- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #9.521
Uykusuz Koala canim nasılsın ne zamandı kalp atışı gününüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim kuzum sen nasılsın nasipse salı günü dinleyeceğiz❤ 8+2 olacağım o günUykusuz Koala canim nasılsın ne zamandı kalp atışı gününüz
Oh masallah az kalmış, biz de iyiyiz detayli ultrason vardi guzel gecti, yüzünü gorduk ilk defa hokka burunlu bi oglan ☺İyiyim kuzum sen nasılsın nasipse salı günü dinleyeceğiz❤ 8+2 olacağım o gün
Oyy maşallah yaa yerim ben onu annesiii Sağlıkla gelsin inşallah küçük adamOh masallah az kalmış, biz de iyiyiz detayli ultrason vardi guzel gecti, yüzünü gorduk ilk defa hokka burunlu bi oglan ☺
Yok yok korkma duyacaksın, her seyide normal ilerleyecek insallah. Doktor buldun muOyy maşallah yaa yerim ben onu annesiii Sağlıkla gelsin inşallah küçük adam
Evet evet az kaldı kalbi duyamam diye korkmuyorum, atışını gördüğüm için rahatım galiba. Sadece çok heyecanlıyım. Haftası geride falan der diye korkuyorum sadece.
Amiin inşallah yaYok yok korkma duyacaksın, her seyide normal ilerleyecek insallah. Doktor buldun mu
1 ay sonra çağırmıştı sanirim,ama benim arada kanamam olduğu icin bir kac kere gittim, alikahya acile falan.Amiin inşallah ya
Doktor konusunda yine bana yakın olan doktora karar verdim yani döndüm dolaştım yine her kapı ona çıktı sanırım gölcükte mustafa beye gideceğim ben şimdi ne zamana randevu alsam ki? 28inde Cem beye gideceğim birdaha ne zaman doktor çağırır normal şartlarda acaba
İnşallah memnun kalırım yaa❤1 ay sonra çağırmıştı sanirim,ama benim arada kanamam olduğu icin bir kac kere gittim, alikahya acile falan.
Dogum ucreti medicalde 4.500 muş, benim doktorum 5.500 mus, Dun konuştuk.
Olsun yakin olsun doktorun,icinede sinerse onunla tamamlarsin insallah
Sanirim bölgeden bölgeye değişiyor evet, sağlık güvencesine gore birde tabi.burada da ayni diye biliyorum normal ve sezeryan fiyatlari. Bakalim hayırlısı artık o günleri gorelim deİnşallah memnun kalırım yaa❤
Aa öyle 7000 falan değilmiş yanii, o zaman bu fiyatlar bölgeden bölgeye değişiyor iyiymiş eğer doktorumdan memnun kalmazsam ümit hanıma gelebilirim Medar da sezaryen ve normal doğum aynı fiyatmış 2700 tl, muayene ücretleri 120 tl , ağrısız normal doğum yani epidural istersek de +500 tl dediler. Geçen tahlil için gitmiştim gitmişken fiyat sordum
Benim açken 70-80 arası birşeydi. Açken 100ün altında kalması gerekiyor. Sonra içeceği içtikten bir saat sonra 140 çıktı. Bir saatlik değerde de 140 altı kalması gerekiyor ben tam sınırdaydım. İçirdikleri şey zaten meyve suyu ve içinde belli oranda şeker var bence fazla tatlı değildi. Düşündüm de normalde yemek yiyip bi de beraberinde meyve suyu içtiğim günler demek ki minimum 170-180 bi de peşine meyve eklenirse daha da çıkıyormuş demek ki. 2. Saat değerimi hatırlamıyorum şu an ama normal olması gereken değerler arasında dendi. Sadece içeceği içtikten sonraki ilk bir saatlik değerim yüksek çıktı. Transfer yapılacağım gün de yine şeker yükleme yaptılar yine ilk bir saatlik değerim yüksek çıktı. İlaç kullanıyorum ve bol hareket ediyorum.Sizin sonuçlar kaç çıktı
Gelecek inşallah hayırlısı ile daha önceden neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinSanirim bölgeden bölgeye değişiyor evet, sağlık güvencesine gore birde tabi.burada da ayni diye biliyorum normal ve sezeryan fiyatlari. Bakalim hayırlısı artık o günleri gorelim de
Doğru canım, AminnGelecek inşallah hayırlısı ile daha önceden neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Hiim bakalım benim nasıl merak ettim simdi 2 hafta sonra öğrenirim artıkBenim açken 70-80 arası birşeydi. Açken 100ün altında kalması gerekiyor. Sonra içeceği içtikten bir saat sonra 140 çıktı. Bir saatlik değerde de 140 altı kalması gerekiyor ben tam sınırdaydım. İçirdikleri şey zaten meyve suyu ve içinde belli oranda şeker var bence fazla tatlı değildi. Düşündüm de normalde yemek yiyip bi de beraberinde meyve suyu içtiğim günler demek ki minimum 170-180 bi de peşine meyve eklenirse daha da çıkıyormuş demek ki. 2. Saat değerimi hatırlamıyorum şu an ama normal olması gereken değerler arasında dendi. Sadece içeceği içtikten sonraki ilk bir saatlik değerim yüksek çıktı. Transfer yapılacağım gün de yine şeker yükleme yaptılar yine ilk bir saatlik değerim yüksek çıktı. İlaç kullanıyorum ve bol hareket ediyorum.
Ben yurtdışındayım hiç aşı olacaksın demediler burda hamileyken aşı yapmıyorlarMerhaba kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum. Bugün tetanos aşısını yaptırdım 20+6'dayım. Bir ay sonra bir tane daha yaptıracakmışım.
Bir sorun çıkmaz büyük ihtimalle herkeste çıkmıyor zaten ama bence iyi yaptınız ya çıkarsa kendinizi ve çocuğunuzu riske atmadan temkinli bir hamilelik geçirirsiniz. Herşeyin bir çözümü var. Sağlıklı bir hamilelik diliyorumHiim bakalım benim nasıl merak ettim simdi 2 hafta sonra öğrenirim artık
Hangi ülkedesiniz bana da hiç aşırana bahsedilmedi. Sadece birkaç kez kan alındı ve sanırım orada eğer bağışıklık olmayan hastalıklar görülürse o zaman yapılıyormuş. Mesela bana tetanoz aşısından da hiç bahsedilmedi en son yaptırdığım tetanoz aşısından daha bir sene geçmedi üstüne belki bağışıklı görünüyorumdur. Birde Türkiye’de bir arkadaşım her hamileye Demir verdiklerini söyledi ne kadar doğru bilmiyorum. Benim parmağımdan kan alınıp ölçüldü Demir değerim iyi çıktı. Ama arkadaşın dediği aklımı kurcaladı ve son gittiğimde doktoruma sordum Demir almam gerekiyor mu ekstra diye. Hayır değerleriniz iyi görünüyor gerek yok almanıza dedi. Açıkçası kafam karışmadı değil ama burada da sonuçta hamileleri riske atmıyorlardır diye düşünüyorum. Bu arada ben AlmanyadayımBen yurtdışındayım hiç aşı olacaksın demediler burda hamileyken aşı yapmıyorlar
Slm canım nasıl gidiyor hamilelik çok giremiyorum sayfaya. Yazdığını gördüm cevap vermek istedim. Evet burası ve Türkiye çok farklı.türkiyedeki gibi magnezyumlar, demir vitaminleri, aşılar vs yapılmıyor. Tüp bebek merkezinde ilk başvurduğumuzda bazı testler yapılmıştı ve boğmaca, kızılcık gibi bir laç hastalığa direncim olmadığı söylendi ve kombine aşı yapılmıştı. ( bebekliğimde annemlerin aşı yaptırdığını sanmıyorum ) İlk gebeliğimde hiç aşı konusu geçmedi. Ve yapılmadıda. Demir içinde 3. Gebelik döneminde değerim düştüğü için ilaç verdiler. Onu kullandım.Hangi ülkedesiniz bana da hiç aşırana bahsedilmedi. Sadece birkaç kez kan alındı ve sanırım orada eğer bağışıklık olmayan hastalıklar görülürse o zaman yapılıyormuş. Mesela bana tetanoz aşısından da hiç bahsedilmedi en son yaptırdığım tetanoz aşısından daha bir sene geçmedi üstüne belki bağışıklı görünüyorumdur. Birde Türkiye’de bir arkadaşım her hamileye Demir verdiklerini söyledi ne kadar doğru bilmiyorum. Benim parmağımdan kan alınıp ölçüldü Demir değerim iyi çıktı. Ama arkadaşın dediği aklımı kurcaladı ve son gittiğimde doktoruma sordum Demir almam gerekiyor mu ekstra diye. Hayır değerleriniz iyi görünüyor gerek yok almanıza dedi. Açıkçası kafam karışmadı değil ama burada da sonuçta hamileleri riske atmıyorlardır diye düşünüyorum. Bu arada ben Almanyadayım
Selam canım iyiyim sen nasılsın?Uzun zamandır yazmıyordun merak ettim umarım sen ve bebişin sağlığı iyidir. Ben en son geçen Cuma gittim doktora ve bebeği gördüm çok şükür. Sadece alt bacağındaki iki kemiği göremedi doktorlar çünkü çırpınıp durdu hep hareketliydi. Epey beklediler ama sadece o kısmı göremedik. Doktor da beni detaylı ultrason yapan başka bir doktora yönlendirdi überweisunga Feinultraschall yazıldı. 35 yaş üzeri bu detaylı ultrason için para ödenmiyormuş biz de faydalanacağız haftaya çarşamba inşallah. Bu arada dediğin gibi artık bende kıyaslamaya gitmeyeceğim o kadar insan sağlıkla doğurmuş burada. Niye Demir vermiyorlar diye deşmeyeceğim her seferinde gerekli bütün kontrolleri yapıyorlar zaten.Slm canım nasıl gidiyor hamilelik çok giremiyorum sayfaya. Yazdığını gördüm cevap vermek istedim. Evet burası ve Türkiye çok farklı.türkiyedeki gibi magnezyumlar, demir vitaminleri, aşılar vs yapılmıyor. Tüp bebek merkezinde ilk başvurduğumuzda bazı testler yapılmıştı ve boğmaca, kızılcık gibi bir laç hastalığa direncim olmadığı söylendi ve kombine aşı yapılmıştı. ( bebekliğimde annemlerin aşı yaptırdığını sanmıyorum ) İlk gebeliğimde hiç aşı konusu geçmedi. Ve yapılmadıda. Demir içinde 3. Gebelik döneminde değerim düştüğü için ilaç verdiler. Onu kullandım.
Bu hamileliğimde ; Geçen kontrolde kadın drum aşıdan bahsetti. ( bilmiyorum ama aşıyla ilgili her yerde bilgilendirme yazısı yapıştırmışlarDı) ev dr yönlendirdi. Aşı karnemde tetanoz ve birkaç kombine aşı yapıldığı yazıyordu ama yeterli olup olmadığını bilmedikleri için kan aldılar ve ölçtület. Kanımdaki aşının yeterli olduğu söylendi. Onun için gerek kalmadı.
demir içinde bahsettiğin gibi parmağımdan ölçüldü. Değer iyi dediler. İlerleyen haftalarda düşüs olrsa ilaç verilceği söylendi.
İlk gebeliğimde bende korkuyordum benim dr bana neden hiç bir şey yazmıyor diye. Türkiye ve burayı hiç kıyaslama canım. Çok farklı çünkü.