- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.201
Canee benimde igneler carsamba bitiyo . Persembe muayene olcam . Yumoslar kac tane ve nasil diye . Iyi cikarsa acaba ne zaman yumurta toplama yapcaklar . Ayy cok heyecanliyim .Persembe test günü canim
Transferine kac gün var canimAma cnm transfere kadar cok daha fazla kalınlasmazmı ki
Pazartesi ıgne verırlerse opu carsamba persebme olur sanırım transfer 1 hafta sonra olur sanıırımm daha bu Pazartesi ye yumurtalar buyuyo cnm hıc bılmıyorumTransferine kac gün var canim
Bende 7 oldu sayilir canım nasip insallahCanee benimde igneler carsamba bitiyo . Persembe muayene olcam . Yumoslar kac tane ve nasil diye . Iyi cikarsa acaba ne zaman yumurta toplama yapcaklar . Ayy cok heyecanliyim .4 yildir istiyorumm. Umarim herkese nasip olur bebisler .
Aynen canim p.tesi sali idrarda belki denerimAynen erken canım sen salı yap
Kalınlığı hiç demedi canım bana benim 6 gün iğne olduğumda 351 çıkmıştı e2 değeri senin güzel çıkmışVerdım 872 cıkmıs sımdıkı dozum aynı ıyı mı kotumu bılmem rahımmıcı 12 mmdı senın kac acaba cokmh kalın
Sana kalın mı dedi canım niye aklına takıldı kalınlıkVerdım 872 cıkmıs sımdıkı dozum aynı ıyı mı kotumu bılmem rahımmıcı 12 mmdı senın kac acaba cokmh kalın
Yumurtaların mm kaçtı canımAma cnm transfere kadar cok daha fazla kalınlasmazmı ki
Opu çarşamba olursa 3.gün embiryosu transfer edilirse cumartesi olur transfer eğer 5.gün olursa pazartesi olurPazartesi ıgne verırlerse opu carsamba persebme olur sanırım transfer 1 hafta sonra olur sanıırımm daha bu Pazartesi ye yumurtalar buyuyo cnm hıc bılmıyorum
Yok kalın demedıler de daha once arastırdıgımda 14 15mm falan da transfer yapılıyormus en fazlamsanırım valla mmlerını sormadım ama yeterlı degıldı 13 15 lerdeydı sanırım 11 yumurta buyumus saydılarYumurtaların mm kaçtı canım
Amin canım inşallahhBen erken olur diye düşünmüştüm 3 te demek, haber ver bize gelişmeleri pozitif olsun bize de umut ol
Hıı hep öyle miymiş transfer saatleri, bilmiyordumAmin canım inşallahh3-7 arası transfer oluyo dediler 4e doğru girerim nasipse transfere
Maşallah güzel canım 11 yumurta benim dün mm 10 14 arasıydıYok kalın demedıler de daha once arastırdıgımda 14 15mm falan da transfer yapılıyormus en fazlamsanırım valla mmlerını sormadım ama yeterlı degıldı 13 15 lerdeydı sanırım 11 yumurta buyumus saydılar
Bana öyle dediler canımHıı hep öyle miymiş transfer saatleri, bilmiyordum
Senın kacta kaldı yumurtalar ama 11 ıde toplanırmı bılmem cnm kacgunde buyucekler bıdeMaşallah güzel canım 11 yumurta benim dün mm 10 14 arasıydı
Çarşamba inşallah opu olur ya benim için perşembe cuma sıkıntı olur benim sayı söylemediler ama sayarken mm leri duyduğum kadarıyla 9 taneSenın kacta kaldı yumurtalar ama 11 ıde toplanırmı bılmem cnm kacgunde buyucekler bıde
Mm olarakta en küçüğü 10 en büyüğü 14tüSenın kacta kaldı yumurtalar ama 11 ıde toplanırmı bılmem cnm kacgunde buyucekler bıde
Yakınız ozaman cnm benım carsamba 9 11 mmdı ıste sımdı daha buyuk gordum 13 15 kesın vardı cnm belkı hepsı buyusun dıye dozu yukselttılerÇarşamba inşallah opu olur ya benim için perşembe cuma sıkıntı olur benim sayı söylemediler ama sayarken mm leri duyduğum kadarıyla 9 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?