• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Hayırlı olsun canım insan merak ediyor gerçekten öğrenmek güzel bir his :) Artık değişmez,detaylı ultrasonda herşeyi inceliyorlar zaten.yavaş yavaş hazırlıklara başlamak lazım.bende henüz hiç birşey almadım yeni yeni alacağım.
Bende hiçbirşey almadım bugüne kadar. Hem cinsiyetinin belli olmasını istedim hem de erken almış olmak istemedim işte biliyorsun çok erken almayın derler. Sadece bebişin odasını badana yaptık. Bebek odası baktım internetten. Çilek bebek odalarını çok beğendim. Yani en azından Alman mobilyalarından çok daha estetik ve fonksiyonlu geldi bana. Yalnız şubeleri biraz uzakta belki hem gezme amaçlı gideriz hem de odayı alıp geliriz. Sen önceki postlardan birinde kursa başladım gibi birşey yazmıştın sanırım. Doğuma hazırlık kursu mu?
Maşallah 😁 kaç kilo ile hamile kalmıştın? Ben 66 ile başladım kaç ile kapatacagim çok merak ediyorum 😂
Ben geçen sene 65 kiloydum transfer öncesine kadar 60 kiloya düştüm diyet yaptım vs. Neyse dün tartıldım 63 kiloyum. Daha önceki postlarımda belirtmiştim hatırlarsan midem bulanmadı herşeyi yedim diye. Yani iştahı açık bir insanım ayıptır söylemesi. Ancak bende insülin direnci varlığı olduğu için çok kilo almamam gerekiyor ama iştahım da var. Bende baktım olmuyor her yemekten sonra ya yürüyüşe çıktık minimum yarım saat ya da evde bisikletim var yediğim yemeğin miktarına göre 15-20 dk bisiklete çıktım böylece hem fazla kilo almadım hem de şekerim yükselmedi. 8. Haftadan başladım. Hem kadın Doğum doktorum hem de şekerimi takip eden Endokrin doktoru çok olumlu buldu hareket etmemi. 14. Haftada kanamam olunca 1-2 hafta ara verdim ama kanama sebebim bulunamamıştı. 3-4 haftadır tekrar başladım bi sıkıntı yok çok şükür. Eğer düşük tehliken yoksa bolca yürüyüş yapmanı öneririm epey işe yarıyor

Caprice24 Caprice24 yok canım doğuma hazırlık kursu değil, Ben Türkiyede sınıf öğretmeniydim burada denklik işlemlerimi yaptırdım bi weiterbildung var eğitimle ilgili ona gidiyorum güzel bir fırsattı.9-14:30 arası dersler.eve gelene kadar 16 oluyor yemek vs derken akşama pilim bitiyor çok zorlanıyorum ama doğum iznine kadar devam etcem.benim bir oğlum vardı biliyosun ikizlerimde biri kız biri erkek🙂

Caprice24 Caprice24 yok canım doğuma hazırlık kursu değil, Ben Türkiyede sınıf öğretmeniydim burada denklik işlemlerimi yaptırdım bi weiterbildung var eğitimle ilgili ona gidiyorum güzel bir fırsattı.9-14:30 arası dersler.eve gelene kadar 16 oluyor yemek vs derken akşama pilim bitiyor çok zorlanıyorum ama doğum iznine kadar devam etcem.benim bir oğlum vardı biliyosun ikizlerimde biri kız biri erkek🙂
Weiterbildung için sevindim benim de C1 yarım kalmıştı 3 Ağustos’ta devam edecek. Kasım’da sınav var. Karnım burnumda gireceğim artık. Bebişlerin birini kız olsun istiyordun zaten çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Weiterbildung için sevindim benim de C1 yarım kalmıştı 3 Ağustos’ta devam edecek. Kasım’da sınav var. Karnım burnumda gireceğim artık. Bebişlerin birini kız olsun istiyordun zaten çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım.evet kız çok istiyordum nasip oldu şükür😇 oyyy doğuma çok az kalmış olacak Allah kolaylık versin.ben b2 yi geçemedim Eylül e sınav günü aldım ama çalışacak vakit olmuyor gündüz kursta akşam oğlumla geçiyor vakit.

Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım.evet kız çok istiyordum nasip oldu şükür😇 oyyy doğuma çok az kalmış olacak Allah kolaylık versin.ben b2 yi geçemedim Eylül e sınav günü aldım ama çalışacak vakit olmuyor gündüz kursta akşam oğlumla geçiyor vakit.
Ben de ilk seferde B2 konuşmadan geçip yazılı sınavdan kalmıştım. İkinci sınavdan daha yüksek aldım iyi ki kalmışım hatta. Çünkü ilk sınavda eksiklerimi görmüştüm hep. İkinci de geçersin eminim. YouTubeda çok hazırlık videosu var gerek dinleme gerek Sprachbausteine vs. Tavsiye ederim oraya göz atmanı

Ben de ilk seferde B2 konuşmadan geçip yazılı sınavdan kalmıştım. İkinci sınavdan daha yüksek aldım iyi ki kalmışım hatta. Çünkü ilk sınavda eksiklerimi görmüştüm hep. İkinci de geçersin eminim. YouTubeda çok hazırlık videosu var gerek dinleme gerek Sprachbausteine vs. Tavsiye ederim oraya göz atmanı
Bende konusmadan gectim yazilidan kaldim tamam bakayim ya iyi oldu söyledigin.bebekler gelmeden aradan ciksa iyi olacak :)

Benim minnoşlarda gece çok hareketleniyor 😅 tüm gün hissediyorum ama saat 12 civarı iyice artıyor,dışarıdan görülecek kadar.Kemik gelişimleri hızlı demekki çünkü 2 hafta önce ufak kıpırtılardı böyle güçlü değildi :) iki bebek olunca biri dursa diğerini hissediyorum 😂

Maşallah ne güzel hep hareket var demek ki :halay: Bebeğin doğduktan sonraki uyku alışkanlığı bu aylardan başlıyormuş ya, böyle giderse senin minikler gece kuşu olacak galiba :emir_bebek:

Back