2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

kızlar moralim bozuk tüp bebek tedavimde ilaçları kullanmaya başladım yumurta boyutunu kontrol amaçlı gittiğimizde doktorum rahmin içinde polip benzeri bi şey gördü görüntünün yanıltıcı olabileceğini ve emin olmak için yumurta toplama işleminde histereskopi yapacağını söyledi benimle aynı durumu yaşayan kızlar var mı bilgilerini paylaşırsa sevinirim

Eklentiler

• polip.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 19
Canee benimde igneler carsamba bitiyo . Persembe muayene olcam . Yumoslar kac tane ve nasil diye . Iyi cikarsa acaba ne zaman yumurta toplama yapcaklar . Ayy cok heyecanliyim . 4 yildir istiyorumm. Umarim herkese nasip olur bebisler .
Bende 7 oldu sayilir canım nasip insallah

Benim de bugun transferim oldu 2.gun embriyosu.Rezervim kotu degildi ama beklenenden az yumurta olustu 6 tane.Kalan biri riske atmadilar.Umarim buraya guzel seyler yazip baskalirina da umut olabilirm

Pazartesi ıgne verırlerse opu carsamba persebme olur sanırım transfer 1 hafta sonra olur sanıırımm daha bu Pazartesi ye yumurtalar buyuyo cnm hıc bılmıyorum
Opu çarşamba olursa 3.gün embiryosu transfer edilirse cumartesi olur transfer eğer 5.gün olursa pazartesi olur

Yumurtaların mm kaçtı canım
Yok kalın demedıler de daha once arastırdıgımda 14 15mm falan da transfer yapılıyormus en fazlamsanırım valla mmlerını sormadım ama yeterlı degıldı 13 15 lerdeydı sanırım 11 yumurta buyumus saydılar

Çarşamba inşallah opu olur ya benim için perşembe cuma sıkıntı olur benim sayı söylemediler ama sayarken mm leri duyduğum kadarıyla 9 tane
Yakınız ozaman cnm benım carsamba 9 11 mmdı ıste sımdı daha buyuk gordum 13 15 kesın vardı cnm belkı hepsı buyusun dıye dozu yukselttıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…