- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.561
Evettt duyduk o kadar mükemmel bir anmış ki rabbim herkese nasip etsin
Ya cokk cok sevindim ,allah tamamina erdirsin insallah. Olsun buradaki doktorunla daha güzel günler seni bekliyor insallahhEvettt duyduk o kadar mükemmel bir anmış ki rabbim herkese nasip etsin❤ cem hocamla yolları ayırdık bu yüzden birazcık içim buruk ama
Amiin Allah razı olsunYa cokk cok sevindim ,allah tamamina erdirsin insallah. Olsun buradaki doktorunla daha güzel günler seni bekliyor insallahh
Ayy masallah ne guzel ya❤❤❤Evettt duyduk o kadar mükemmel bir anmış ki rabbim herkese nasip etsin❤ cem hocamla yolları ayırdık bu yüzden birazcık içim buruk ama
Çok şükürAyy masallah ne guzel ya❤❤❤
Çok güzel bir duygu allah bekleyen isteyen herkese nasip etsinEvettt duyduk o kadar mükemmel bir anmış ki rabbim herkese nasip etsin❤ cem hocamla yolları ayırdık bu yüzden birazcık içim buruk ama
Amiin aminnÇok güzel bir duygu allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Doktorun gerek duymuyorsa diyecek birşey yok ozamn onlar ne derse oSelam kızlar ben doktoruma sordum ailede hiç şeker hastalığı olmadığı için şeker yüklemesini gerekli görmedi
Bende 12 haftalıkken yaptırmıştım ikiz gebe olduğum için şimdi gerek yok kandan bakıcaz glikoz değerine yüksekse o zaman yapıcaz şeker yüklemesini dedi üstümden bir yük kalktıSelam kızlar ben doktoruma sordum ailede hiç şeker hastalığı olmadığı için şeker yüklemesini gerekli görmedi
Bu heyecan hiç bitmeyecek anlaşılanKaç gündür kimsenin sesi cikmiyor kontrol zamanı geliyor beni yine heycan basıyor hep böyleyim
20.haftada bebeğe tam benziyo canım ozamanki muaynede net görüyorsunBu heyecan hiç bitmeyecek anlaşılanne olacak halimiz bilmem.. Güzel haberlerle gel inşallah ❤ ne zamandı kontrol? Bende 12 sinde gideceğim bebeğim nasıl iyi mi biraz daha görüntüsü bebeğe benzeyecek mi çok merak ediyorum
Önümüzdeki hafta ici gidicem muayneyeBu heyecan hiç bitmeyecek anlaşılanne olacak halimiz bilmem.. Güzel haberlerle gel inşallah ❤ ne zamandı kontrol? Bende 12 sinde gideceğim bebeğim nasıl iyi mi biraz daha görüntüsü bebeğe benzeyecek mi çok merak ediyorum
Önümüzdeki hafta ici gidicem muayneye
İlk gidişim ve 2. Gidişim arasında çok büyük bir fark vardı bu yüzden merak ediyorum gittiğimde nasıl olacak diye çünkü çok hızlı büyüyorlar bir uygulamada şey yazıyordu "eğer bebeğiniz doğduğu zamanda da suanki kadar hızlı büyüseydi doğumdan kısa bir süre sonra boyu 4.5 metre olurdu." Tabi bu hızlı gelişim ilk 3 aylık dönem için sanırım20.haftada bebeğe tam benziyo canım ozamanki muaynede net görüyorsun
Bizim ki 13 haftalıkken benziyordu bebege kollari falan, renkli görüntü vermisti doktor. ultrasonu iyiyse 13 haftalık net görürsün canım . Nasıl gidiyor bu aradaİlk gidişim ve 2. Gidişim arasında çok büyük bir fark vardı bu yüzden merak ediyorum gittiğimde nasıl olacak diye çünkü çok hızlı büyüyorlar bir uygulamada şey yazıyordu "eğer bebeğiniz doğduğu zamanda da suanki kadar hızlı büyüseydi doğumdan kısa bir süre sonra boyu 4.5 metre olurdu." Tabi bu hızlı gelişim ilk 3 aylık dönem için sanırımRabbimin mucizesine böyle tanık olmak harika bir duygu.❤
Yaa öyle miii maşallahBizim ki 13 haftalıkken benziyordu bebege kollari falan, renkli görüntü vermisti doktor. ultrasonu iyiyse 13 haftalık net görürsün canım . Nasıl gidiyor bu arada
Masallah hep böyle gitsin ınsallah. Biz de iyiyiz şükür, perşembe benim de kontrol .Yaa öyle miii maşallahKontrole gittiğimde 10+4 olacağım nasipse, inşallah doktorun ultrasonu iyidir diyim o zaman Güzel gidiyor sıkıntısız sorunsuz. İnşallah bebiste iyidir sen nasılsın nasıl gidiyor
Amiin inşallahMasallah hep böyle gitsin ınsallah. Biz de iyiyiz şükür, perşembe benim de kontrol .
Amin canım inşallah. Evet dinletiyor ritmine bakıyor büyüdükçe ❤Amiin inşallah
Az kalmış hayırlı haberlerle gel inşallah❤ her kontrole gittiğinde kalbini dinletiyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?