2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim baş aşağı dönüp dönmediği ile ilgili doktorum birşey demedi ama aşağıya baskı oluyor bende yürürken zonkluyor bel ağrısı zaten kronikleşti artık günler geçmiyor bebişlerimize kavuşalım bir an önce bebekler kaç kilo oldu bana biraz kilolu az ye dedi doktorum

Kaç kiloymuş ki? Ama o senin yemenle alakalı değil diye biliyorum çocuk yapısal olarak kilo alıyor olabilir, kilosu normal değerler arasındaysa sorun olmaz yani

Yaa kaç kg olmuş ben enson 29+3de gittiğim de 1.600 demişti ama bu aralar iyice ağırlaştığını hissediyorum

Slm hanımlar nasılsınız?? Uzun bir süredir takip edemiyordum. Umarım herkesin sağlığı sıhhati yerindedir.
bebişlerinizin gelişimleri nasıl? Alışverişler bitti mi?
Bizim çarşamba kontrolümüz vardı 2 kilo olmuşuz, boyumuzda 49 cm . Cinsiyetimiz erkek. Nasip olursa adı vefat eden kayınbabamın ismini “ Ali Sami” düşündük.
3 eylülde 1 haftalığına türkiyeye gitmiştik, covid-19 bulaştı. Eşim ve kızım negatif olmasına ragmen benim test sonucun pozitif çıktı. Eşim geri dönüş yaptı ama ben, kızım ve annem karantinada kaldık. Hamile olduğum için ilaç verilmedi. Şükür ki hiç bir şikayetim olmadan ve annema kızıma bulaştırmadan süreci tamamladık. Bu gebeliğimde çocuğun başına gelmeyen kalmadı. İnşaAllah sağ salim hep birlikte kuzucuklarımızı kucağımıza alırız.
öpüyoruz hepinizi. Sevgiler

Son sağlık ocağı kontrolünde gittim bi daha ki bebek 4 5gunluk olunca kısmetse inşallah.birde tekrar devit 3 verdi sizede verdikleri yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…