- 2 Aralık 2015
- 365
- 366
- 53
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.281
Benimde 5.gün embriyosu dondurulmus aa kalitesindeydi. Transferden sonra ilk 3 gun bisey hissetmedim ama bugun inceden inceye hafif hissetmeye basladim. Boyle sanki adet oldugunda o şiddetli agri gecerya 2. 3. biraz daha hagifler tipki oyleBenim 5. Gün emriyosuydu. Senin?
Ayy hadi hayırlı olsun inşallah. Embriyo kalitesiyle ilgili bilgi verdiler mi? Ve baska iğne ya da ilaç başladı mi remzi beyCanım çok güzel geçtiiyatıyorum şuan darısı başına inşallah ben yarım litre su içtim ama çok geldi bence bi iki bardak iç önceden odada mesane kontrolü yapıyolar ultrasonda zaten yeterli değil derse öyle içersin transfere kadar da zaman geçiyo biraz o ara cok sıkısırsın cok içersen transfere girmeden de tekrar kontrol ediyolar ben rahattım ama sıkışık görünüyosun dediler rahat geçirdim transfer anını
Transferden önce neler kullandırdı doktorunuz rahmi hazırlamak için. Donmuş embriyo dimi sizin. Transferden sonra iğne verdi mi. Acıtan Bi iğne varmış kalçadanElinize sağlıkbenim 5.gün embriyosuydu bugün 4.gunum transferden sonra hafif agrim oluyor arada boyle adet olacam gibi belirtisine yakın ama ilaclardanda olabilir. Fazla kaptirmak istemiyorum kendimi. Doktor 12 gun sonra test yap dedi ama ben buyuk ihtimalle dayanamayip biraz erken yaparim kesin hele bi kac gun daha gecsin bakalım
Benimki 5 gün embiryosuyfu canım 6.gğn idrarda çok silik gördüm 7.gün kanda çıktı
Canım senin donmuş transfer mi. Transferden önce rahmi hazırlamak için neler kullandırdı doktorun. Ve transferden sonra kalçadan hergun yapılan bir iğne varmış cok acıtıyormuş. Sana da vurdular mıBenimki 5 gün embiryosuyfu canım 6.gğn idrarda çok silik gördüm 7.gün kanda çıktı
Yumurta toplamadan sonra 1 ay rahim dinlendirme istedi doktor ne olur ne olmaz diye. ohss olma durumundan sanirim. Neyseki cok sukur bisey olmadi. Adet olur olmaz 2.gunu estradiol hormonu iceren haplar kullanmaya başladım rahim tabakasini kalinlastirmada yardimci olan. Onlarda ise yaradi şükür kontrollerde her sey yolundaydi. Bu arada 5 adet dondurulmus embriyom vardi 1 tanesini transfer ettiler aa kalitedeydi. Cok olumlu positif konustu doktorlar bakalim kismet. Transferden 1 gun sonra yerlesmesine yardimci olan bir igne bacadimdan yapmami söyledi. Burda ismi decapeptyl avuaturyada yasiyorum. Ilaclarin ismi değişik olabilir. Bu arada estradiol iceren haplara transferden sonrada devam etmemi soyledi hamileligin 9.haftasina kadar devam dedi. Baska sormak istedigin bisey varsa sorabilirsin canimTransferden önce neler kullandırdı doktorunuz rahmi hazırlamak için. Donmuş embriyo dimi sizin. Transferden sonra iğne verdi mi. Acıtan Bi iğne varmış kalçadan
Tek embriyoTek embriyomu çift embiryomu transfer edilecek size
Tabi transferden önce odana embriyolog geliyo canım embriyoyla ilgili bilgi veriyo remzi hoca da transfer yapmadan önce bi embriyoyu kontrol etti son kez gayet güzel dedi artı bi ilaç yok canım aynı estrofem prolutex coraspin ve vitaminAyy hadi hayırlı olsun inşallah. Embriyo kalitesiyle ilgili bilgi verdiler mi? Ve baska iğne ya da ilaç başladı mi remzi bey
Ya çok heyecanli, yat dinlen bi güzel, ınsallah olumlu sonuç alırsın. Sorun neydi senin canımTabi transferden önce odana embriyolog geliyo canım embriyoyla ilgili bilgi veriyo remzi hoca da transfer yapmadan önce bi embriyoyu kontrol etti son kez gayet güzel dedi artı bi ilaç yok canım aynı estrofem prolutex coraspin ve vitamin
Gerçekten çok heyecanlı canım çok sıkışık olma sen dediğim gibi yolda gelirken su içmeye başla diyolar ama başlamasan da olur hemen transfere almıyorlar cunku az az iç iki üç bardak transfer anında rahat ol bolca dualar okursun izlersin ekrandan tadını çıkarırsınYa çok heyecanli, yat dinlen bi güzel, ınsallah olumlu sonuç alırsın. Sorun neydi senin canım
Tamam orada başlarım su içmeye. Çok sagol. Bizim de sıkıntı spermdiGerçekten çok heyecanlı canım çok sıkışık olma sen dediğim gibi yolda gelirken su içmeye başla diyolar ama başlamasan da olur hemen transfere almıyorlar cunku az az iç iki üç bardak transfer anında rahat ol bolca dualar okursun izlersin ekrandan tadını çıkarırsın
Amin canım güzel sonuçlar alırız inşallahh bizde sperm azlığı vardı
Yok kuzum hafif birşey oluyor olmuyor gibi kasıkta ana onun dışında birşey yok. Hayırlısı diyelimBenimde 5.gün embriyosu dondurulmus aa kalitesindeydi. Transferden sonra ilk 3 gun bisey hissetmedim ama bugun inceden inceye hafif hissetmeye basladim. Boyle sanki adet oldugunda o şiddetli agri gecerya 2. 3. biraz daha hagifler tipki oyleumarim anlata bilmisimdir sen bisey hissediyormusun peki?
Rabbim hakkımızda hayırlısını verdin canım inşallahh pozitif sonuclar alırızTamam orada başlarım su içmeye. Çok sagol. Bizim de sıkıntı spermdi
Merhaba tabi ekliyorum hemenUykusuz Koala canım benıde ekleyebilirsin. yaş 37 okan üniversitesinde yaptırıyorum. sebep rahim anomalisi(yarım rahim) 9 martta transfer olacagım. bu üçüncü denemem.
Aynen boyle gidip geliyor sürekli olmuyor insallah iyi biseydirYok kuzum hafif birşey oluyor olmuyor gibi kasıkta ana onun dışında birşey yok. Hayırlısı diyelim
Taze transfer Di canım iğne verdiler evet jel verdiler estrofem hapta içtimCanım senin donmuş transfer mi. Transferden önce rahmi hazırlamak için neler kullandırdı doktorun. Ve transferden sonra kalçadan hergun yapılan bir iğne varmış cok acıtıyormuş. Sana da vurdular mı
Az kaldı ha:)))Tabi canım. Evin içinde yuru yorulma.o bile yeter. Kafa, dağılsın diye dışarı çık derim.ama evde yoruluyoyorsan ufak yap
Canım zor oluyor mu transfer anı benim ilki anestezili olmuştu ben çok kasıyordum kendimiCanım çok güzel geçtiiyatıyorum şuan darısı başına inşallah ben yarım litre su içtim ama çok geldi bence bi iki bardak iç önceden odada mesane kontrolü yapıyolar ultrasonda zaten yeterli değil derse öyle içersin transfere kadar da zaman geçiyo biraz o ara cok sıkısırsın cok içersen transfere girmeden de tekrar kontrol ediyolar ben rahattım ama sıkışık görünüyosun dediler rahat geçirdim transfer anını
Bu transferi anestezisiz olacamCanım zor oluyor mu transfer anı benim ilki anestezili olmuştu ben çok kasıyordum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?