- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.181
Kan verdin mi canım e2 değeri için ilacın dozu aynı mıKızlar benım yazdıgımı komse gormedımı Pazartesi gıdıcem yenıden ben rahımm ıcı 12 mmdı fazlamı kalın yumurta toplayıp transfere kdr cok daha cok olursa transfer yapmazlarmı buau 14 olmalı dıye duymustım en cok
Ya canim ilk 2 gün bel agrim cok oldu dun rahimim iki kasiklarima batmalar oldu agzima aci su geliyo bir tuhafdim.aksam yersiz sinirlenip ağlıyorum. Bugün hafif karın altı sızlıyor.bilmiyorum senin tecrübene sığınıyorum2 yaşında kızım var canım şükür tuttu şuan kardeş için tedavi deyim
Kuzum ben tuttuğunu aniden kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı oldu ondan anladımYa canim ilk 2 gün bel agrim cok oldu dun rahimim iki kasiklarima batmalar oldu agzima aci su geliyo bir tuhafdim.aksam yersiz sinirlenip ağlıyorum. Bugün hafif karın altı sızlıyor.bilmiyorum senin tecrübene sığınıyorum
Ya bugün 4.gun ya erken canim.e embriyom blastosist dedi dr. 2 si 5.gun embriyo 1 tane 4 gun. Ben 5 i istedim birini. Doktor bu 4 gun hizla gelişiyor daha iyi dediBen transferin 6.günü idrar testi yapmıştım
Ayy insallah canim .gittiğim hastaneye akrabm da gitti .oda ikinci denemede kaldi onda sifir belirti.tek dediki bana vajina crione jel varya tutunma için onun geri dönüşümü nasıl dedi.bende peynir kesiği çökelek gibi dedim .dediki sevindrmk istemm ama galiba tutunuyo.1 denememde koydugum gibi geliyordu 2.de peynir kesigi dedi.umutlanmk da istemiyorm.insallah nasip olurKuzum ben tuttuğunu aniden kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı oldu ondan anladım
Ayy çok heyecanli, kacta çağırdı remzi bey? Tuvalete sıkışık mi gel dedi canım
Aynen erken canım sen salı yapYa bugün 4.gun ya erken canim.e embriyom blastosist dedi dr. 2 si 5.gun embriyo 1 tane 4 gun. Ben 5 i istedim birini. Doktor bu 4 gun hizla gelişiyor daha iyi dedi
Aaa benimde öyleydi belirtimiymiş o çökelek gibi geri geliyorduAyy insallah canim .gittiğim hastaneye akrabm da gitti .oda ikinci denemede kaldi onda sifir belirti.tek dediki bana vajina crione jel varya tutunma için onun geri dönüşümü nasıl dedi.bende peynir kesiği çökelek gibi dedim .dediki sevindrmk istemm ama galiba tutunuyo.1 denememde koydugum gibi geliyordu 2.de peynir kesigi dedi.umutlanmk da istemiyorm.insallah nasip olur
Bol bol dua edelim kuzum rabbim güldürsün3te orda olcaz canım nasipse 4e doğru işleme aşırlar sanırım yolda su içmeye başla dedi de ben çok içmicem sık sık tuvaletim gelir benim zaten heyecandan biriyle konustum da 3 bardak içtim sadece diyo hemşire kontrol ediyomus yeter bi yudum daha içme demiş ve sıkışık değildim transferde o anın tadını cıkardım rahattım dedi ve pozitif sonuc da aldı ben de cok içmicem hemşire kontrol ettiğinde daha icmen gerek derse içerim çok sıkışık olup rahatsız olmamak en güzeli hemşire yeterli derse tamamdır
Benimki 5 gün embiryosuyfu canım 6.gğn idrarda çok silik gördüm 7.gün kanda çıktıKızlar sayfada gördüm paylaşmak istedim belki faydalı olur Alıntıdır
3 günlük transferden sonrakı aşama:
1 gün transfer sonrası - embriyo büyüyor ve gelişiyor
2 gün transfer sonrası - Embryo artık bir blastosist
3 gün transfer sonrası - Blastocyst bu gün kabuğundan fışkırdıyor
4 gün transfer sonrası - Blastosist uterus bölgeye tutturulur
5 gün transfer sonrası - İmplantasyon başlar, blastosist astar içine gömülmeye başlar
6 gün transfer sonrası - İmplantasyon süreci devam eder ve morula, astarın derinliklerine gömülür
7 gün transfer sonrası - Morula kaplamaya tamamen nüfuz eder ve plasenta hücrelerine ve fetal hücrelere sahiptir.
8 gün transfer sonrası - Plasenta hücreleri kandaki HCG'yi salmaya başlar
9 gün transfer sonrası - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
10gün transfer sonrası - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
11gün transfer sonrası - HCG seviyeleri şimdi HPT'de hemen tespit edilecek kadar yüksek
5 günlük (blastosist) transferdensonraki aşama :
Transferden 1 gün sonra - Blastocyst bu gün kabuğundan çıktı
Transferden 2 gün sonra - Blastocyst uterus bölgeye yapışır
Transferden 3 gün sonra - İmplantasyon başlar, blastosist uterus duvarına gömülmeye başlar
Transferden 4 gün sonra - İmplantasyon süreci devam eder ve morula uterus duvarına daha derine gömülür
Transferden 5 gün sonra - Morula uterus duvarın içine tamamen nüfuz eder ve plasenta hücrelerine ve fetal hücrelere sahiptir.
Transferden 6 gün sonra - Plasenta hücreleri kandaki HCG'yi salmaya başlar
Transferden 7 gün sonra - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
Transferden 8 gün sonra - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
Transferden 9 gün sonra - HPG seviyeleri HPT'de hemen tespit edilecek kadar yüksek
Bilmiyorum canim oyle dediAaa benimde öyleydi belirtimiymiş o çökelek gibi geri geliyordu
bilmi yorum canim oyke dedi .belim cok agriyir kiz.belirti mi degil mi tedirginimAaa benimde öyleydi belirtimiymiş o çökelek gibi geri geliyordu
Allah razı olsun canım hepimizi inşallahhBol bol dua edelim kuzum rabbim güldürsün
4 gun ab hangi gun çıkar kizlarBenimki 5 gün embiryosuyfu canım 6.gğn idrarda çok silik gördüm 7.gün kanda çıktı
Kızlar sayfada gördüm paylaşmak istedim belki faydalı olur Alıntıdır
3 günlük transferden sonrakı aşama:
1 gün transfer sonrası - embriyo büyüyor ve gelişiyor
2 gün transfer sonrası - Embryo artık bir blastosist
3 gün transfer sonrası - Blastocyst bu gün kabuğundan fışkırdıyor
4 gün transfer sonrası - Blastosist uterus bölgeye tutturulur
5 gün transfer sonrası - İmplantasyon başlar, blastosist astar içine gömülmeye başlar
6 gün transfer sonrası - İmplantasyon süreci devam eder ve morula, astarın derinliklerine gömülür
7 gün transfer sonrası - Morula kaplamaya tamamen nüfuz eder ve plasenta hücrelerine ve fetal hücrelere sahiptir.
8 gün transfer sonrası - Plasenta hücreleri kandaki HCG'yi salmaya başlar
9 gün transfer sonrası - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
10gün transfer sonrası - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
11gün transfer sonrası - HCG seviyeleri şimdi HPT'de hemen tespit edilecek kadar yüksek
5 günlük (blastosist) transferdensonraki aşama :
Transferden 1 gün sonra - Blastocyst bu gün kabuğundan çıktı
Transferden 2 gün sonra - Blastocyst uterus bölgeye yapışır
Transferden 3 gün sonra - İmplantasyon başlar, blastosist uterus duvarına gömülmeye başlar
Transferden 4 gün sonra - İmplantasyon süreci devam eder ve morula uterus duvarına daha derine gömülür
Transferden 5 gün sonra - Morula uterus duvarın içine tamamen nüfuz eder ve plasenta hücrelerine ve fetal hücrelere sahiptir.
Transferden 6 gün sonra - Plasenta hücreleri kandaki HCG'yi salmaya başlar
Transferden 7 gün sonra - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
Transferden 8 gün sonra - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
Transferden 9 gün sonra - HPG seviyeleri HPT'de hemen tespit edilecek kadar yüksek
Rica ederim canım.Çok iyi bi bilgi olmuş canım sağolasın
Ben erken olur diye düşünmüştüm 3 te demek, haber ver bize gelişmeleri pozitif olsun bize de umut ol3te orda olcaz canım nasipse 4e doğru işleme aşırlar sanırım yolda su içmeye başla dedi de ben çok içmicem sık sık tuvaletim gelir benim zaten heyecandan biriyle konustum da 3 bardak içtim sadece diyo hemşire kontrol ediyomus yeter bi yudum daha içme demiş ve sıkışık değildim transferde o anın tadını cıkardım rahattım dedi ve pozitif sonuc da aldı ben de cok içmicem hemşire kontrol ettiğinde daha icmen gerek derse içerim çok sıkışık olup rahatsız olmamak en güzeli hemşire yeterli derse tamamdır
Verdım 872 cıkmıs sımdıkı dozum aynı ıyı mı kotumu bılmem rahımmıcı 12 mmdı senın kac acaba cokmh kalınKan verdin mi canım e2 değeri için ilacın dozu aynı mı
Bence gayet iyi kuzum bi ararkadas 15 iken transfer olmustuVerdım 872 cıkmıs sımdıkı dozum aynı ıyı mı kotumu bılmem rahımmıcı 12 mmdı senın kac acaba cokmh kalın
Ama cnm transfere kadar cok daha fazla kalınlasmazmı kiBence gayet iyi kuzum bi ararkadas 15 iken transfer olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?