- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.581
Oyy ne güzelAmin canım inşallah. Evet dinletiyor ritmine bakıyor büyüdükçe ❤
Muayene arti detayli ultrason 450 verdikOyy ne güzeldetaylı ultrason ücreti ne kadardı orada acaba? Aklıma gelmişken sorayim
İyiymiş o zaman daha fazla biliyordum çünkü, diyorum ki perinatolog mu yapsa detaylıyı yani daha mı iyi olur kiMuayene arti detayli ultrason 450 verdik
Bilmiyorum ki Canim, benim doktor cok inceleyeci oldugu icin her muayenesi detaylı gibi oluyor zaten. Senin ne zamandi randevunİyiymiş o zaman daha fazla biliyordum çünkü, diyorum ki perinatolog mu yapsa detaylıyı yani daha mı iyi olur ki
Ben geçen hafta gittim rutin kontroller yapıldı herşey yolundaKaç gündür kimsenin sesi cikmiyor kontrol zamanı geliyor beni yine heycan basıyor hep böyleyim
Evet bende okumuştum ama 20.haftada yüzünü net gördük bizde öncesi tam belli olmuyorİlk gidişim ve 2. Gidişim arasında çok büyük bir fark vardı bu yüzden merak ediyorum gittiğimde nasıl olacak diye çünkü çok hızlı büyüyorlar bir uygulamada şey yazıyordu "eğer bebeğiniz doğduğu zamanda da suanki kadar hızlı büyüseydi doğumdan kısa bir süre sonra boyu 4.5 metre olurdu." Tabi bu hızlı gelişim ilk 3 aylık dönem için sanırımRabbimin mucizesine böyle tanık olmak harika bir duygu.❤
Ne kadar sürmüştü detaylı ultrasonun peki kuzum? Bazıları yarim saat bile bakmadı diyorBilmiyorum ki Canim, benim doktor cok inceleyeci oldugu icin her muayenesi detaylı gibi oluyor zaten. Senin ne zamandi randevun
Hayırlısı bakalım şöyle elinin kolunun şeklini görsem bile yeterEvet bende okumuştum ama 20.haftada yüzünü net gördük bizde öncesi tam belli olmuyor
Yarım saat sürmüştü, az kaldı seninde randevuya hadi bakalimNe kadar sürmüştü detaylı ultrasonun peki kuzum? Bazıları yarim saat bile bakmadı diyor
Benim 12sinde randevum inşallah
Hmm anladım kuzumYarım saat sürmüştü, az kaldı seninde randevuya hadi bakalim
Evet bizim yarin sabah bakalim yüzü daha da bellidir sanırım. Sen igneye ve estrofeme devam ediyor musunHmm anladım kuzumevet evet az kaldıı senin daha da az kaldı
Hadi inşallah gösterir yüzünü annesiEvet bizim yarin sabah bakalim yüzü daha da bellidir sanırım. Sen igneye ve estrofeme devam ediyor musun
Iyi az kalmış ben de 12 . Haftada bıraktım. Bulantilarin başladı miHadi inşallah gösterir yüzünü annesi❤
Estrofemi kalp atışını duyunca bıraktık sabah akşam crinone jel ve gün aşırı progestan iğneye devam. 12 hafta dolunca bırakacağım nasipse
Aynen az kaldı çok şükür bide coraspin ve vitamin kullanıyorum tabiIyi az kalmış ben de 12 . Haftada bıraktım. Bulantilarin başladı mi
Belli olmaz baslayadabilir ama başlamasın cok zor ,hamileligin tadını çıkarAynen az kaldı çok şükür bide coraspin ve vitamin kullanıyorum tabihayır başlamadı bu saatten sonra da başlamaz bence
Başta keşke biraz bulansa falan diyordum ama artık bu duruma alıştım sanırım.Belli olmaz baslayadabilir ama başlamasın cok zor ,hamileligin tadını çıkar
Benim bu zamanlar başlamıştı sanki, 9. Haftadan sonra.Başta keşke biraz bulansa falan diyordum ama artık bu duruma alıştım sanırım.şuan 9+4 bu vakitten sonra başlar mii ki
Yaa öyle miBenim bu zamanlar başlamıştı sanki, 9. Haftadan sonra.
Az kalmış, insan sabırsızlanıyor hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra randevu gününü cok merak etmiyorsun, Nasil olsa iyi diye. Insallah doktorundan da memnun kalırsın o da cok onemliYaa öyle mibakalım bende bi değişiklik olacak mı. Randevu günü gelse keşke hemen
Onu görürsün cnm merak etmeHayırlısı bakalım şöyle elinin kolunun şeklini görsem bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?