- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #10.021
Merhaba kızlar 8+3 hamileyim ama aniden kusmalarim dün kesildi ama bulantım ara ara var sizde hiç olmuş muydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bıçak gibi kesiliyor canım kusmalar :) ara ara yine yoklayacaktırMerhaba kızlar 8+3 hamileyim ama aniden kusmalarim dün kesildi ama bulantım ara ara var sizde hiç olmuş muydu
2. Ayda olması korkuttu beni 14 haftalarda kesiliyormus öyle okudum bu da beni korkuttu bebeğe bisey mi oldu diyeZaten bıçak gibi kesiliyor canım kusmalar :) ara ara yine yoklayacaktır
Sagol canım benim Allah razı olsun inşallah ❤Sağ salim kavuşun inşallah Bizi de haberdar et lütfen dualarımız seninle
Yok kuzum kişiden kişiye değişiyor o durum umarım atlatmışsındır bir daha bulanmaz2. Ayda olması korkuttu beni 14 haftalarda kesiliyormus öyle okudum bu da beni korkuttu bebeğe bisey mi oldu diye
Bize daha var yaaKizlar şafak kaç benim son 5
Çok değil yinede canım. Su gibi geçiyor zaman vallaBize daha var yaa
Maşallah çok az kaldı çok heyecanlı Bizim tarih daha net değil her hafta gidip nstye giriyorum bakalım ne zamana kısmet olacakKizlar şafak kaç benim son 5
Korkutmak istemem ama bı doktora git yinede..Merhaba kızlar 8+3 hamileyim ama aniden kusmalarim dün kesildi ama bulantım ara ara var sizde hiç olmuş muydu
Hadi inşallah sizden haber bekliyorum❤Maşallah çok az kaldı çok heyecanlı Bizim tarih daha net değil her hafta gidip nstye giriyorum bakalım ne zamana kısmet olacak
Gittim bugün her şey yolundaydı çok şükürKorkutmak istemem ama bı doktora git yinede..
Gecer gibi oluyor tekrar başlıyor sora bu arada Rabbim sağlıkla.kucahina nasip etsinGittim bugün her şey yolundaydı çok şükür
Allah razı olsun rabbim herkese versinGecer gibi oluyor tekrar başlıyor sora bu arada Rabbim sağlıkla.kucahina nasip etsin
Benim sezeryan günümde 6 kasim ikizlerim geliyor cok hizli gecti hamilelik,son günler de gecmiyorrrSelam kızlar carsam ba günü 2779 bugün 2838 dr pek kilo almamış sezeryan alalım dedi 4 kasımı netleştirdi 8.30 ameliyata alacaklar son 7 inşallah 3 kilo oku haftaya kadar
Evet yaaBenim sezeryan günümde 6 kasim ikizlerim geliyor cok hizli gecti hamilelik,son günler de gecmiyorrr
Son haftalar çok gergin geçiyor ağırlıktan sık wc gitmek artık yoruyo ama bu gunumuzede hamdolsun yıllarca bunun hayalini kurduk allah tamamına erdirsin inşallah CanımÇok değil yinede canım. Su gibi geçiyor zaman valla
Amin canım inşallah aynen .wc yle akraba oldukSon haftalar çok gergin geçiyor ağırlıktan sık wc gitmek artık yoruyo ama bu gunumuzede hamdolsun yıllarca bunun hayalini kurduk allah tamamına erdirsin inşallah Canım
aynen tuvalet kağıdı geliştiremiyorumAmin canım inşallah aynen .wc yle akraba olduk