- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.301
Bence hiç zor değildi çok rahat bıraktım o an kendimi sadece ekrandan görüntüyü izledim güzel geçti benim içinCanım zor oluyor mu transfer anı benim ilki anestezili olmuştu ben çok kasıyordum kendimi
Sonu da güzel olsun inşallah canım çok sevindimBence hiç zor değildi çok rahat bıraktım o an kendimi sadece ekrandan görüntüyü izledim güzel geçti benim için
Aminnn inşallah canımSonu da güzel olsun inşallah canım çok sevindim
Evet 4 gün sonra test canimAz kaldı ha:)))
Pozitif hissediyorum :)Evet 4 gün sonra test canim
Yerleşme olabilir canım kaçıncı günKızlar benim lekelenmem oldu ya gecede çok sancım vardı galiba yine olmayacak
Ayy insallah canım ya ❤❤Pozitif hissediyorum :)
Kaçıncı gunun canim.lekelenme kirmizi mi pembe mi kahverengi miKızlar benim lekelenmem oldu ya gecede çok sancım vardı galiba yine olmayacak
Canim yerlesme kanaması o benceKızlar bugün 7. Günüm lekenin rengi pembe ve kahverengi arası daha çok pembe gibi
İnşallah öyledir canım görünce bi panik yaptım doktoruma mesaj attım oda yerleşme kanamasıdır ilaç kullanıyorsun adet olamazsın yazmışCanim yerlesme kanaması o bence
Aynen banada öyle demişti dr.sevin mutlu ol canim .bebegin su an tutunma aşamasında çünkü. Insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruzİnşallah öyledir canım görünce bi panik yaptım doktoruma mesaj attım oda yerleşme kanamasıdır ilaç kullanıyorsun adet olamazsın yazmış
Kiz benim transferden beri adet ağrılı gibi geçiyor her an olacak gibi alarm veriyo vucudum.ama hemsire adet olamazsin ilac kullanıyorsun dedi.pembe veya kahverengi lekelenme olur oda belki demisti.inan ben hic bilmiyorum ne durumdayim. Bel agrim bacak ağrım arada kasık rahim ağrım la gidiyo hergun.Kızlar bugün 7. Günüm lekenin rengi pembe ve kahverengi arası daha çok pembe gibi
Ayy inşallah canım yaa rahatladım çok şükür hayırlısıyla kavuşuruz canım seninde olmuş muydu böyle kanamaAynen banada öyle demişti dr.sevin mutlu ol canim .bebegin su an tutunma aşamasında çünkü. Insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz
Yok canım ben salı günü transfer oldum.bugun 5.gunum benim ilk denemem.sadece akrabalarim dan biliyirum 2.3 deneme yapanlardan kahve pembe lekelenme diye.Ayy inşallah canım yaa rahatladım çok şükür hayırlısıyla kavuşuruz canım seninde olmuş muydu böyle kanama
Benimde öyle canım ilk 3 gün normaldi sonra sonra kasıklarım ağrımaya batmaya başladı bel ağrım sırt ağrım vardı bide göğüslerim aşırı şişti ağrıyo inşallah bunların hepsi normaldir de bebeklerimizin belirtileridirKiz benim transferden beri adet ağrılı gibi geçiyor her an olacak gibi alarm veriyo vucudum.ama hemsire adet olamazsin ilac kullanıyorsun dedi.pembe veya kahverengi lekelenme olur oda belki demisti.inan ben hic bilmiyorum ne durumdayim. Bel agrim bacak ağrım arada kasık rahim ağrım la gidiyo hergun.
Amininsallah canım benimBenimde öyle canım ilk 3 gün normaldi sonra sonra kasıklarım ağrımaya batmaya başladı bel ağrım sırt ağrım vardı bide göğüslerim aşırı şişti ağrıyo inşallah bunların hepsi normaldir de bebeklerimizin belirtileridir
Kan ver için rahat etsin canımİnşallah öyledir canım görünce bi panik yaptım doktoruma mesaj attım oda yerleşme kanamasıdır ilaç kullanıyorsun adet olamazsın yazmış
Cesaret edemiyorum ki canım ya negatif çıkarsa hoca erken dedi ya bide kanda negatif görürsem ne yaparım bilmiyorumKan ver için rahat etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?