2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bisi sorcam kasık ağrısı var bugün 6 günüm ama yaptirdimdan beri oluyor iki saat otursam duramıyorum batiyo gaz sancisida cabasi normalmi ilkini hatırlamıyorum tam sizde varmi bu durum

Kızlar bisi sorcam kasık ağrısı var bugün 6 günüm ama yaptirdimdan beri oluyor iki saat otursam duramıyorum batiyo gaz sancisida cabasi normalmi ilkini hatırlamıyorum tam sizde varmi bu durum
Aynı ağrılar bende 5.günden sonra başladı panik yapmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız 9.günden önce test yaptım negatif çıkmıştı 9.gün pozitif çıktı yani hemen testte falan negatif görünce umutsuz olmayın

ya korkuyorum biraz kullandım laclardanmi yoksa bebekmi yerleşiyor bilemedim ama pazar günü yapacam testi evde 10 gün oluyor ilkinde silikte olsa çıkmıştı ınsallh bundada çıkar

rabbimden umut kesmiyorum hayirlisiysa olacak degilsede bida deneriz napalm sizin ne kadarlık oldu

Senin için de hayırlısı olsun canım İnşallah güzel haberlerini de duyarız.

Bende 2martta transfer oldum cuma test günüm ilk tüp bebek benim bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Aminn benim Bi aşılama bir tüp bebek olumsuz bu ikinci tüp bebeğim eşim yaptırmak istemiyor üzülüyorum sonucunda olmayınca ama ısrar edince mecbur kaldı Rabbım ilk seferinde yüzünü güldürsün ınsallh benimde bu sefer son olur ınsallh

Arkadaşlar herkese merhaba banada pazartesi transfer oldu ama 2 gündür ağır grip hapşuruk öksürük içim gidiyor bu arada 8 yaşında bi oğlum var onunla ilgilenmekten sürekli yatamadım sizlerde durumlar nasıl grip tutunmayı engeller mi sizce

Bende dün transfer oldum , benimde hafif ağrım var nasıl oturacağımı nasıl yatacağımı bilemiyorum benimde öksürüğüm var biraz aynı şey benim aklımdan da geçti

Yok canim allah nasip ettikten sonra etkilemiyor geçen bir forumda vardı bi arkadaş çok kötü grip olmuştu transfer günü birde ama pozitif sonuç aldı olumsuz düşünmeyin hayırlı olsun inşallah transferiniz

Ayy çok sağol canım ya aynen aslında Rabbim nasip ettikten sonra herşey boş

Canim senin belirtin neydi
Canım benim en büyük belirtim 7. Günü aşırı adet sancısı gibi sancı ve açık renk pembemsi lekelenme bu 8. Günde oldu doktorum o gün kan sulandırıcı iğneyi kestirdi bide belirti mi bilmiyorum ama dün gece göbeğimin altında atma oldu 3 defa nası tarif etsem kalp atışı gibi değişik bişeydi o an içimde bi serinlik oldu tamam dedim kesin hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…