2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Az kalmış, insan sabırsızlanıyor hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra randevu gününü cok merak etmiyorsun, Nasil olsa iyi diye. Insallah doktorundan da memnun kalırsın o da cok onemli
Aynen öyle şuan iyi olduğunu belirten hiçbirşey yok bu yüzden hemen görmek istiyorum hayırlısı ile hissettiğim günlerde gelir inşallah
doktordan çıkınca haber ver

Ciktik şimdi :) iyiydi yuzunude gördük ❤ darisi sana canım
Oyy masallah canim.bende 23+3 de gordum pasamin yuzunu.bugun 25 +5 yarin tekrar seker yuklencek 4 kez kan verileck.yine yuksek ckarsa insulin normalse diyet.cok kiraz karpuz sekerli yemeyin kizlar .yoksa bnm gibi olursnz.hiz kilo almadim 63 kg dum hamileykn simdi 65 kg yum ama seker cok tukettimsen kac haftlksn yaptn mi cnm

Benden 26 haftalikken istedi seker testini bakalim ne çıkar. Karpuz bende cok yedim insallah sıkıntı olmaz iyi cikar insallah yarın ki sonuçların canım

Ben dondurma dışın da şekerli şeyler yemiyorum karpuz felan hiç yemedim bebek kilo alsın diye muz yiyorum bu hafta onuda yemedim hiç bakalım benimki nasıl cikicak

Selam kızlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor benim 24 hafta bitti şükür yalnız uzun süre oturunca kalktığımda sağ kaşığımda ve vajinamın çevresindeki kaslar acayip acıyor sizde de kramp gerilme ağrı oluyor mu ? Acaba vitamin eksikliğim mi oldu kan tahlillerim haftaya yapılacak

Valla canim benim 26+4 yani 27 bitmek uzere.diyetle geciyo .hafif agrilar bende de oluyo canim

Bende olmuyor öyle birşey ama var dir bir sebebi kesin konturolunuz de doktorunuza danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…