2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Anladim canim, herkeste farklı demek.

Kontrolden geliyorum kızlar 6 gün iğne oldum pazartesi tekrar kontrol çarşamba da büyük ihtimalle opu gonalf 225 kullanıyordum dozunu 300 e çıkardı güzel büyüyen yumurtaların var dedi ölçtü yumurtaları 10 _14 arası ölçümler e2 değeri için kan verdim yumurtam tahmini 8_10 arası benden b kadar şimdilik :)

Ahh canim, o igne bu tedavinin en zor kismi bence.
Bende ayni sekilde ne oturabiliyodum ne yuruyebiliyodum ne yatabiliyodum, sadece agliyodum ve ates yapiyodu bende. Doktorunla konus bu ilacin gobekten yapilani var, uygunsa sana ondan yazsin fiyat bi tik pahali..

Senındemı dozunu yukselttı oh benden cok yumurtan buyumus mmlerınde ıyı yarında ben gıdıcem bakalım cetrotıne verdımı

Hapıda var ama iğne daha etkili olmazmı her zaman benimki günde bir tane aynı saatte insallaah morarma olmaz

Aynen kuzum yükseltti arkadan gelen 9mm yumurtalar da büyüsün dedi cetrotide dün vuruldum bundan sabra da vurulcam 3 tane pazartesiye kadar
Hadı hayırlı olsun cnm artık ne olur ne olmaz catlaaması ıcın vurulcaz ohss falan olmadan atlattıkmı super olur ıns Pazartesi ıgne verır ozaman sana catşasın dıye benımkıler nekadar oldu acaba cok merak edıyorum ıns buyumustur carsamba 9 11mmdı

Benide bir sersemleştirdi sanki erkenden uyudum. Bakalım bir keç daha vurdurucam olmadı öyle yaparımm çok teşekkür ederim allah razı olsun

Pazartesi büyük ihtimalle çatlatma verecek canım çarsamba opu dedi büyük ihtimalle

Sağlıklı olgun güzel yumurtaların olsun canım inşallahh

Ben prolutex kullanıyorım göbekten olan transferim yarın o kalçadan vurulan iğneden vermez bana heralde dimi

Cok teşekkür ederim isteyen dilegen herkese rabbim nasip etsin insallah

Yarın bakınca boyutu uygunsa canım cumartesi çatlatma iğnesi olur pazar boş geçer pazartesi opu olursun
Evet cnm ıns denk gelır carsamba esım annesının yanınagıdıcek cunku nekdr erken okadar ıyı ıste Cumartesi bakalım ne olcak 15 16 olur en az sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…