- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #9.961
Gözünüz aydın Allah tez zamanda şifa verip kavuştursun inşallah. Bizlere de kolay Doğum nasip etsinİnşallah cnm duzelır tedavısıne basladık umarım bıter guzel gunlerımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın Allah tez zamanda şifa verip kavuştursun inşallah. Bizlere de kolay Doğum nasip etsinİnşallah cnm duzelır tedavısıne basladık umarım bıter guzel gunlerımız olsun
Canim senden haber almak cok güzel. Buyuk ihtimal normal dogum yaparsin,burada sezeryan cok yaygin degil turkiyedeki gibi. Benim ikiz olmasina ve ilk dogumum sezeryan olmasina ragmen pozisyonlari makat gelis olmasaydi normal dene demislerdi.ama pozisyonlari da normal doguma uygun degil ikisininde.Hadi hayırlısı fazla birşey kalmamış. Benim nasıl Doğum yapacağım belli değil son kontrollere göre şekillenecek sanırım. Bu arada annemi Türkiye’den getirtmeye çalışıyorum. İstisna vizesi alabiliyormuş. İlk zamanlar ona çok ihtiyacım olacak. Sen nasıl yapacaksın eve ebe gelecek mi her gün ayarlayabildin mi?
Amiin insallahGözünüz aydın Allah tez zamanda şifa verip kavuştursun inşallah. Bizlere de kolay Doğum nasip etsin
Gözün aydın canım Allah sağlık versin inşallah bizim de kavuşacağımız günler gelsinMerhaba cnm herkese merhaba bebeklerım ıyı buyuyorlar daha yolumuz var kızımdq bıraz goz problemı var tedavısıyle ugrasıyoruz cok sukur sıkıntıkara rahmen ıyı dayandık ıyı yavrularm o heycanla test sonuclarımızı bekledıgımız zamanı hatırladım herkes saglıkla ıns kucagına alsn
Maşallah benimde pazartesi kontrolüm bakalım kaç kilo olmuşMerhaba kızlar nasılsınız
Bugün doktora gittim 33+5 kilomuz 2190 gr boyumuz 45 cm'miş. Zaman azaldıkça heyecan artıyor sizler nasılsınız, ne durumdasınız
Bende dün gittim canım senin adına sevindim. 35+5 ultrasonda ama normalde 36+5 2800 kilo olmuş doktor iyi dedi.doguma son 13❤Merhaba kızlar nasılsınız
Bugün doktora gittim 33+5 kilomuz 2190 gr boyumuz 45 cm'miş. Zaman azaldıkça heyecan artıyor sizler nasılsınız, ne durumdasınız
Maşallah ya kavuşmaya az kalması da çok güzel bir şey öpüp koklamana inşallah az kaldı sağlıkla gelsinBende dün gittim canım senin adına sevindim. 35+5 ultrasonda ama normalde 36+5 2800 kilo olmuş doktor iyi dedi.doguma son 13❤
İnşallah hayır haberlerle canımMaşallah benimde pazartesi kontrolüm bakalım kaç kilo olmuş
Aynen canım heyecan korku hepsi bir arada ❤Maşallah ya kavuşmaya az kalması da çok güzel bir şey öpüp koklamana inşallah az kaldı sağlıkla gelsin
İnşallah hayır haberlerle canım
Ben istisna vizesini okumuştum İstanbul’daki Alman konsolosluğu ile yazıştım ve istedikleri belgeleri önce mail ile iletmemi ve iletişim bilgilerimizi bırakmamızı istediler. İnceleyip dönüş yapacaklarmış. İstedikleri belgeler arasında tahmini Doğum tarihini belirten bebeğin anne babasının adlarının olduğu bi belge vardı onu iki gün önce aldım doktorumdan. Tek sıkıntı şu an yabancılar dairesine ulaşmak zor burada. Telefonlara ulaşılmıyor sürekli mail atın diye telesekretere yönlendiriyorlar normalde hemen dönerler bakalım daha dün mail attık zaten en geç önümüzdeki hafta dönerler bizde bu arada diğer evrakları tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah olur da annem gelebilir. Ebe için biz Eylül ayında başvuru yapmıştık Doğuma üç hafta kala mektup göndereceklerini söylediler. Yani biz yeni Doğum yapan bir anneyi yalnız bırakmamaya çalışıyoruz mutlaka birilerini yönlendireceğiz ama sadece her gün aynı ebenin gelmesi mümkün olmayabilir dediler. Sorun değil dedik başka şansımız yok zaten. Bende normal Doğum tahmin ediyorum. İnşallah günlük sporum kolay Doğumda işe yarar. 8. Haftadan beri sadece iki hafta kanamam varken ara vermiştim onun haricinde hep düzenli yapmaya devam ettim. Allah yardımcımız olsun güzel haberleri paylaşmak dileğiyle.Canim senden haber almak cok güzel. Buyuk ihtimal normal dogum yaparsin,burada sezeryan cok yaygin degil turkiyedeki gibi. Benim ikiz olmasina ve ilk dogumum sezeryan olmasina ragmen pozisyonlari makat gelis olmasaydi normal dene demislerdi.ama pozisyonlari da normal doguma uygun degil ikisininde.
Vize alabildinizmi peki seninde az kaldi artik.istisna vize icin randevu veriyorlarmi? Bende doktorumdan dogum raporu istedim sende iste almadiysan hala.doktorum dogumun tarihini yazdi ve annesinin gelmesi gereklidir diye yazdi.ilk zamanlar cok ihtiyac olacak tabi gelseler cok iyi olur. Ebeyi erkenden ayarlamistim ,dogumdan sonra gorusuruz demisti aylardir gorusmedik kendisiyle.hergun yarim saat gelirim diyordu ,nedense beni cok rahatlatacakmis gibi gelmiyor bebege bakip gidecek heralde.sen ayarladinmi?sagligin nasil hersey yolundami?
Annemin yeşil pasaportu olduğu için biz vize işleriyle uğraşmayacağız ama genede sağlama alalım diye yabancılar dairesinden davetiye almayı talep ettik durumu anlattık, bir ay sonrasına randevu alabilmiştik o da bu salıya denk geliyor.maillere bile çok geç dönüyorlar dediğin gibi.davetiye için randevu tarihi geç diye yazmamıza rağmen emaille dönüş olmadı.aylardır yazışma halindeyiz ama ilerlemiyor çok geç dönüş yapıyorlar.hastalıkta giderek artıyor sonumuz hayrolsun..doktor bize refakatçi alınmayacağını,eşimin günde bir saat beni görebileceğini söyledi ama ikiz bebekle ameliyatlı halimle yapamam 1 saat az dedim,sayılar böyle giderse o 1 saat bile olmayacak dedi..çok zor bi zamana denk geldi hamilelik ve doğumlarımız.Sağlıkla atlatırız umarımBen istisna vizesini okumuştum İstanbul’daki Alman konsolosluğu ile yazıştım ve istedikleri belgeleri önce mail ile iletmemi ve iletişim bilgilerimizi bırakmamızı istediler. İnceleyip dönüş yapacaklarmış. İstedikleri belgeler arasında tahmini Doğum tarihini belirten bebeğin anne babasının adlarının olduğu bi belge vardı onu iki gün önce aldım doktorumdan. Tek sıkıntı şu an yabancılar dairesine ulaşmak zor burada. Telefonlara ulaşılmıyor sürekli mail atın diye telesekretere yönlendiriyorlar normalde hemen dönerler bakalım daha dün mail attık zaten en geç önümüzdeki hafta dönerler bizde bu arada diğer evrakları tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah olur da annem gelebilir. Ebe için biz Eylül ayında başvuru yapmıştık Doğuma üç hafta kala mektup göndereceklerini söylediler. Yani biz yeni Doğum yapan bir anneyi yalnız bırakmamaya çalışıyoruz mutlaka birilerini yönlendireceğiz ama sadece her gün aynı ebenin gelmesi mümkün olmayabilir dediler. Sorun değil dedik başka şansımız yok zaten. Bende normal Doğum tahmin ediyorum. İnşallah günlük sporum kolay Doğumda işe yarar. 8. Haftadan beri sadece iki hafta kanamam varken ara vermiştim onun haricinde hep düzenli yapmaya devam ettim. Allah yardımcımız olsun güzel haberleri paylaşmak dileğiyle.
Of ya yalnız Doğum yapma fikri germeye yetiyor insanı. Geçen Nisan ayında Doğum yapan bi arkadaşımın yanına hiç refakatçi almadılar. Yaklaşık 4 gün kaldı hastanede. Kafayı yedi resmen. Ben daha hastane ile görüşmedim bu konudaki tavırları nasıl bilmiyorum ama Doğuma 2-3 hafta kala detaylı bilgi almayı düşünüyorum şu an şartlar çok değişken. Allah sonumuzu hayretsinAnnemin yeşil pasaportu olduğu için biz vize işleriyle uğraşmayacağız ama genede sağlama alalım diye yabancılar dairesinden davetiye almayı talep ettik durumu anlattık, bir ay sonrasına randevu alabilmiştik o da bu salıya denk geliyor.maillere bile çok geç dönüyorlar dediğin gibi.davetiye için randevu tarihi geç diye yazmamıza rağmen emaille dönüş olmadı.aylardır yazışma halindeyiz ama ilerlemiyor çok geç dönüş yapıyorlar.hastalıkta giderek artıyor sonumuz hayrolsun..doktor bize refakatçi alınmayacağını,eşimin günde bir saat beni görebileceğini söyledi ama ikiz bebekle ameliyatlı halimle yapamam 1 saat az dedim,sayılar böyle giderse o 1 saat bile olmayacak dedi..çok zor bi zamana denk geldi hamilelik ve doğumlarımız.Sağlıkla atlatırız umarım
Kızlar bugün kontrole gittim. Geçen hafta 2183 gram di bu hafta 2561 olmuş çok şükür .35+ 6 yım bi hafta geriden geliyo ama.doktor sezeryan mı normal mı olsun dedi su an normal görünüyor dedi .Bende hocam siz bilirsiniz dedim hangisi uygunsa dedim sadece bunca yıl sonra 7 yıl oldu tedavi ile olunca riske atmak istemiyorum dedi .o zaman sezeryan yaparız 39 hafta da 4 veya 5 kasım gibi dedi kizlar
Hanımlar doğum tarihleri belli olmuş nasıl duygulandım anlatamam hangi hayaller ile açmıştım bu konuyu zamanında.. şimdi bebisler için gün sayılıyor çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı da benim ve benim gibi bekleyelenlerin başına ❤ Daha yolum uzunKızlar hepinize merhabalar...özlemişim burayı çoktandır girmiyordum. Benim doğumum 6 kasımda sezeryanla olacak inşallah.38.haftamda...
İkiz bebek bekliyoruz.son haftalarımda epey zorlanıyorum,az kaldı neyseki.. sayılı günler ne çabuk bitti . Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Amin canım inşallah çok sağol Allah razı olsun. Heyecan korku bekleyiş hepsi bir arada valla❤Hanımlar doğum tarihleri belli olmuş nasıl duygulandım anlatamam hangi hayaller ile açmıştım bu konuyu zamanında.. şimdi bebisler için gün sayılıyor çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı da benim ve benim gibi bekleyelenlerin başına ❤ Daha yolum uzun
Hayatının en güzel anı olsun kavuşma anınız kuzum ❤Amin canım inşallah çok sağol Allah razı olsun. Heyecan korku bekleyiş hepsi bir arada valla❤
Sağol canım benim tesekkurler❤sen ne yaptm kaç haftalik oldunHayatının en güzel anı olsun kavuşma anınız kuzum ❤
21 gün kaldı diyor ama değil 10 yada 11Amin canım inşallah çok sağol Allah razı olsun. Heyecan korku bekleyiş hepsi bir arada valla❤
Ayy baya baya az kalmış yaa21 gün kaldı diyor ama değil 10 yada 11
Ayy maşallah sanada canım.yolu yarılamışsın sende.saglikla gelsin cimcimemiz ❤Ayy baya baya az kalmış yaa
Benim kız bugün tam 21 haftalık oldu
Amiin inşallahh Çok şükür sağ sağlim yarıladık inşallah diğer yarısı da sıkıntısız ilerlerAyy maşallah sanada canım.yolu yarılamışsın sende.saglikla gelsin cimcimemiz ❤