- 12 Şubat 2017
- 310
- 199
- 53
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.161
haklısın doktora güven çok önemli yoksa insanın içi rahat etmiyorDoktorun nasil uygun gorurse sanirim oylw olur. Cocuk tedavisinde stresler geliyor basimiza birseyler:) dedigin gibi cokta ilac kullsniyoruz. Ama sen doktoruna guvenmem lazm o sekilde uygun gorduyse olmanda da saknca olmaz sanirim
Insallah guzel sonuclar alirsiniz..haklısın doktora güven çok önemli yoksa insanın içi rahat etmiyor
Ilk denemem aşkokaçıncı denemen canım
hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırızIlk denemem aşko
gerçekten bizim için ekstra yıpratıcı süreçler daha çocuk sahibi olmadan bi ton maddi manevi uğraş veriyoruzInsallah guzel sonuclar alirsiniz..
Bu surecte sabir cok önemli.ben ohss oldum 2 ay bekledim transfer icin.. transfer oldum erken dusük oldu.
Digeri icin heycanla 2nci adetimle 2nci transferimi oldum.. 2 kesemizi gorduk düsük yaptim. Suan 5 6 ay bekleyecegim 3ncu icin..
Insallah birisinden birisi gelicek bana.. oyle teselli ediyorum kendimi
Suan 1 sene dolacak bikac ay sonra tedaviden beri.. biz isteriz cabuk ama vucut toparlanmasi etmesi o bu derkene surec uzayabilir. Insallah kimse ugrasmaz fazla.
Ne durumdasin gamzecimTeşekkür ederim evet hayırlısı ile inşallah canım.
Amin insallah . Burda bebek isteyen herkese nasip olsun .... aminnn ...hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız
Benim ilki taze transfer oldu canım şart değil miMerhaba arkadaslar..ben igne tedavisindeyim suan . Ve ilk denemem .. Ben de bu ay transfer istiyorum. Acaba şart mi rahim dinlendirme ..
Sen ne durumdasın asıl ne zaman test yapacaksın :)Ne durumdasin gamzecim
Peki sonuc ne oldu canem . Ilki taze transfer oldugu icin ..Benim ilki taze transfer oldu canım şart değil mi
2 yaşında kızım var canım şükür tuttu şuan kardeş için tedavi deyimPeki sonuc ne oldu canem . Ilki taze transfer oldugu icin ..
Ay cok sevindim adina . Demekki taze transfer le rahim dinlendirme arasinda bir farklilik yok.2 yaşında kızım var canım şükür tuttu şuan kardeş için tedavi deyim
Nasip kuzum ya vakti geldiyse her şey vesileAy cok sevindim adina . Demekki taze transfer le rahim dinlendirme arasinda bir farklilik yok.
Kalın olması tutma açısından olumlu diye biliyorum canım yumurtalar kaç mm kaç tane kan aldılar mıKızlar benım yazdıgımı komse gormedımı Pazartesi gıdıcem yenıden ben rahımm ıcı 12 mmdı fazlamı kalın yumurta toplayıp transfere kdr cok daha cok olursa transfer yapmazlarmı buau 14 olmalı dıye duymustım en cok
Inşalah yaparlar canimKızlar benım yazdıgımı komse gormedımı Pazartesi gıdıcem yenıden ben rahımm ıcı 12 mmdı fazlamı kalın yumurta toplayıp transfere kdr cok daha cok olursa transfer yapmazlarmı buau 14 olmalı dıye duymustım en cok
Sen ne durumdasın asıl ne zaman test yapacaksın :)
Çarşamba mı perşembe mi toplamaKızlar Pazartesi ye kdr devam ilaçlara 11 tane yumurta saydılar 6 odı 11 olmus e 2 275 cıkmıs carsamba gunu haftaya carsamba persembe toplama dedıler
Ben transferin 6.günü idrar testi yapmıştımPersembe test günü canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?