- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.601
Aynen öyle şuan iyi olduğunu belirten hiçbirşey yok bu yüzden hemen görmek istiyorum hayırlısı ile hissettiğim günlerde gelir inşallahAz kalmış, insan sabırsızlanıyor hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra randevu gününü cok merak etmiyorsun, Nasil olsa iyi diye. Insallah doktorundan da memnun kalırsın o da cok onemli
:)İnşallah yaaa
Ciktik şimdi :) iyiydi yuzunude gördük ❤ darisi sana canımAynen öyle şuan iyi olduğunu belirten hiçbirşey yok bu yüzden hemen görmek istiyorum hayırlısı ile hissettiğim günlerde gelir inşallah
doktordan çıkınca haber ver ❤
Amiin. Oyy maşallah miniğe annesiiCiktik şimdi :) iyiydi yuzunude gördük ❤ darisi sana canım
Vall bnm 11 haftalik ultson resmi var bebek oldugu net belliki minyaturu tabi20.haftada bebeğe tam benziyo canım ozamanki muaynede net görüyorsun
Oyy masallah canim.bende 23+3 de gordum pasamin yuzunu.bugun 25 +5 yarin tekrar seker yuklencek 4 kez kan verileck.yine yuksek ckarsa insulin normalse diyet.cok kiraz karpuz sekerli yemeyin kizlar .yoksa bnm gibi olursnz.hiz kilo almadim 63 kg dum hamileykn simdi 65 kg yum ama seker cok tukettimCiktik şimdi :) iyiydi yuzunude gördük ❤ darisi sana canım
Benden 26 haftalikken istedi seker testini bakalim ne çıkar. Karpuz bende cok yedim insallah sıkıntı olmazOyy masallah canim.bende 23+3 de gordum pasamin yuzunu.bugun 25 +5 yarin tekrar seker yuklencek 4 kez kan verileck.yine yuksek ckarsa insulin normalse diyet.cok kiraz karpuz sekerli yemeyin kizlar .yoksa bnm gibi olursnz.hiz kilo almadim 63 kg dum hamileykn simdi 65 kg yum ama seker cok tukettimsen kac haftlksn yaptn mi cnm
Oyy inşallah bende görürümVall bnm 11 haftalik ultson resmi var bebek oldugu net belliki minyaturu tabi
Su an kac haftaliksin az ye canim canin cekiyosa ye ama ölculu yeBenden 26 haftalikken istedi seker testini bakalim ne çıkar. Karpuz bende cok yedim insallah sıkıntı olmaziyi cikar insallah yarın ki sonuçların canım
Guzel haberlerle gel canim insallahOyy inşallah bende görürüm10+5 olacak gidince.
Aslında çarşamba gidecektim ama eşime uymadı 1 gün daha ileri attık perşembe gideceğiz
23+1, aynen dikkat edeyim artikSu an kac haftaliksin az ye canim canin cekiyosa ye ama ölculu ye
Aynen dikkat et ozellikle yuklemeye 2,3 gun kala canim23+1, aynen dikkat edeyim artik
Ben dondurma dışın da şekerli şeyler yemiyorum karpuz felan hiç yemedim bebek kilo alsın diye muz yiyorum bu hafta onuda yemedim hiç bakalım benimki nasıl cikicakOyy masallah canim.bende 23+3 de gordum pasamin yuzunu.bugun 25 +5 yarin tekrar seker yuklencek 4 kez kan verileck.yine yuksek ckarsa insulin normalse diyet.cok kiraz karpuz sekerli yemeyin kizlar .yoksa bnm gibi olursnz.hiz kilo almadim 63 kg dum hamileykn simdi 65 kg yum ama seker cok tukettimsen kac haftlksn yaptn mi cnm
Muzu hergün mü yiyorsunBen dondurma dışın da şekerli şeyler yemiyorum karpuz felan hiç yemedim bebek kilo alsın diye muz yiyorum bu hafta onuda yemedim hiç bakalım benimki nasıl cikicak
Genelde ara öğün olarak hergun yiyorum bebiş içinMuzu hergün mü yiyorsun
Valla canim benim 26+4 yani 27 bitmek uzere.diyetle geciyo .hafif agrilar bende de oluyo canimSelam kızlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor benim 24 hafta bitti şükür yalnız uzun süre oturunca kalktığımda sağ kaşığımda ve vajinamın çevresindeki kaslar acayip acıyor sizde de kramp gerilme ağrı oluyor mu ? Acaba vitamin eksikliğim mi oldu kan tahlillerim haftaya yapılacak
Bende olmuyor öyle birşey ama var dir bir sebebi kesin konturolunuz de doktorunuza danışınSelam kızlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor benim 24 hafta bitti şükür yalnız uzun süre oturunca kalktığımda sağ kaşığımda ve vajinamın çevresindeki kaslar acayip acıyor sizde de kramp gerilme ağrı oluyor mu ? Acaba vitamin eksikliğim mi oldu kan tahlillerim haftaya yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?