- 23 Temmuz 2019
- 44
- 42
- 38
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.901
Benim baş aşağı dönüp dönmediği ile ilgili doktorum birşey demedi ama aşağıya baskı oluyor bende yürürken zonkluyor bel ağrısı zaten kronikleşti artık günler geçmiyor bebişlerimize kavuşalım bir an öncebebekler kaç kilo oldu bana biraz kilolu az ye dedi doktorum
Yaa kaç kg olmuş ben enson 29+3de gittiğim de 1.600 demişti ama bu aralar iyice ağırlaştığını hissediyorumBenim baş aşağı dönüp dönmediği ile ilgili doktorum birşey demedi ama aşağıya baskı oluyor bende yürürken zonkluyor bel ağrısı zaten kronikleşti artık günler geçmiyor bebişlerimize kavuşalım bir an öncebebekler kaç kilo oldu bana biraz kilolu az ye dedi doktorum
Bana da 29+5 te 1510 gr dediYaa kaç kg olmuş ben enson 29+3de gittiğim de 1.600 demişti ama bu aralar iyice ağırlaştığını hissediyorum
Kilosu normal bence ortalama doğum kilosu 3 500 3 700 olabilir demisti doktorumBana da 29+5 te 1510 gr dedi
Kilosu normal bence ortalama doğum kilosu 3 500 3 700 olabilir demisti doktorum
Sonucunuz ne cikmistiBilen arkadaslar varsa yardimci olabilir transfer oncesi progesteron ve e2 değeriniz kaçti, kaç olmalı.
Ben bugün test yaptirdim yuksek çıkmış görünüyor transferim iptal olur mu
Değeri hatırlayamıyorum ama transfer oldum iptal olmadıSonucunuz ne cikmisti
Hayırlı olsun insallh nezaman oldunuz transferi sonucu nezaman belli olurDeğeri hatırlayamıyorum ama transfer oldum iptal olmadı
Mart ayında sizlerle beraber transfer olmuştum kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi 2. transfere hazırlanıyorumHayırlı olsun insallh nezaman oldunuz transferi sonucu nezaman belli olur
Ya insallh bu sefer tutar canım hakkında hayırlısıMart ayında sizlerle beraber transfer olmuştum kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi 2. transfere hazırlanıyorumsağ salim kucağınıza almanızı dilerim
Teşekkür ederim amin inşallahYa insallh bu sefer tutar canım hakkında hayırlısı
Mart ayında sizlerle beraber transfer olmuştum kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi 2. transfere hazırlanıyorumsağ salim kucağınıza almanızı dilerim
Slmm ben salı gittim doktora perşembe tekrar gidicem salı günü gittiğim de 2.300 kg demisti bakalim 10 gunde nekadar kilo aldiSelam kızlar naptınız kaçıncı haftadasınız kaç kilo oldu bebisler
Maşallah kız baya büyümüş senin.ben geçen hafta çarşamba gitmiştim 2183 gramdı.bakalim bu çarşamba ne kadar olmuş.benimki bir hafta geride geliyoSlmm ben salı gittim doktora perşembe tekrar gidicem salı günü gittiğim de 2.300 kg demisti bakalim 10 gunde nekadar kilo aldi
Him benim de bir hafta ileride gidiyorMaşallah kız baya büyümüş senin.ben geçen hafta çarşamba gitmiştim 2183 gramdı.bakalim bu çarşamba ne kadar olmuş.benimki bir hafta geride geliyo
Anladım zaten canım.aman sağlıklı olsunlardaHim benim de bir hafta ileride gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?