- 2 Aralık 2015
- 365
- 366
- 53
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.041
Korkulacak bir şey yokmuşHayırlı olsunİnşallah bebeginiz tutunur ve güzel haberler verirsiniz darısı da bizim başımıza olur inşallah Transfer nasıl geçti peki? Bende biraz endişeleniyorum nasıl olacak diye
Ben geçtim canım o zamanları yumurta toplama zamanında da ama baya kasıklarımda sancı oluyodu rahim dinlendirme oldu Cumartesi transferin var nasipseIgnelerın kacıncı gunu cnm benım 6.gunu hafıf gaz oldu suan normalım ıns ohss olmayız
Ayy çok heyecanlı ınsalalh bebisin seninle kalır hep bende gelsem o zamanlara
Evet ya baya şiş karnım prolutex iğne kullanıyorum ondan galibaKarnım şiş ödem ya cidden
Bende yarın başlıyorum estrofeme. Transferine çok az kalmıışnasıl hissediyorsun kendini? Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Canım ben geçtim yumurta toplama zamanından şuan 2 embriyom var dondurulmuş Cumartesi birini transfer etcekler inşallahBende aynı cnm kefırı kendım yapıyorum yogurtla avakado az once yedım kuruyemıs kabak cekırdegıde ayn meyveleraynıyız ozaman havucc yemedım ıkı gundur onude aksama kemıreyım barı somdıden vıtamın olsun kac yumurtan var cnm benım 6 saydılar Cumartesi gııdıcem yenıden
Aleyküm selamm ben de 7 martta transfer olcamselam herkese. umarım herkesin transferi pozitif sonuçlanır. bende 9 martta transfer olacagım. var mı o gun transfe r olacaklar?
Oyy kıyamam ama benKorkulacak bir şey yokmuşbenim rahmim hafif geriye doğru yatık olduğu için idrara sıkışık olmama rağmen katederi yerleştirmek biraz uğraştırdı doktoru ama her şeye rağmen ağrı sızı olmadı. Bir ara embriyoyu getirdiler hazırladılar transfer için. Baktılar ki kateder uğraştırdı sonra geri götürdüler sıcak ortama. O ara baya endişelendim sorun olurmu diye. Olmaz dediler ama yinede biraz evhamlıyım insallah tutunur miniğim
Cok panikleme hislerinde normal ilk defa olunca böyle hissediliyor sanırımValla ilk deneyim olacağı için heyecan korku bi arada bolca dua ediyorum nasıl hissediyorum bilmiyorum
Canım nasılsın. Bende Kemal beyin hastasıyım hatırladın mı birkaç gündür işler cok fazla olunca giremedim. Merak ettim seni nasıl gidiyor bekleme süreciKac gün oldu sizin
İnşallah canım Allah razı olsun sabır sabır sabır en önemlisi bu sanırımCok panikleme hislerinde normal ilk defa olunca böyle hissediliyor sanırımbol bol dua etmek en güzeli inşallah güzel geçer herşey
Kesinlikle öyle Rabbimde bu dönemde sabır versin inşallahİnşallah canım Allah razı olsun sabır sabır sabır en önemlisi bu sanırım
Bildim canim guzel gidiyor tsk ederimCanım nasılsın. Bende Kemal beyin hastasıyım hatırladın mı birkaç gündür işler cok fazla olunca giremedim. Merak ettim seni nasıl gidiyor bekleme süreci
Hayırlı olsun. Inşallah bebeğin sana sıkıca tutunur ve pozitif haber alırsınSelam canlarım benim transferim salı günüydü. Dondurulmuş 1 adet 5.gün embriyosu. Hersey güzel geçti yani korktuğum gibi olmadı. Bugünü saymıyorum artıkyarın 3.günüm transferden sonra. 12 gün sonra evde gebelik testi yapıp gel dediler. Hayırlısı İnşallah çabalarımız boşa gitmez rabbim herkesin gönlüne göre versin
IlIlk tüp bebek denemem,hayırlı olur inşallah, sizin
Suan icin 3 solda var 2 sagda .Birde buyuyenler var halen daha ilk kontrol .10mm civari soldakiler sag da 7 mm o biraz arkadan geliyormusNe kadar yumurta var boyutu nedir canıö
Sen ne yaptn canım hangi aşamadasınCanım nasılsın. Bende Kemal beyin hastasıyım hatırladın mı birkaç gündür işler cok fazla olunca giremedim. Merak ettim seni nasıl gidiyor bekleme süreci
Merhaba canım ben pazartesi ignelere basliycam nasip olursa daha yolun başındayım sen ne aşamadasın inşallah canımHoş geldinnben bir kaç gündür giremedim ama evet bende Kemal beyin hastasıyım inş hepimiz cok güzel so uçlar alırız ne durumdasın suanda arada bazı sayfaları okuyamadım da ondan tekrar sormuyorsam kusura bakma
Amiiinn hepimize inşallah canımKesinlikle öyle Rabbimde bu dönemde sabır versin inşallah
Çok aşırı yapmadı bende canım ama bazı arkadaşlarım kasıklarında da ağrı hissettiklerini söylüyodu bende hiç bişey yoktu belki bünyeye göre değişiyodur şimdi prolutex iğne de kullanıyorum estrofemle o iğne göbeğe yapıldığından çok şişkinlik oluyo halsizlik oluyı iğneyi kullanmaya basladıgımdan beri hergün yürüyüşe çıkıyorum çok ödem olmıyım diye transferden sonra cıkmıcam zaten cokGünaydın herkese
Kizlar bu estrofem siz de göğüs hassasiyeti yaptı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?