2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim 5. Gün emriyosuydu. Senin?
Benimde 5.gün embriyosu dondurulmus aa kalitesindeydi. Transferden sonra ilk 3 gun bisey hissetmedim ama bugun inceden inceye hafif hissetmeye basladim. Boyle sanki adet oldugunda o şiddetli agri gecerya 2. 3. biraz daha hagifler tipki oyle umarim anlata bilmisimdir sen bisey hissediyormusun peki?

Ayy hadi hayırlı olsun inşallah. Embriyo kalitesiyle ilgili bilgi verdiler mi? Ve baska iğne ya da ilaç başladı mi remzi bey

Transferden önce neler kullandırdı doktorunuz rahmi hazırlamak için. Donmuş embriyo dimi sizin. Transferden sonra iğne verdi mi. Acıtan Bi iğne varmış kalçadan

Benimki 5 gün embiryosuyfu canım 6.gğn idrarda çok silik gördüm 7.gün kanda çıktı
Canım senin donmuş transfer mi. Transferden önce rahmi hazırlamak için neler kullandırdı doktorun. Ve transferden sonra kalçadan hergun yapılan bir iğne varmış cok acıtıyormuş. Sana da vurdular mı

Transferden önce neler kullandırdı doktorunuz rahmi hazırlamak için. Donmuş embriyo dimi sizin. Transferden sonra iğne verdi mi. Acıtan Bi iğne varmış kalçadan
Yumurta toplamadan sonra 1 ay rahim dinlendirme istedi doktor ne olur ne olmaz diye. ohss olma durumundan sanirim. Neyseki cok sukur bisey olmadi. Adet olur olmaz 2.gunu estradiol hormonu iceren haplar kullanmaya başladım rahim tabakasini kalinlastirmada yardimci olan. Onlarda ise yaradi şükür kontrollerde her sey yolundaydi. Bu arada 5 adet dondurulmus embriyom vardi 1 tanesini transfer ettiler aa kalitedeydi. Cok olumlu positif konustu doktorlar bakalim kismet. Transferden 1 gun sonra yerlesmesine yardimci olan bir igne bacadimdan yapmami söyledi. Burda ismi decapeptyl avuaturyada yasiyorum. Ilaclarin ismi değişik olabilir. Bu arada estradiol iceren haplara transferden sonrada devam etmemi soyledi hamileligin 9.haftasina kadar devam dedi. Baska sormak istedigin bisey varsa sorabilirsin canim

Ayy hadi hayırlı olsun inşallah. Embriyo kalitesiyle ilgili bilgi verdiler mi? Ve baska iğne ya da ilaç başladı mi remzi bey
Tabi transferden önce odana embriyolog geliyo canım embriyoyla ilgili bilgi veriyo remzi hoca da transfer yapmadan önce bi embriyoyu kontrol etti son kez gayet güzel dedi artı bi ilaç yok canım aynı estrofem prolutex coraspin ve vitamin

Ya çok heyecanli, yat dinlen bi güzel, ınsallah olumlu sonuç alırsın. Sorun neydi senin canım

Ya çok heyecanli, yat dinlen bi güzel, ınsallah olumlu sonuç alırsın. Sorun neydi senin canım
Gerçekten çok heyecanlı canım çok sıkışık olma sen dediğim gibi yolda gelirken su içmeye başla diyolar ama başlamasan da olur hemen transfere almıyorlar cunku az az iç iki üç bardak transfer anında rahat ol bolca dualar okursun izlersin ekrandan tadını çıkarırsın
Amin canım güzel sonuçlar alırız inşallahh bizde sperm azlığı vardı

Tamam orada başlarım su içmeye. Çok sagol. Bizim de sıkıntı spermdi

Yok kuzum hafif birşey oluyor olmuyor gibi kasıkta ana onun dışında birşey yok. Hayırlısı diyelim

Uykusuz Koala canım benıde ekleyebilirsin. yaş 37 okan üniversitesinde yaptırıyorum. sebep rahim anomalisi(yarım rahim) 9 martta transfer olacagım. bu üçüncü denemem.
Merhaba tabi ekliyorum hemen İnşallah bu defa olumlu sonuç alırsınız

Canım zor oluyor mu transfer anı benim ilki anestezili olmuştu ben çok kasıyordum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…