 3 defa nası tarif etsem kalp atışı gibi değişik bişeydi o an içimde bi serinlik oldu tamam dedim kesin hamileyim
Hayırlı olsun canım. Maşallah kat kat katlansın inşallahKızlar bende bugün ikinci tahlili yaptırdım 10. Gün 74.7 çıktı şükürler olsun
Sağol canım amin inşallahHayırlı olsun canım. Maşallah kat kat katlansın inşallah
Canım transferden sonra estoferm progestan (fitil olarak) enox (iğne) bi de asprin ve folik asit kullanıyorum ben geçen yıl normal yoldan hamile kaldım ama kalp sesi duymadığımız için kürtaj olmuştuum ozamanlarda uyurken özellikle sağa sola döndüğümde ani hareketlerde kramp giriyordu şuan aynı krampları yaşıyorumHayırlı olsun canım bende 5 martta transfer oldum 30 yasindayim bende benim 3 denemem belirti arama genelde belirti olmuyor diyorlar gaz ilaclardan oluyor genelde transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsun canım
Hayırlısı olsun canım hakkında ben hiç hamile kalmadım ondan nasıldır ne belirti vardır bilmiyorum kullandığımız ilaçlarda belirti yapabilir diyorlarCanım transferden sonra estoferm progestan (fitil olarak) enox (iğne) bi de asprin ve folik asit kullanıyorum ben geçen yıl normal yoldan hamile kaldım ama kalp sesi duymadığımız için kürtaj olmuştuum ozamanlarda uyurken özellikle sağa sola döndüğümde ani hareketlerde kramp giriyordu şuan aynı krampları yaşıyorum
Evet öyleymiş ama normal yollardan hamile kalınca böyle gün satmadığımız için zaman geçmiş oluyo ve birkaç hastalıkken o belirtiler oluyo şuan olmadı zaten zor çünkü daha ilk günler adet dönemi zaten belli olacak sanırım senin test salı günü değil mi canım yok mu sende de hiç kramp vsHayırlısı olsun canım hakkında ben hiç hamile kalmadım ondan nasıldır ne belirti vardır bilmiyorum kullandığımız ilaçlarda belirti yapabilir diyorlar
İnşallah canım bir gün var aramızda inşallah hayırlı haberleri alırız peşpeşeBelirti olmuyormus coğu kez ona takilma sakın insallah olucak pozitif dusun olumlamalar yap sana diyorum ben de 5inde transfer oldum ben oyle yapmaya calisiyorum insallah olur
Öyleymiş ben dakikaları sayarken gün gitti elimdenCanım transfer oldugun gün sayılmıyor yani şuan 3.günündesin sen ben de 7martta transfer oldum bugün 2.günüm inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?