- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.061
Anladim canim, herkeste farklı demek.Çok aşırı yapmadı bende canım ama bazı arkadaşlarım kasıklarında da ağrı hissettiklerini söylüyodu bende hiç bişey yoktu belki bünyeye göre değişiyodur şimdi prolutex iğne de kullanıyorum estrofemle o iğne göbeğe yapıldığından çok şişkinlik oluyo halsizlik oluyı iğneyi kullanmaya basladıgımdan beri hergün yürüyüşe çıkıyorum çok ödem olmıyım diye transferden sonra cıkmıcam zaten cok
Ahh canim, o igne bu tedavinin en zor kismi bence.Kızlar iyi akşamlar bugün pregeston iğneye başladım 10.30 da iğnemi vuruldum. Daha önce kullanan var mı bu nasıl bir ağrı oturamıyorum üzerine yağlı bir iğne oldugu için böyle oluyormuş tıkıl oluştu iğne yerinde
Senındemı dozunu yukselttı oh benden cok yumurtan buyumusKontrolden geliyorum kızlar 6 gün iğne oldum pazartesi tekrar kontrol çarşamba da büyük ihtimalle opu gonalf 225 kullanıyordum dozunu 300 e çıkardı güzel büyüyen yumurtaların var dedi ölçtü yumurtaları 10 _14 arası ölçümler e2 değeri için kan verdim yumurtam tahmini 8_10 arası benden b kadar şimdilik :)
Benımde ılk kontrol 6 tane 9 11mm arasıydı doz arttı cnm yarın ıkıncıye gıdıcemIl
Suan icin 3 solda var 2 sagda .Birde buyuyenler var halen daha ilk kontrol .10mm civari soldakiler sag da 7 mm o biraz arkadan geliyormus
Aynen kuzum yükseltti arkadan gelen 9mm yumurtalar da büyüsün dedi cetrotide dün vuruldum bundan sabra da vurulcam 3 tane pazartesiye kadarSenındemı dozunu yukselttı oh benden cok yumurtan buyumusmmlerınde ıyı yarında ben gıdıcem bakalım cetrotıne verdımı
Transferden sonramı progestan ıgneye baslıyosun cnmBn de dün basladım proge tan iğneye 3 . Den sonracok acımıyor.önceki deneyimimden biliyorum
Hapıda var ama iğne daha etkili olmazmı her zaman benimki günde bir tane aynı saatte insallaah morarma olmazGeçmiş olsun bende o iğneden korkanlar grubundayimBelki doktor hapını falan verir diyorum.. bu iğnenin saati falan önemli mi yani hastanede istediğiniz an vuruyorlar mı? İnşallah iğnenin acısı bir iki seferden sonra geçer alışırsınız umarım
Hadı hayırlı olsun cnm artık ne olur ne olmaz catlaaması ıcın vurulcaz ohss falan olmadan atlattıkmı super olur ıns Pazartesi ıgne verır ozaman sana catşasın dıye benımkıler nekadar oldu acaba cok merak edıyorum ıns buyumustur carsamba 9 11mmdıAynen kuzum yükseltti arkadan gelen 9mm yumurtalar da büyüsün dedi cetrotide dün vuruldum bundan sabra da vurulcam 3 tane pazartesiye kadar
Benide bir sersemleştirdi sanki erkenden uyudum. Bakalım bir keç daha vurdurucam olmadı öyle yaparımm çok teşekkür ederim allah razı olsunAhh canim, o igne bu tedavinin en zor kismi bence.
Bende ayni sekilde ne oturabiliyodum ne yuruyebiliyodum ne yatabiliyodum, sadece agliyodum ve ates yapiyodu bende. Doktorunla konus bu ilacin gobekten yapilani var, uygunsa sana ondan yazsin fiyat bi tik pahali..
Pazartesi büyük ihtimalle çatlatma verecek canım çarsamba opu dedi büyük ihtimalleHadı hayırlı olsun cnm artık ne olur ne olmaz catlaaması ıcın vurulcaz ohss falan olmadan atlattıkmı super olur ıns Pazartesi ıgne verır ozaman sana catşasın dıye benımkıler nekadar oldu acaba cok merak edıyorum ıns buyumustur carsamba 9 11mmdı
Benımde yaptı ama gectı 10 dkmsınraCetrotide iğne göbekte kaşıntı kızarıklık yaptı benim
Ben de Pazartesi opu olurum dıye tahmın ettım ama bakalım dozlar buyuttuyse yarın gorcezzPazartesi büyük ihtimalle çatlatma verecek canım çarsamba opu dedi büyük ihtimalle
Sağlıklı olgun güzel yumurtaların olsun canım inşallahhKontrolden geliyorum kızlar 6 gün iğne oldum pazartesi tekrar kontrol çarşamba da büyük ihtimalle opu gonalf 225 kullanıyordum dozunu 300 e çıkardı güzel büyüyen yumurtaların var dedi ölçtü yumurtaları 10 _14 arası ölçümler e2 değeri için kan verdim yumurtam tahmini 8_10 arası benden b kadar şimdilik :)
Ahh canim, o igne bu tedavinin en zor kismi bence.
Bende ayni sekilde ne oturabiliyodum ne yuruyebiliyodum ne yatabiliyodum, sadece agliyodum ve ates yapiyodu bende. Doktorunla konus bu ilacin gobekten yapilani var, uygunsa sana ondan yazsin fiyat bi tik pahali..
Cok teşekkür ederimOyy kıyamam ama benTabi biz bilmediğimiz için endişe etmen normal onlar embriyoya zarar gelecek birsey yapmazlar zaten Allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah güzel sonuç alacaksınız buna inanmakta çok önemli Hakkınızda hayırlısı olsun insallah
Yarın bakınca boyutu uygunsa canım cumartesi çatlatma iğnesi olur pazar boş geçer pazartesi opu olursunBen de Pazartesi opu olurum dıye tahmın ettım ama bakalım dozlar buyuttuyse yarın gorcezz
Yapar canim benimde yapti.o mendille sil gun icinde gecerCetrotide iğne göbekte kaşıntı kızarıklık yaptı benim
Evet cnm ıns denk gelır carsamba esım annesının yanınagıdıcek cunku nekdr erken okadar ıyı ıste Cumartesi bakalım ne olcak 15 16 olur en az sanırımYarın bakınca boyutu uygunsa canım cumartesi çatlatma iğnesi olur pazar boş geçer pazartesi opu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?