- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.641
ErkekBnde su an 27 +3 im pek bsey yok.aramzda canim cinsiyett neydi senin cnm
Bnde su an 27 +3 im pek bsey yok.aramzda canim cinsiyett neydi senin
Masallah canim benim de erkek.kiz erkek Allahin hayirla saglikla gelsinker insallah
Aclik bendede normaldi canim ama seker yukleme sonrasi yuksek cikmisti benim.sen yaptrdn miAç lik şeker yükleme sonucu ıyi cikti çok şükür bugün onu yatırmıştım
Valla iyiyz cnm sen naslsn bnm iyi gidiyo.bebisim hareketleri duzene girdi sukurSelam kızlar nasılsınız ben en son 29 temmuzda doktora gittim bebek 20 cm 500 grdı bir daha 10 gün sonra falan gideceğim.
Sizde bebek hareketleri nasıl? Ben bazen hareketleri aşırı hissediyorum ve uzun süre oluyor o kadar oluyor ki acaba sorun mu var niye bu kadar oynuyor diye düşünmeye başlıyorum ne alakaysa acaba sizde de hareketler böyle mi merak ediyorum
Dün açlık 2 saatlik şeker yuklmesi yapıldı 75g lık normal çıktı sonuç 136Aclik bendede normaldi canim ama seker yukleme sonrasi yuksek cikmisti benim.sen yaptrdn mi
Valla iyiyz cnm sen naslsn bnm iyi gidiyo.bebisim hareketleri duzene girdi sukurhareket etmedikce insan panikliyo varsn oynasin.yarin bakalim bnm minnak ne kadar oldu 27 +5 yarin
Sagol canim Allah razi olsum.bu grupta ilk doguracak benim galiba kismetseÇok şükür iyi gidiyor maşallah bizden öndesin inşallah bebiş iyidir iyi haberlerini bekliyoruz
Benim de çok hareketli çok şükür bende geçen hafta Gittim kontrole ultrason da bille hiç durmuyordu gayet iyi dedi doktor gelişimi ıyi dedi insallh sağlıkla kucağımiza alalım allah evlatlarımızı bize bağışlasın insallhSelam kızlar nasılsınız ben en son 29 temmuzda doktora gittim bebek 20 cm 500 grdı bir daha 10 gün sonra falan gideceğim.
Sizde bebek hareketleri nasıl? Ben bazen hareketleri aşırı hissediyorum ve uzun süre oluyor o kadar oluyor ki acaba sorun mu var niye bu kadar oynuyor diye düşünmeye başlıyorum ne alakaysa acaba sizde de hareketler böyle mi merak ediyorum
Benim de çok hareketli çok şükür bende geçen hafta Gittim kontrole ultrason da bille hiç durmuyordu gayet iyi dedi doktor gelişimi ıyi dedi insallh sağlıkla kucağımiza alalım allah evlatlarımızı bize bağışlasın insallh
Aynen oyle bu duyguları yaşamak çok güzel allah isteyen herkese nasip etsinAminn inşallahİyi olsunlar da. Bu duyguları yaşadığımız için çok şanslıyız çok şükür
Amin inşallah maşallah kilosu çok iyiNormalde 27+5 im ama ilk defa az cikti 27+0 dedi.bi daha gidisime duzelir oyle oluyo.1035 gram olmus oglum masallah pek hareketliydi teyzeleri.insallah sagsalim kucagimiza aliriz hepimiz❤
Sagol canim bnm Allah razi olsunAmin inşallah maşallah kilosu çok iyi
Iyiz sen nasilsinNapionuz hamisler
Bende iyiyim cnm 28 hafta bittiIyiz sen nasilsin
Oh 7 ayda bitti çok şükür inşallah birşey olmaz korkma ıyi düşünelim ıyi olsunBende iyiyim cnm 28 hafta bittihem.heyecan hem korku yaklasiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?