- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.941
Evet canım herşey hazır ettim ama ben hazirmiyim bilmiyorum inanAa 18 gün sonra mi sezaryan a alıcak doktor çok heycanlı
Valla bu soruyu bende kendime çok soruyorum bir yönden dogsada rahatlasam diyorum artık ağırlastim iyice bir yönden yapabilicekmiyim diye dusunuyorum karişik hisler yaa allah yardımcımız olsunEvet canım herşey hazır ettim ama ben hazirmiyim bilmiyorum inan❤
Amin canım al benden de o kadarValla bu soruyu bende kendime çok soruyorum bir yönden dogsada rahatlasam diyorum artık ağırlastim iyice bir yönden yapabilicekmiyim diye dusunuyorum karişik hisler yaa allah yardımcımız olsun
Evet canım herşey hazır ettim ama ben hazirmiyim bilmiyorum inan❤
Amin canım inşallah.bi arkadaş doğurdu ikizlerden adıSağlıkla kucağımıza alalım inş aslında ikiz bebek sahibi olanlar doğurmuş olması gerekmiror mu zaman olarak.
Korku endişe telaş ve Mutluluk içerisindeyim şuan Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Evet ikiz gebe olan arkadaşımız 28 haftalık doğum yaptı bebekleri iyiydi uzun zamandır yazmıyor ama insallh iyilerdirSağlıkla kucağımıza alalım inş aslında ikiz bebek sahibi olanlar doğurmuş olması gerekmiror mu zaman olarak.
Korku endişe telaş ve Mutluluk içerisindeyim şuan Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Bu sefer Allah tamamına erdirsin inşallahHerkese merhabaa ben de martta transfer olmuştum ama 7. Haftada kalp atışo durdu kürtaj oldum maalesef şimdi bi girip bakayım foruma dedim ve hepinizin doğumuna az kalmış ya çok güzel maşallahBen de kürtajdan 4 ay sonra normal hamile kaldım çok şükür Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Amiin inşallahBu sefer Allah tamamına erdirsin inşallah
Ya ne güzel sende sağlık la kucağına al inşallahHerkese merhabaa ben de martta transfer olmuştum ama 7. Haftada kalp atışo durdu kürtaj oldum maalesef şimdi bi girip bakayım foruma dedim ve hepinizin doğumuna az kalmış ya çok güzel maşallahBen de kürtajdan 4 ay sonra normal hamile kaldım çok şükür Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Amin canım amiiinnnYa ne güzel sende sağlık la kucağına al inşallah
Cokk sevindim canım, bende seni merak ediyorum. Allah tamamina erdirsinHerkese merhabaa ben de martta transfer olmuştum ama 7. Haftada kalp atışo durdu kürtaj oldum maalesef şimdi bi girip bakayım foruma dedim ve hepinizin doğumuna az kalmış ya çok güzel maşallahBen de kürtajdan 4 ay sonra normal hamile kaldım çok şükür Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Evet ikiz gebe olan arkadaşımız 28 haftalık doğum yaptı bebekleri iyiydi uzun zamandır yazmıyor ama insallh iyilerdir
Allah sağlıkla kavuştursun yavrularınlaKızlar hepinize merhabalar...özlemişim burayı çoktandır girmiyordum. Benim doğumum 6 kasımda sezeryanla olacak inşallah.38.haftamda...
İkiz bebek bekliyoruz.son haftalarımda epey zorlanıyorum,az kaldı neyseki.. sayılı günler ne çabuk bitti . Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Hepimizi inşallahAllah sağlıkla kavuştursun yavrularınla
Merhaba cnm herkese merhaba bebeklerım ıyı buyuyorlar daha yolumuz var kızımdq bıraz goz problemı var tedavısıyle ugrasıyoruz cok sukur sıkıntıkara rahmen ıyı dayandık ıyı yavrularm o heycanla test sonuclarımızı bekledıgımız zamanı hatırladım herkes saglıkla ıns kucagına alsndlkkydlntpl bende takip ediyorum hala hastane de bebişleri ama büyüyorlar sağlıkla kavuşacaklar inşallah
Allah şifa versin inşallah iyileşecek gözü de günahsız melek daha o çok güçlü Allah tez zamanda evinize tüm bu günleri tez geride bırakıp çıkmayı da nasip etsinMerhaba cnm herkese merhaba bebeklerım ıyı buyuyorlar daha yolumuz var kızımdq bıraz goz problemı var tedavısıyle ugrasıyoruz cok sukur sıkıntıkara rahmen ıyı dayandık ıyı yavrularm o heycanla test sonuclarımızı bekledıgımız zamanı hatırladım herkes saglıkla ıns kucagına alsn
İnşallah cnm duzelır tedavısıne basladık umarım bıter guzel gunlerımız olsunAllah şifa versin inşallah iyileşecek gözü de günahsız melek daha o çok güçlü Allah tez zamanda evinize tüm bu günleri tez geride bırakıp çıkmayı da nasip etsin
Hadi hayırlısı fazla birşey kalmamış. Benim nasıl Doğum yapacağım belli değil son kontrollere göre şekillenecek sanırım. Bu arada annemi Türkiye’den getirtmeye çalışıyorum. İstisna vizesi alabiliyormuş. İlk zamanlar ona çok ihtiyacım olacak. Sen nasıl yapacaksın eve ebe gelecek mi her gün ayarlayabildin mi?Kızlar hepinize merhabalar...özlemişim burayı çoktandır girmiyordum. Benim doğumum 6 kasımda sezeryanla olacak inşallah.38.haftamda...
İkiz bebek bekliyoruz.son haftalarımda epey zorlanıyorum,az kaldı neyseki.. sayılı günler ne çabuk bitti . Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?