• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Sağlıkla kucağımıza alalım inş aslında ikiz bebek sahibi olanlar doğurmuş olması gerekmiror mu zaman olarak.
Korku endişe telaş ve Mutluluk içerisindeyim şuan Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Evet ikiz gebe olan arkadaşımız 28 haftalık doğum yaptı bebekleri iyiydi uzun zamandır yazmıyor ama insallh iyilerdir

Herkese merhabaa ben de martta transfer olmuştum ama 7. Haftada kalp atışo durdu kürtaj oldum maalesef şimdi bi girip bakayım foruma dedim ve hepinizin doğumuna az kalmış ya çok güzel maşallah ☺️ Ben de kürtajdan 4 ay sonra normal hamile kaldım çok şükür Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh🤲🏻

Herkese merhabaa ben de martta transfer olmuştum ama 7. Haftada kalp atışo durdu kürtaj oldum maalesef şimdi bi girip bakayım foruma dedim ve hepinizin doğumuna az kalmış ya çok güzel maşallah ☺️ Ben de kürtajdan 4 ay sonra normal hamile kaldım çok şükür Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh🤲🏻
Bu sefer Allah tamamına erdirsin inşallah 🤲🏻

Ya ne güzel sende sağlık la kucağına al inşallah

Cokk sevindim canım, bende seni merak ediyorum. Allah tamamina erdirsin

Kızlar hepinize merhabalar...özlemişim burayı çoktandır girmiyordum. Benim doğumum 6 kasımda sezeryanla olacak inşallah.38.haftamda...
İkiz bebek bekliyoruz.son haftalarımda epey zorlanıyorum,az kaldı neyseki.. sayılı günler ne çabuk bitti . Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum 🥰
Allah sağlıkla kavuştursun yavrularınla 🤗

dlkkydlntpl dlkkydlntpl bende takip ediyorum hala hastane de bebişleri ama büyüyorlar sağlıkla kavuşacaklar inşallah 🤗
Merhaba cnm herkese merhaba bebeklerım ıyı buyuyorlar daha yolumuz var kızımdq bıraz goz problemı var tedavısıyle ugrasıyoruz cok sukur sıkıntıkara rahmen ıyı dayandık ıyı yavrularm o heycanla test sonuclarımızı bekledıgımız zamanı hatırladım herkes saglıkla ıns kucagına alsn

Merhaba cnm herkese merhaba bebeklerım ıyı buyuyorlar daha yolumuz var kızımdq bıraz goz problemı var tedavısıyle ugrasıyoruz cok sukur sıkıntıkara rahmen ıyı dayandık ıyı yavrularm o heycanla test sonuclarımızı bekledıgımız zamanı hatırladım herkes saglıkla ıns kucagına alsn
Allah şifa versin inşallah iyileşecek gözü de günahsız melek daha o çok güçlü Allah tez zamanda evinize tüm bu günleri tez geride bırakıp çıkmayı da nasip etsin 🤗

Allah şifa versin inşallah iyileşecek gözü de günahsız melek daha o çok güçlü Allah tez zamanda evinize tüm bu günleri tez geride bırakıp çıkmayı da nasip etsin 🤗
İnşallah cnm duzelır tedavısıne basladık umarım bıter guzel gunlerımız olsun

Kızlar hepinize merhabalar...özlemişim burayı çoktandır girmiyordum. Benim doğumum 6 kasımda sezeryanla olacak inşallah.38.haftamda...
İkiz bebek bekliyoruz.son haftalarımda epey zorlanıyorum,az kaldı neyseki.. sayılı günler ne çabuk bitti . Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum 🥰
Hadi hayırlısı fazla birşey kalmamış. Benim nasıl Doğum yapacağım belli değil son kontrollere göre şekillenecek sanırım. Bu arada annemi Türkiye’den getirtmeye çalışıyorum. İstisna vizesi alabiliyormuş. İlk zamanlar ona çok ihtiyacım olacak. Sen nasıl yapacaksın eve ebe gelecek mi her gün ayarlayabildin mi?

Back