- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.341
yarın benımde transferım var. cok heyecanlıyım. kac embrıyo transfer edılecek ve kacıncı gun embrıyları?nerde yaptırıyorsunMerhaba kızlar.. Allah nasip ederse yarın benim transferim var.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet Canım orada denedim aşılama mecbur deniyorsun rapor için ilk toplamada 21 yumurta toplandi benim 10 tanesi döllendi en iyi 3 tane 5 gün embriyosu oldu taze transfer oldum sonra ikinci dondurulmuş bu üçüncüde dondurulmuş oldu ama uzun sürüyor 1 yılda anca geciyorsun tüpbebege benim sebebsiz infertilite sebebi yok olmadığı için histeroskopi yapıldı Laparoskopide yapıldı ama bişi çıkmadı 2 yıldır azimle gidiyorum ikinci hakkımıda burda kullancam olmazsa özele gecicem sen bursadaydin dimi canımCanım merhaba umarım en kısa zamanda sonuç alırsın. Hepsini Uludağ Üni.demi denedin. Prosedür nasıl ilerliyor çok uzun sürdü mü ?
35 yaşına Haziran da gireceğim için kıl payı 2 embriyo transfer edilmiyor tek embriyo canım. Benim bahçeci umut Cem hoca doktorum. Pko olduğum için dinlendirme yapıldı. 14 embriyo var. 10 tane 5.gün 4 tanede 6. Gün donduruldu. Senin nerde? Kaç embriyo transfer edilecek? Rabbim yardımcımız olsun bol bol oku inşallah güzel sonuçlar alırız canımyarın benımde transferım var. cok heyecanlıyım. kac embrıyo transfer edılecek ve kacıncı gun embrıyları?nerde yaptırıyorsun
Herkesin sonuçları hayırlı olsun inşallah kızlarmaşallah canım embrıyo sayın cok guzel. bende 37 yasında oldugumdan hatta temmuzda 38 olacagım çift embrıyo konacak.ben okan unıversıtesınde yaptırıyorum. ekimdeılk transfer yapıldı negatıf sonuclandı . inşallah bu kez olacak. evet ya bekleyen emek veren bunun degerını bılen herkes guzel sonuclar alır ısallah hayırlısıyla
Amin inşallah canımmaşallah canım embrıyo sayın cok guzel. bende 37 yasında oldugumdan hatta temmuzda 38 olacagım çift embrıyo konacak.ben okan unıversıtesınde yaptırıyorum. ekimdeılk transfer yapıldı negatıf sonuclandı . inşallah bu kez olacak. evet ya bekleyen emek veren bunun degerını bılen herkes guzel sonuclar alır ısallah hayırlısıyla
Senin de hayırlı olsun canım inşallahHerkesin sonuçları hayırlı olsun inşallah kızlarbenimde yaşım 29 yarın transfer olucam ilk tüp bebek denememiz kaç embriyo koyulacağı konusunda doktorum bilgi vermedi yasal olarak tek koyulması gerekiyor diye biliyorum yarın belli olucak artık
Süper yarın transfer olacaklar üçe çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bazı doktorlar insiyatif alıp yas küçükte olsa çift embriyo transferi yapabiliyor. İnşallah 10 gün sonra güzel haberler vermek nasip olurHerkesin sonuçları hayırlı olsun inşallah kızlarbenimde yaşım 29 yarın transfer olucam ilk tüp bebek denememiz kaç embriyo koyulacağı konusunda doktorum bilgi vermedi yasal olarak tek koyulması gerekiyor diye biliyorum yarın belli olucak artık
6 Mart transfer 18 i test demek istedim arkadaşlar bu ilk denemem hiç bit belirti de olmuyomuş sanırım yaş durumum da stres ediyor bayağı duygusal ve stresim anlıycagınızMrb arkadaşlar benim de Mart 6 transfer oldu 4 a kalite 2 si orta kalite embriyolarım oluştu yaşım 39 2 tane embriyo transfer edildi şuan 4 . Güne girdim 28 i test günüm sanki zaman geçmiyor sık yaşadığım olay karında gurultu ve gaz allah emeğimizi boşa vermez inşallah
Sayısı hiç önemli değil tek olsun bizim olsunSüper yarın transfer olacaklar üçe çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bazı doktorlar insiyatif alıp yas küçükte olsa çift embriyo transferi yapabiliyor. İnşallah 10 gün sonra güzel haberler vermek nasip olur
Hayırlı olsun canım bende 5 martta transfer oldum 30 yasindayim bende benim 3 denemem belirti arama genelde belirti olmuyor diyorlar gaz ilaclardan oluyor genelde transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsun canımMrb arkadaşlar benim de Mart 6 transfer oldu 4 a kalite 2 si orta kalite embriyolarım oluştu yaşım 39 2 tane embriyo transfer edildi şuan 4 . Güne girdim 28 i test günüm sanki zaman geçmiyor sık yaşadığım olay karında gurultu ve gaz allah emeğimizi boşa vermez inşallah
Belirti olmuyormus coğu kez ona takilma sakın insallah olucak pozitif dusun olumlamalar yap sana diyorum ben de 5inde transfer oldum ben oyle yapmaya calisiyorum insallah olurMrb arkadaşlar benim de Mart 6 transfer oldu 4 a kalite 2 si orta kalite embriyolarım oluştu yaşım 39 2 tane embriyo transfer edildi şuan 4 . Güne girdim 28 i test günüm sanki zaman geçmiyor sık yaşadığım olay karında gurultu ve gaz allah emeğimizi boşa vermez inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallah benim de 2.günüm bugünMerhaba kızlar.. Allah nasip ederse yarın benim transferim var.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım transfer oldugun gün sayılmıyor yani şuan 3.günündesin sen ben de 7martta transfer oldum bugün 2.günüm inşallah güzel sonuçlar alırızMrb arkadaşlar benim de Mart 6 transfer oldu 4 a kalite 2 si orta kalite embriyolarım oluştu yaşım 39 2 tane embriyo transfer edildi şuan 4 . Güne girdim 28 i test günüm sanki zaman geçmiyor sık yaşadığım olay karında gurultu ve gaz allah emeğimizi boşa vermez inşallah
Benimde 6.günümHayırlısı olsun canım inşallah benim de 2.günüm bugün
Naptın canım kanaman ne olduİnşallah öyledir canım görünce bi panik yaptım doktoruma mesaj attım oda yerleşme kanamasıdır ilaç kullanıyorsun adet olamazsın yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?