- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.501
Ne diyelim hakkımızda hayırlısı Sağlık li bir şekilde kucağımiza alalım da gerisi önemli degilDoğuma kadar hareketleri böyle kalırsa doğumdan sonra da aynı oluyormuş kuzum
Selam canım burada Almanya’da tüp bebek yaptırmak isteyenleri transferden önce şeker yüklemesi yapıyorlar ki eğer sıkıntı varsa öğrenene kadar bebek zarar görmesin diye. Ben geçen sene yaptırmıştım ve bende insülin direnci çıktı o yüzden hamilelikte şeker yüklemesini yasakladı doktorum. Yani zaten bende olduğu belli olduğu için bi daha yapmaya gerek görmedi. İlk aç sonra birer saat arayla iki defa daha toplamda üç kere kan aldılar. Benim sadece ikinci alınan kan değerim yüksek çıktı yani 140 üzerine çıktı. Ama endişe etme çoğu hamilede çıkmaz. Olur da çıkarsa önlemini alırsın. Bence çok gerekli bir test. İyi ki yaptırmışsın. Sonucu paylaşırsan sevinirimGunaydin kizlar bugun seker yuklemem ve ayrintili ultrasonum var aranzda yaptran varmi.hayirli haberle gelelim insallah
Valla ac 80 seker sonrasi 184 .bakalim dr. Ne idcek birazdan arayacam.sagol bilgilerin icin canimSelam canım burada Almanya’da tüp bebek yaptırmak isteyenleri transferden önce şeker yüklemesi yapıyorlar ki eğer sıkıntı varsa öğrenene kadar bebek zarar görmesin diye. Ben geçen sene yaptırmıştım ve bende insülin direnci çıktı o yüzden hamilelikte şeker yüklemesini yasakladı doktorum. Yani zaten bende olduğu belli olduğu için bi daha yapmaya gerek görmedi. İlk aç sonra birer saat arayla iki defa daha toplamda üç kere kan aldılar. Benim sadece ikinci alınan kan değerim yüksek çıktı yani 140 üzerine çıktı. Ama endişe etme çoğu hamilede çıkmaz. Olur da çıkarsa önlemini alırsın. Bence çok gerekli bir test. İyi ki yaptırmışsın. Sonucu paylaşırsan sevinirim
Önümüzdeki ay şeker yüklemesi istedi doktor bizden bu ay detaylı ultrason yapıldıGunaydin kizlar bugun seker yuklemem ve ayrintili ultrasonum var aranzda yaptran varmi.hayirli haberle gelelim insallah
Anladim canim ben 24 haftamdayim gelmisken yapalim dedi .50 gr seker yuklediler yuksek cikti 2 hafta sonra 100 gr denicekler oda yuksek cikarsa ilac vereckmsÖnümüzdeki ay şeker yüklemesi istedi doktor bizden bu ay detaylı ultrason yapıldı
Canim dr.yuksek cikti yazmis 184 olunca.2 hafta sonra 100 gr la denicek oda yuksek cikarsa ilac vericez dediSelam canım burada Almanya’da tüp bebek yaptırmak isteyenleri transferden önce şeker yüklemesi yapıyorlar ki eğer sıkıntı varsa öğrenene kadar bebek zarar görmesin diye. Ben geçen sene yaptırmıştım ve bende insülin direnci çıktı o yüzden hamilelikte şeker yüklemesini yasakladı doktorum. Yani zaten bende olduğu belli olduğu için bi daha yapmaya gerek görmedi. İlk aç sonra birer saat arayla iki defa daha toplamda üç kere kan aldılar. Benim sadece ikinci alınan kan değerim yüksek çıktı yani 140 üzerine çıktı. Ama endişe etme çoğu hamilede çıkmaz. Olur da çıkarsa önlemini alırsın. Bence çok gerekli bir test. İyi ki yaptırmışsın. Sonucu paylaşırsan sevinirim
Anladim canim ben 24 haftamdayim gelmisken yapalim dedi .50 gr seker yuklediler yuksek cikti 2 hafta sonra 100 gr denicekler oda yuksek cikarsa ilac vereckms
İlk öğrendiğimde çok moralim bozulmuştu ama şu an gayet iyi idare ediyorum. Eğer doktor ilaç dediyse büyük ihtimal metformin verecek. Adı değişebilir ama içerik maddesi metformindir. Ben transferden iki ay önce başladım hamilelik sonuna kadar da kullanıcam hiç sıkıntı yapma daha önce kullanan arkadaşım oldu çok sağlıklı bir oğlu var 3 yaşına girdi. Hatta bu hamileliği sağlıklı devam ettirmek için çok önemli bir ilaç. Eğer boğazıma çok düşkünüm diyorsan ki ben öyleyim. Yemek yedikten 5-10 dk sonra 20-30 dk bi yürüyüşe çıkarsın şekerin yükselmez. Ben eve eliptik bisiklet aldım hani şu kolları da çalıştıran. Dışarı çıkmaya üşendiğimde onun üstüne çıkıyorum 15 dakika zorlamadan yavaş tempoyla. O da şekeri 140 ın altında tutuyor. Yani çaresi var. İyi ki yaptırdın bu testi. Artık risklerini biliyorsun ve çözümlerini de. Hiç canını sıkma bunlara dikkat et sağlıkla geçirirsin hamileliğini Allah’ın izniyleCanim dr.yuksek cikti yazmis 184 olunca.2 hafta sonra 100 gr la denicek oda yuksek cikarsa ilac vericez dedi
Amin insallah tesekkur ederim canim.kilolu bogazina duskun biri degilim 63 idim hamile kaldgimda 57lere dustum bugun tartildim 64kgyum 6 ayimda gebeligimin.bakalim insallah iyi haberelrle gecerİlk öğrendiğimde çok moralim bozulmuştu ama şu an gayet iyi idare ediyorum. Eğer doktor ilaç dediyse büyük ihtimal metformin verecek. Adı değişebilir ama içerik maddesi metformindir. Ben transferden iki ay önce başladım hamilelik sonuna kadar da kullanıcam hiç sıkıntı yapma daha önce kullanan arkadaşım oldu çok sağlıklı bir oğlu var 3 yaşına girdi. Hatta bu hamileliği sağlıklı devam ettirmek için çok önemli bir ilaç. Eğer boğazıma çok düşkünüm diyorsan ki ben öyleyim. Yemek yedikten 5-10 dk sonra 20-30 dk bi yürüyüşe çıkarsın şekerin yükselmez. Ben eve eliptik bisiklet aldım hani şu kolları da çalıştıran. Dışarı çıkmaya üşendiğimde onun üstüne çıkıyorum 15 dakika zorlamadan yavaş tempoyla. O da şekeri 140 ın altında tutuyor. Yani çaresi var. İyi ki yaptırdın bu testi. Artık risklerini biliyorsun ve çözümlerini de. Hiç canını sıkma bunlara dikkat et sağlıkla geçirirsin hamileliğini Allah’ın izniyle
Bende şu an 63 kiloyum ama mesela ekmek, pirinç, patates, havuç tarzı şeyleri çok tüketiyordum. Bunlar hep yüksek şeker içeren şeyler. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalış. Herşey yoluna girer merak etmeAmin insallah tesekkur ederim canim.kilolu bogazina duskun biri degilim 63 idim hamile kaldgimda 57lere dustum bugun tartildim 64kgyum 6 ayimda gebeligimin.bakalim insallah iyi haberelrle gecer
Him kaç çıktı nasıl yapılıyor daha önce hiç yaptırmadım ben ac mi yapılıyorAnladim canim ben 24 haftamdayim gelmisken yapalim dedi .50 gr seker yuklediler yuksek cikti 2 hafta sonra 100 gr denicekler oda yuksek cikarsa ilac vereckms
Insallah sagol canimBende şu an 63 kiloyum ama mesela ekmek, pirinç, patates, havuç tarzı şeyleri çok tüketiyordum. Bunlar hep yüksek şeker içeren şeyler. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalış. Herşey yoluna girer merak etme
Canim 24 ile 28 haftalr arasi dr.diyo ac karna bi kan veriyon 50 gr sekerli su iciyon 1 saat hicbirsey yiyip icmiyon tekrar kan veriyonHim kaç çıktı nasıl yapılıyor daha önce hiç yaptırmadım ben ac mi yapılıyor
Him ac karnına yapılıyor ozamanCanim 24 ile 28 haftalr arasi dr.diyo ac karna bi kan veriyon 50 gr sekerli su iciyon 1 saat hicbirsey yiyip icmiyon tekrar kan veriyon
.sonuc yuksek cikarsa 100 gr ile tekrarlaniyo canim oda yuksek cikarsa diyet yada ilac kullaniyorsun
Belli bir aç kalma saati var mesela bana akşam 9 dan sonra birşey yeme demişlerdi ama siz testi yaptıracağınız yere sorun kaç saat açlık ile gitmeniz gerektiğini. Testin doğru sonuç vermesi için bu çok önemliHim ac karnına yapılıyor ozaman
Sabah ac gel diyolar .12 den sonra birsey yeme derler sen ac gidecen butun kan verme seker yukleme islemleri bitene kadar hep ac sin canimHim ac karnına yapılıyor ozaman
Anladım gitmeden sorarım ona göre giderim bendeBelli bir aç kalma saati var mesela bana akşam 9 dan sonra birşey yeme demişlerdi ama siz testi yaptıracağınız yere sorun kaç saat açlık ile gitmeniz gerektiğini. Testin doğru sonuç vermesi için bu çok önemli
Aynen mutlaka sor ki doğru sonuç alabilesinAnladım gitmeden sorarım ona göre giderim bende
Sizin sonuçlar kaç çıktıAynen mutlaka sor ki doğru sonuç alabilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?