2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

inşallah canım. işte elinde olmuyor hatta tutmasa bide sebebi polip değil dedi. güveniyorum doktoruma aslında ama işte insan düşünmeden edemiyor. evet inşallah güzel olur herşey. bende devan ediyorum estrofem bantlar ilaçlar. sen de su gibi sıvı oluyor mu ?

İnşallah devamı gelir canım çok sevindim ❤ Cuma günü güzel haberler bekliyoruz

İnşallah devamı gelir canım çok sevindim ❤ Cuma günü güzel haberler bekliyoruz
Cumayı dört gözle bekliyorum sonucu alır almaz koşucam buraya bu arada ben 8.gğnde yaptım test çıkmadı 9.günde çıktı kimse umutsuz olmasın sonuçta ucuz bir test kanda tam emin olunur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Haklısın takmamak mümkün değil ama tutmasa bile sebebi polip olmaz demesi büyük bir iddia bence gerçekten bunu kafandan atman gerekiyor evet tamamen atamazsın ama daha az düşünmeye çabala çünkü doktorun çok emin, stres oluşturma vücudunda bebeğin gelecek hormon dengelerin bozulmasın Benim akıntım herzamanki gibi yani su gibi bir sıvı yok ya da şuanlık yok

Yaa öyle mi. Aslında gününde yapın diye bu yüzden diyorlar ama bekleyebilmek büyük başarı

Canım benim dua edicem senin için. İnşallah güzel haberlerini duyurursun burdan :)
Korkuttu bizi ama çok şükür sonucu güzel oldu. Allah kimseye yaşatmasın.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Hadi bakalım. Transferden sonra sabahları taze sıkılmış meyve suyu, her gün bir dilim ananas ve yavaş yarım saat yürüyüş

Ya ama erken test ve hcg idrara karışmayabiliyor lütfen hemen yelkenleri indirmeyelim
Canım ben o kadar çok negatif altım
Normalde 15 martta yani transferden 12 gun sonra olmus oluyor. Tabi ben dayanamayip dun yaptim cok kızıyorum kendime bu yuzden bisey cikmadi ama insallah erkendir
Benimde çıkmadi kuzum erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı. Test günüm ctsi en çok eşime üzüldüm ya hala umut ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…