• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Of ya yalnız Doğum yapma fikri germeye yetiyor insanı. Geçen Nisan ayında Doğum yapan bi arkadaşımın yanına hiç refakatçi almadılar. Yaklaşık 4 gün kaldı hastanede. Kafayı yedi resmen. Ben daha hastane ile görüşmedim bu konudaki tavırları nasıl bilmiyorum ama Doğuma 2-3 hafta kala detaylı bilgi almayı düşünüyorum şu an şartlar çok değişken. Allah sonumuzu hayretsin 🤲🏻
Hiç sorma iki bebekle naparım ben diye endişe ediyorum,sezeryan sonrası ağrı hemen geçmiyor zaten ,yanımda biri olsa çok iyi olacaktı. Doğuma yakın vakitte hastaneye kayıt için yönlendiriyor kendi doktorun bir iki haftaya belli olur seninde.

Hanımlar doğum tarihleri belli olmuş nasıl duygulandım anlatamam hangi hayaller ile açmıştım bu konuyu zamanında..😊 şimdi bebisler için gün sayılıyor çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı da benim ve benim gibi bekleyelenlerin başına ❤ Daha yolum uzun🤗
Her dakikasını birlikte yaşadık gebelik testi cinsiyet derken doğuma geldik hamdolsun bebeklerimizide birlikte buyutucez inşallah

Kızlar şükürler olsun ki rabbim bize bu mutluluğu yaşamayı nasip etti dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş. Şuara içimde hem heyecan hemde korku var. Ben sağlıklı olabilecekmiyim bebeğim sağlıklı olacak mı?
Minnoşuma iyi bir anne olabilecekmiyim gibi kaygılarım var benim gibi bu kaygıları yaşayan var mı

Kızlar şükürler olsun ki rabbim bize bu mutluluğu yaşamayı nasip etti dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş. Şuara içimde hem heyecan hemde korku var. Ben sağlıklı olabilecekmiyim bebeğim sağlıklı olacak mı?
Minnoşuma iyi bir anne olabilecekmiyim gibi kaygılarım var benim gibi bu kaygıları yaşayan var mı
Olmaz mı canım hem de zirvede hissettiklerim .Heyecan korku bekleyiş 🙈🤗😍🤲

Bende bu kaygılar oluyor 😊 hatta sadece ben kaygı yaşıyorum hissine de kapılıyorum

Aynen öyle ben de bunları düşünüyorum sonra hep kendimi rahatlatıyorum her şey güzel olacak diyorum çünkü endişeniz fazlası da zarar, bize bugünleri gösteren Rabbim elbet güzellikler de yaşatacaktır 🌸🥰

Selamm hepinize kizlaar🌺
Bayadir gruba yazmiyorum ama takip ediyorum sizleri masAllah hepinizin dogumuna az kalmiss❤️ Rabbim en guzel sekilde kucaginiza almayi nasip etsin🙌🏼
bende nisan ayinda kurtaj oldum dis gebelik yasamistim. 4 gun once dondurulmus embriyo transferi oldum, dualariniza beni de katin, hamislerin duasi kabul olur, insAllah ben de yavrumu sag salim kucagima alabilirim❤️

Back