2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Maşallah bebişleriniz büyümüş sağlıkla gelsinler Ben 24 eylülde gitmiştim 30. Haftada 1510 gramdı, bir dahaki randevumuz 22 ekimde ben de merak ediyorum kaç kilo olduğunu Ama ben kilo almıyorum 3 haftadır aynı kilodayım herhalde bebek alıyor artık benden

Bir problem olmadan atlatmışsın çok şükür inşallah sağlık li bir şekilde atlatırsın hamileliği bizde isim aybars olsun dedik değişik bir isim olsun dedik inşallah adı gibi ay gibi parlak temiz bir çocuk olur

Bugün bebeyin kıyafetlerini yıkayıp yerleştiricem hastane çantamıda hazilicam yoksa sitres oluyor insan hazırlıksız yakalancam diye sizler hazirmisiniz

Kızlar bugün kontrole gittim. Geçen hafta 2183 gram di bu hafta 2561 olmuş çok şükür .35+ 6 yım bi hafta geriden geliyo ama.doktor sezeryan mı normal mı olsun dedi su an normal görünüyor dedi .Bende hocam siz bilirsiniz dedim hangisi uygunsa dedim sadece bunca yıl sonra 7 yıl oldu tedavi ile olunca riske atmak istemiyorum dedi .o zaman sezeryan yaparız 39 hafta da 4 veya 5 kasım gibi dedi kizlar

Gözün aydın canım, bir hafta gerilik ya da ilerilik sorun olmuyor aşırı değil şükür, aramızdan birinin yavrusuna kavuşmasına az kalması çok güzel inşallah sağlıkla gelsin

Gözün aydın canım, bir hafta gerilik ya da ilerilik sorun olmuyor aşırı değil şükür, aramızdan birinin yavrusuna kavuşmasına az kalması çok güzel inşallah sağlıkla gelsin
Biri erken doğum yapmasa ilk sırada benim canimRabbim hepimize sağlıkla vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin

Maşallah cnm allah sağlık la kucağımiza almayıda nasip etsin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk mezun sen olacaksın demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…