- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.921
Ben D 3 vitamini sağlık ocağından verileni kullanmıyorum doktor bana başka birşey vermişti ağıza sıkılıyo sprey şeklindeSon sağlık ocağı kontrolünde gittim bi daha ki bebek 4 5gunluk olunca kısmetse inşallah.birde tekrar devit 3 verdi sizede verdikleri yine
Bana doktorum kullan dedi bu 2 cisi verdigiBen D 3 vitamini sağlık ocağından verileni kullanmıyorum doktor bana başka birşey vermişti ağıza sıkılıyo sprey şeklinde
Bir problem olmadan atlatmışsın çok şükür inşallah sağlık li bir şekilde atlatırsın hamileliği bizde isim aybars olsun dedik değişik bir isim olsun dedik inşallah adı gibi ay gibi parlak temiz bir çocuk olurSlm hanımlar nasılsınız?? Uzun bir süredir takip edemiyordum. Umarım herkesin sağlığı sıhhati yerindedir.
bebişlerinizin gelişimleri nasıl? Alışverişler bitti mi?
Bizim çarşamba kontrolümüz vardı 2 kilo olmuşuz, boyumuzda 49 cm . Cinsiyetimiz erkek. Nasip olursa adı vefat eden kayınbabamın ismini “ Ali Sami” düşündük.
3 eylülde 1 haftalığına türkiyeye gitmiştik, covid-19 bulaştı. Eşim ve kızım negatif olmasına ragmen benim test sonucun pozitif çıktı. Eşim geri dönüş yaptı ama ben, kızım ve annem karantinada kaldık. Hamile olduğum için ilaç verilmedi. Şükür ki hiç bir şikayetim olmadan ve annema kızıma bulaştırmadan süreci tamamladık. Bu gebeliğimde çocuğun başına gelmeyen kalmadı. İnşaAllah sağ salim hep birlikte kuzucuklarımızı kucağımıza alırız.
öpüyoruz hepinizi. Sevgiler
Bana doktorum kullan dedi bu 2 cisi verdigi
[/QUOTE
Gerekirse doğumdan sonra bile kullanmak lazim benim kullandığım da D3 sadece direk ağıza sıkılıyor
Benim herşeyim hazır hatta dün sağlık ocağı kontrolünde gittim hazırla artık çantanı dediBugün bebeyin kıyafetlerini yıkayıp yerleştiricem hastane çantamıda hazilicam yoksa sitres oluyor insan hazırlıksız yakalancam diye sizler hazirmisiniz
Bugün bebeyin kıyafetlerini yıkayıp yerleştiricem hastane çantamıda hazilicam yoksa sitres oluyor insan hazırlıksız yakalancam diye sizler hazirmisiniz
Ee sen bizden öndesin 37 hafta olacaksin doğum şeklin bellimi normal mi sezaryan miBenim herşeyim hazır hatta dün sağlık ocağı kontrolünde gittim hazırla artık çantanı dedi
Ee sen bizden öndesin 37 hafta olacaksin doğum şeklin bellimi normal mi sezaryan mi
Evet ama bakalım daha belli değil.dogum pozisyonu almış bakalım bugün kontrol var çatı muayenesi bağlı yoksa normal canimEe sen bizden öndesin 37 hafta olacaksin doğum şeklin bellimi normal mi sezaryan mi
Hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet ama bakalım daha belli değil.dogum pozisyonu almış bakalım bugün kontrol var çatı muayenesi bağlı yoksa normal canim
Ben de yarın gidicem 10 gün önce gittiğim de bası yukarıdaydıEvet ama bakalım daha belli değil.dogum pozisyonu almış bakalım bugün kontrol var çatı muayenesi bağlı yoksa normal canim
Kızlar bugün kontrole gittim. Geçen hafta 2183 gram di bu hafta 2561 olmuş çok şükür.35+ 6 yım bi hafta geriden geliyo ama.doktor sezeryan mı normal mı olsun dedi su an normal görünüyor dedi .Bende hocam siz bilirsiniz dedim hangisi uygunsa dedim sadece bunca yıl sonra 7 yıl oldu tedavi ile olunca riske atmak istemiyorum dedi .o zaman sezeryan yaparız 39 hafta da 4 veya 5 kasım gibi dedi kizlar
Biri erken doğum yapmasa ilk sırada benim canimGözün aydın canım, bir hafta gerilik ya da ilerilik sorun olmuyor aşırı değil şükür, aramızdan birinin yavrusuna kavuşmasına az kalması çok güzelinşallah sağlıkla gelsin
Maşallah cnm allah sağlık la kucağımiza almayıda nasip etsinKızlar bugün kontrole gittim. Geçen hafta 2183 gram di bu hafta 2561 olmuş çok şükür.35+ 6 yım bi hafta geriden geliyo ama.doktor sezeryan mı normal mı olsun dedi su an normal görünüyor dedi .Bende hocam siz bilirsiniz dedim hangisi uygunsa dedim sadece bunca yıl sonra 7 yıl oldu tedavi ile olunca riske atmak istemiyorum dedi .o zaman sezeryan yaparız 39 hafta da 4 veya 5 kasım gibi dedi kizlar
Samin canım insallahMaşallah cnm allah sağlık la kucağımiza almayıda nasip etsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün kontrole gittim. Geçen hafta 2183 gram di bu hafta 2561 olmuş çok şükür.35+ 6 yım bi hafta geriden geliyo ama.doktor sezeryan mı normal mı olsun dedi su an normal görünüyor dedi .Bende hocam siz bilirsiniz dedim hangisi uygunsa dedim sadece bunca yıl sonra 7 yıl oldu tedavi ile olunca riske atmak istemiyorum dedi .o zaman sezeryan yaparız 39 hafta da 4 veya 5 kasım gibi dedi kizlar
Evet canım inşallah çok sağol, sizde hemen arkamdan gelin sırayla inşallah,Rabbim olmayanlarda nasip etsin .son 18Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinilk mezun sen olacaksın demek ki
Aa 18 gün sonra mi sezaryan a alıcak doktor çok heycanlıEvet
Evet canım inşallah çok sağol, sizde hemen arkamdan gelin sırayla inşallah,Rabbim olmayanlarda nasip etsin .son 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?