- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.661
Insallah amin canim saglikla gelsin kuzucuklarOh 7 ayda bitti çok şükür inşallah birşey olmaz korkma ıyi düşünelim ıyi olsun
Maşallah çok güzel Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeNormalde 27+5 im ama ilk defa az cikti 27+0 dedi.bi daha gidisime duzelir oyle oluyo.1035 gram olmus oglum masallah pek hareketliydi teyzeleri.insallah sagsalim kucagimiza aliriz hepimiz❤
Amin cnm Allah razi olsun❤❤Maşallah çok güzel Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Canım bu noktaları neden yolluyorsun
Bunu bende merak ediyorum. Belkide mesajı cıkmıyoCanım bu noktaları neden yolluyorsun
Öğrenicez bakalimBunu bende merak ediyorum. Belkide mesajı cıkmıyo
Bilmiyorum ki kendi oluyor galibaCanım bu noktaları neden yolluyorsun
Bilemedim niye oluyor oldumu tekrarÖğrenicez bakalim
Yok olmadı :)Bilemedim niye oluyor oldumu tekrar
Valla ben bebek cantami bile hazirlamaya basladim kizlarBebiş alışverişi yaptınız mı neler aldınız
Annemler aldi herseyini besigini hastane cikislari vs. Dalin bebek deterjaniyla yikadim utuledim valla.yarin 29 bitiyo benim.arkadaslarim simdiden yap sonra zor olur dedi bende basladim vallaBebiş alışverişi yaptınız mı neler aldınız
Kaç hücreli idiBende nisanda olacagim ilk denemem bir tane 3.gun dondurulmus embriyom var ins tutar
8 hucreliKaç hücreli idi
Oo sen halletmişsin ne güzel ben de aldim birşeyler ama yıkamadım daha bebek odası gelince yıkayıp yerlestireyim diye dusunuyorumAnnemler aldi herseyini besigini hastane cikislari vs. Dalin bebek deterjaniyla yikadim utuledim valla.yarin 29 bitiyo benim.arkadaslarim simdiden yap sonra zor olur dedi bende basladim valla
Kendi alisverisim kaldi canim..iyiki yapmsim canim halsizim su aralar.ve yaptgmda utu falan baya yordu beni.herseyini yikadim utuledm cunkuOo sen halletmişsin ne güzel ben de aldim birşeyler ama yıkamadım daha bebek odası gelince yıkayıp yerlestireyim diye dusunuyorum
Bebiş alışverişi yaptınız mı neler aldınız
Valla ben bittu diyebilirim birde ne alirsaniz yikayin elde olsa bile heryer hastalik. Benim 29 bitti 30 a merhabaBen daha hiçbir şey almadım 32den sonra düşünüyorum inşallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?