- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #9.621
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslm cnmSlm kızlar hiç sesiniz cikmiyor herkes iyimi
Merhaba cnm 2 gun once hastanede yattım erken dogum rıskı ve enfeksiyon olmus keselerde suan ıyıyım bakalım sen nasılsınSlm kızlar hiç sesiniz cikmiyor herkes iyimi
3 kilo almışsın hızlı mi gidiyorsun dediAslm cnm
Yeni saglik ocaginda geldim 65.85 kg olmisim nerdeyse 66.hizli gidiyon dikkat et dedi.63 ile basladim ama bilmiyorum.28.haftamin icindeyim.rahim ustten elle tuttu bakti basi genis dedi ama riske atmaz sezeryan olursun demi dedi.niye oyke dediki
Evet valla oyle dedi3 kilo almışsın hızlı mi gidiyorsun dedi
Sen kac kilo.aldinEvet valla oyle dedi
8 kilo aldim ben , nasıl hızlı demiş 3 e ben hızlı aldım asılSen kac kilo.aldin
Bilmiyorum canim seker bi yandan bi yandan da bu kg..sagsalim kucagimiza alalim.insallah.son izlenim kaldi 12 ekim de.8 kilo aldim ben , nasıl hızlı demiş 3 e ben hızlı aldım asıl
O son dakkaya kadar belli olmaz onların dediğine bakma sen eltimin son dakkaya kadar normaldi bebek kanala girmiyor dediler sezeryana aldılar sağlıkla gelsin de önemli olan o bende şeker yüklemesi yaptirdim 149 cıktı sonuç tok yapılmıştı 50g şekerle yarın da ac yapilicak 75g la bakalım o nasıl cikicakAslm cnm
Yeni saglik ocaginda geldim 65.85 kg olmisim nerdeyse 66.hizli gidiyon dikkat et dedi.63 ile basladim ama bilmiyorum.28.haftamin icindeyim.rahim ustten elle tuttu bakti basi genis dedi ama riske atmaz sezeryan olursun demi dedi.niye oyke dediki
Him çok geçmiş olsun ıyim ben perşembe kontrolüm vardı herşey güzel dedi ıyi gelişiyor dedi 840g olmuş şeker yüklemesi yaptirdim tok 50g 149 cikti sonuc yarin sabah ta ac yapilicak 75g lik bakalım o nasıl olucakMerhaba cnm 2 gun once hastanede yattım erken dogum rıskı ve enfeksiyon olmus keselerde suan ıyıyım bakalım sen nasılsın
Senın bebek baya onde benım carsamba 700 kusurlerdı grları seker yuklemem normal cıktı benım cok sukur bugun cok tansıyonum oynuyor ama dusuyor 8 5,5 a falan basım donuyor baska yazan da yok su zor haftalrı atlatsak az dahaHim çok geçmiş olsun ıyim ben perşembe kontrolüm vardı herşey güzel dedi ıyi gelişiyor dedi 840g olmuş şeker yüklemesi yaptirdim tok 50g 149 cikti sonuc yarin sabah ta ac yapilicak 75g lik bakalım o nasıl olucak
Yok artık bana 6 kılo aldım dedm ıkızde az almıssın demıstı sanırım suan 6 7 kılo arası olmusumdur 1 hafta once tartılmıstım3 kilo almışsın hızlı mi gidiyorsun dedi
Him düzelir inşallah tansiyon sorunum yok şuan da tek şeker yüksek dedi yarınki inşallah normal çıkarSenın bebek baya onde benım carsamba 700 kusurlerdı grları seker yuklemem normal cıktı benım cok sukur bugun cok tansıyonum oynuyor ama dusuyor 8 5,5 a falan basım donuyor baska yazan da yok su zor haftalrı atlatsak az daha
Insallah canim.umarim iyi cikar sonuclarin cnmO son dakkaya kadar belli olmaz onların dediğine bakma sen eltimin son dakkaya kadar normaldi bebek kanala girmiyor dediler sezeryana aldılar sağlıkla gelsin de önemli olan o bende şeker yüklemesi yaptirdim 149 cıktı sonuç tok yapılmıştı 50g şekerle yarın da ac yapilicak 75g la bakalım o nasıl cikicak
Benim 25+5 733 gramdı canim.persembeye 27+5 olacak bakalim kac gram olmus pasam.Senın bebek baya onde benım carsamba 700 kusurlerdı grları seker yuklemem normal cıktı benım cok sukur bugun cok tansıyonum oynuyor ama dusuyor 8 5,5 a falan basım donuyor baska yazan da yok su zor haftalrı atlatsak az daha
Him maşallah benim bir hafta önden gidiyor oyuzden kilosu 100 gram öndeBenim 25+5 733 gramdı canim.persembeye 27+5 olacak bakalim kac gram olmus pasam.
Aramizda kac hafta var ki,bir haftadan birsey olmaz saglikla gelsin bebislerimiz insallahHim maşallah benim bir hafta önden gidiyor oyuzden kilosu 100 gram önde
25+1suan bebek te 26+1Aramizda kac hafta var ki,bir haftadan birsey olmaz saglikla gelsin bebislerimiz insallah
Bnde su an 27 +3 im pek bsey yok.aramzda canim cinsiyett neydi senin cnm25+1suan bebek te 26+1